New years dress

I need help! Which one?


New year, new promises

Till ny år brukar de flesta göra nyårslöften. Någonting man lovar sig själv att man ska åstakomma under det nya året. Sen är det ganska vanligt att man glömmer bort sitt löfte en vecka in i januari. Jag hade faktiskt tänkt bjuda er på mitt löfte, som jag inte tror kommer rinna ut i sanden längst årets gång. Jag har två saker som jag ska börja med. Vet inte om den första kan kallas "nyårslöfte" men jag tänkte iaf starta det efter nyår. 
 
Det första är att införskaffa en bok som jag ska börja skriva ner min "Bucket list" i. Jag vill att den ska vara speciell och inte bara vara ett anteckngsblock. I den ska jag sen skriva ner allt som jag vill hinna göra innan jag dör. Och sen kryssa för varje sak efter jag har gjort det. 
 
Den andra är att införskaffa en låda. I lådan ska jag sen stoppa i en liten lapp där jag skriver en härlig upplevelse jag har gjort, som har fått mig att må bra. Och när året är slut ska jag läsa alla lappar med fina minnen året gett mig. 
 
Vad har ni för nyårslöften? 

30 december 2012

Har haft en riktig lov dag, om man kan säga så. Gick upp tidigt för att gymma. Åt en lugn frukost och tog en härlig dusch med hårtvättning och inpackning. Efter någon timmes sölande tog jag och pappa en sväng förbi Mörby C för att köpa strumpbyxor till imorgon. Sen har jag målat naglarna och läst lite i "Elsas Hemlighet". Nu efter middagen så ska jag troligtvis över till vännen för att kolla på GG. Hoppas ni alla får en trevlig söndagskväll så här dagen innan nyår! 

29 december 2012

God förmiddag sunshines!
Vaknade inte upp till det bästa vädret idag men man får vara nöjd över hur det var igår. Jag tog mig ur sängen klockan halv tio då jag och min syster körde iväg till gymmet. Det var en hel del människor där men det gick bra för min del! Nu har jag duschat och ätit lunch.
Dags att fixa mer inför nyår!
Tumblr_m39njige3p1r93wiqo1_500_large 
 

Christmas gift

Jag fick en kommentar på mig blogg där en tjej (eller kille) frågade var mina skor kommer ifrån. Jag skrev under bilderna och trodde att ni troligtvis skulle förstå men jag var nog lite otydlig.
De kommer från SthlmDG och mamma köpte de på Jerméus.

Oh I Love Christmas

 
//SthlmDG//

364 dagar kvar

Vad fort gårdagen gick! Hade tänkt titta förbi här och önska er god jul, men det hann jag inte. Full fart hela dagen. Nu kommer bilder från min jul. INte bara från gårdagen utan från vad jag har gjort de senaste mysiga juldagarna. 

Dag 24

Dessa bilder kommer från förra julafton. Alla jular har sett likadana ut (i stortsett) de senaste 8 åren.
Traditionen går till så att: vi vaknar vid 9 och har en riktigt härlig julmorgon med strumpöppning och julfrukost. Om vi hinner till kyrkan så sitter vi där med 300 andra personer och känner julstämmningen till 110%.
Efter detta bär det av till kusiner, mormor, morbror och hela släckten på mammas sida. Där är det julmat, kalle anka, tomtebesök och fint pianospel som står på schemat.
När klockan blir lite för mycket så åker familjen tillbaka till Djursholm och har egen presentöppning med familjepanket.
En helt perfekt jul om jag får säga det själv. 
 
(pepparkaksbilderna är från några dagar innan julafton då vi kusiner bakar pepparkakshus tillsammans)

Dag 23

Oj herre imorgon(!)
Jag skulle inte kunna säga att någon låt får mig att gråta men om jag ledsen och lysnnar på nedstämda låtar så börjar jag gråta. En låt som jag alltid har varit riktigt svag för är Fix You med Coldplay. Jag kommer troligtvis  alltid ha den som en favorit i spellistan. Den är så stark och betydelsefull. Det är mer än bara en låt. 

What if?

En film som har inspirerat mig mycket de senaste månaderna. Jag har verkligen börjat tänka på vad jag vill göra och itne på vad jag har fått för mig att jag vill göra. Man lever bara en gång och det är viktigt att ta vara på tiden. 

Dag 22

Jag tror, och hoppas, på att det blir en resa till den stad jag skulle kunna tänka mig ett liv i, i framtiden:
London 11-13 januari 2013.
Jag åker då ensam till min syster över helgen =) Hoppas det blir av! 

Oj vad denna dag kommer bli jobbig

Överlevde ni? Japp, jorden gick inte under som ni nog har märkt. Trevligt! Denna dag kommer enbart bestå av statusar på facebook där det står:
"JAG ÖVERLEVDE", "JORDEN GICK INTE UNDER", "ÄR DET BARA JAG KVAR" m.m.
Facebook = Platsen där man säger skriver saker som ingen bryr sig om på.

Bruno

Åh min älskling!
Man kan ju undra var han har hållit hus? Han tog ett sommarlov som varade lite extra länge men nu är han tillbaka! Och bättre än någonsin. Vilka är era favoriter? Gorilla är ju riktigt underbar ^^. Bruno är nog den enda personen på denna planet som kan sjunga "You and me baby making love like gorillas" romantiskt, haha! Sen gillar jag Young girls också. 
 

Dag 21

God Jul! 

Dag 20

Oj oj har många! Men jag kan köra lite kategorier.
Kärlek: The notebook, Pretty Woman
Ungdom: LOL
Humor/tjej: Mean girls
Barnfilm: Rosa the movie
Disney: Monsters Inc

Dag 19

Dessa två filurer på var sin sida om mig har hängt med mig längst. Sedan vi var 2 och 5 år gammla så har vi gjort varandra galna. Shit vilket bråk det var när vi var yngre. MAN KAN BARA LEKA TVÅ OKEJ OCH VI VILL INTE LEKA MED DIG! Och så var det. Sen växte vi såklart ifrån det. Jag älskar oss tillsammans. Vi lyckas alltid ha samma kärlek när vi ses även om vi inte har setts alla tillsammans på så länge så är allt sig likt. Jag försökte hitta en bild på oss från när vi var små (den från taket på min lekstuga ni vet tjejer) men jag kunde inte hitta den.. Jo men fan nu se jag den ju, haha den sitter ju på min dörr! Åh jag som sprang runt i hela rummer. Fasiken! Den får komma upp på bloggen någon annan gång. 

Dagens: Inspirationsbild

Har inte haft en dagens på väldigt länge nu!! Skäms freddie. Här kommer då dagens inspirationsbild som jag, Mikaela och Andrea har drägglat över idag. Man mår för dåligt.

fuck it all.

Cupcakes, min räddning. Att ställa sig och baka är för mig som att gå i terapi. Allt lättas av och jag mår bra igen. Dagen har varit en utav de värsta i hela mitt liv (inte för att jag har levt så länge jämfört med många andra på denna jord men än så länge har det varit en utav de värsta). Jag vill inte gå in i varför utan sånt gör jag bara i min dagbok. På bloggen ska jag försöka få alla att vara glada och må bra därför vill jag ge som tips att ställa er och baka när ni mår sämre än vanligt. Det hjälper mig enormt. Kanske för att jag älskar bakning.. :) Ska sen lägga upp recept och bättre bilder på dessa prinsessor!

Dag 18

Jag säger som min kära Pauline sa på hennes blogg när denna kom upp på hennes lucka, att detta måste nog vara den tråkigaste av de alla. Beklagar. Men för er som vill veta eller som kanske inte har något anat för er just nu, here we go!
Frukost gjorde jag gröt. Någonting jag har börjat med mer och mer ofta, tycker att det är riktigt gott (om man lagar det på spisen) dessutom extremt mättande och håller en pigg fram till lunch. Till gröten hade jag en banan och lite mjök samt ett glas te (tjoho)!
Lunch serverades chilli sa carne (vegetariskt) och så tog jag lite sallad samt pastasallad.
Middag åt jag zuccinipasta med en mycket god vegetarisk "gryta" som mamma lagat. Sallad till det! Sen var jag inte så hungrig för jag hade ätit smet från mina banancupcakes. 

Dag 17

Cara Delevingne.
En extremt duktig modell. Jag skulle nog vilja byta liv med henne för att se hur det är att vara en riktigt känd, omtyckt och duktig modell. Som pricken över i så har hon tydligen en riktigt härlig personlighet också!
 
 

Dog + Deer = True


Dag 16

Haha vilken klassiker. Jag har alltid med mig mitt pennskrin. Min hårborste, sminket, mobilen, hörlurar, nycklar, busskort, plånbok och så en body splash på det så är väskan packad och klar!

Dag 15

Oj det måste väll vara en hel del saker. Jag vet inte vad jag sak ta och berätta. Jo, att jag inte har hört av mig till Douglas och Linn på ett tag. Måste ändras. Nu sk jag skicka iväg ett sms!

Dag 14


Dag 13

Här har vi den lilla skolan. Sammis sammis sammis...!

Dag 12

Egyptens öken.

Dag 11

Mina intagningspoäng inför gymnasiet. 

Dag 10

Det är faktiskt att införskaffa en låda. Jag ska sen varje gång någonting speciellt roligt händer mig under året skriva ner på en lapp och lägga ner. När året är slut ska jag öppna lådan/porslinsgrisen och kolla genom alla härliga minnen året gett mig :)

10 december 2012

Godmorgon fina ni! Hur är läger? Ny start på veckan =) 
 
Har haft en riktigt skön helg och typ inte gjort någonting. Jobbat, pluggat, myst med syster, kollat på film, tränat och varit med släckten. Nu är det måndag och det är nobel på skolan. Det är så fint när alla har klätt upp sig! Ikväll ska jag gå och se på SKyfall med några kompisar, jag vet jag är efter som inte har sett den. Sen ska jag nog ta hand om min syster lite, hon kommer vara ledsen efter dagens omständligheter. 
 
Måste bara lägga upp den här videon. De är så himla bra! har lyssnat på dem hela helgen och är helt fasst! Riktiga talanger. 

orros


Dag 9


Dag 8

Det var en svår fråga det.. men det måste nog vara att så fort jag får brottom och är stressad så blir jag kissnödig, haha! 

Gosigt

Hej vänner! Hur har ni det en sådan fredag? Ikväll har jag tänkt mig att bara vara hemma och ta det lugnt. Riktigt skönt! Har itne gjort det på flera veckor men kände att det skulle vara skönast.
Så nu sitter jag och kollar på x-factor!
Hoppas ni alla har en härlig fredag! ♥
481841_307495622694112_2026568876_n_large

Dag 7

Som ni troligtvis redan kan lista ut så är en sak på min bucketlist att åka luftbalong. Jag har inte gjort det men när jag ser dem sväva förbi på sommaren ser det så härligt ut. Det ser så fridfullt och romantiskt ut! Bilden tog jag själv i sommras när en ballong flög förbi. 

Dag 6

Jag måste börja med att säga till mitt försvar att denna bild togs för 2,5 år sen på min systers studentskiva och då var det boolywood teama och jag vet inte riktigt varför jag leer som en jag vet inte vad... men men om det är den enda bilden som jag har på min familj så får det bli den till bloggen. 
 
MIn familj består av mig (nehe), min äldsta storasyster Emelie (brunette), den mellersta systern Carolina (blond), min köra mamma Suzanne och min lille stora far Christer. Sen så har en person som inte finns med på bilden en enorm plats i vår familj och det är vår bästa hund Pennie. Hon har funnits med oss i 12 hela år och jag skulle inte kunna tänka mig att leva utan henne eftersom vi har vuxit upp tillsammans.  
 
För tillfället är det endast jag och Pennie som bor hemma med mamma och pappa för mina systrar har blivit stora :') och flyttat hemifrån. Emelie bor inne i Stockholm och Carolina i England. 
 
 

Anna, nej!

Imorse när jag vaknade så kom jag på att det troligtvis var min namnsdag. Jag brukar aldrig komma ihåg det men mamma gör det alltid. Så jag sprang in i köket men inget paket låg på min plats. "Är det inte min namnsdag idag" hehe det flög ur min mun det. Första gången någonsin som jag påminnt mina föräldrar om en sådan sak. Mamma kom sen med ett litet fint paket. Det var en huva. Lite svårt att förklara, ska visa er någon gång. Under hela dagen gick jag och trodde att Anna var namnsdagen idag men nej. Tydligen så var det fel och mamma och pappa hade inte haft fel fel för det var inte idag. Det är den 9/12. haha! Jaja nu blev det lite fel men huvan kom i tid appropå vädret idag... ;) 
Känner att stavningen i detta inlägg inte var särskilt bra men jag orkar inte kolla... dyssebarn här. 
542669_492165307491115_1227281059_n_large

Dag 5

Det blir nog det som jag önskar mig i julklapp. Att få åkapå ett skådespelarläger i LA i sommar. Det skulle nog vara det bösta som finns. Jag skulle bli så glad att jag tror inte jag skulle kunna må dålig någon sekund fram tills det att jag åker. Det här lägret som jag vill gå på är någonting jag vill mer än någonting annat.
 
 

Dag 4

De som läser min blogg är nog endast ni mina vänner, haha! Och ni alla vet vad jag vill men jag vet inte om alla verkligen förstår mina styrka till min dröm.
 
En bit av mina mål och min stora dröm här i livet är att flytta till New York eller Los Angeles. Jag har inte varit i LA än så därför kan jag inte säga någonting om det men av vad jag har fått för intryck av staden så är jag bara positiv. Nu kanske ni tänker "aaa men jo det vill alla". Men att flytta till USA är inte bara något jag vill. Det är något jag kommer att göra. När jag var 11 år gick jag hem från skolan och ringde min mamma för att säga att jag var ledsen så jag ville gå hem. När jag kom hem gick jag in på datorn och kollade upp rimliga hus för oss att flytta till i Los Angeles. Mamma kom hem från jobbet och frågade vad jag var ledsen över. Jag brast ut i tårar för jag ville inget hellre än att flytta dit. Jag visade henne ett hus som jag tyckte var fint. Jag hade tjatat så länge och försökte få dem att förstå hur mycket det betydde för mig. Förståndiga som mina föräldrar var så sa de till mig att det inte gick. De har jobb och familj här i Sverige de inte bara kan lämna. Efter många tårar insåg jag att jag var tvungen att vänta tills jag får bestämma själv. Jag ser det så här. Innan jag är 18 år så är jag en del av mamma och pappas liv där de fortfarande kan påverka mitt liv men när jag fyller 18 så föds mitt egna liv där allt går min väg, Så när den dagen slår in kan ingenting hålla mig tillbaka. Jag skrev ut bilden på huset och satte upp det på min dörr.
 
Att flytta till USA är bara ett litet smakprov på vad mitt mål innebär. De här är början. 
När jag var 9 år och vi lekte "onsyliga leken" på skolan så skulle vi alla bestämma vad deras karaktär ville jobba som. Man fick välja vad man ville. Jag valde skådespelerska. De andra frågade mig varför. Jo, för att jag vill stå framför kameran och agera. Jag vill uppleva ett filmliv på riktigt. Efter det var jag alltid skådespelerska i alla lekar. Skådespeleriet var det som startade igång USA drömmen. Eftersom filmindustin är så enorm i USA så antog jag att det var dit jag behövde komma. Jag behövde börja där. Det fanns ingen chans att slå igenom i Sverige om man vill bli världskänd. De programmen jag kollade på då var Zack och Cody's ljuva hotelliv, That's so Raven, Hannah Montana etc. Där var alla barn och tonåringar. Jag insåg att man behövde börja ungt för att lyckas stort. Där för att jag inte ville vänta till att flytta och huset på dörren blev äldre och äldre.
 
Mina föräldrar anmälde mig till teaterkurser en gång i veckan för att få mig att inse vad teater verkligen var. Jag älskade det. Och bäst av allt så träffade jag på alla olika människor som alla älskade att göra det man själv gjorde. Jag slutade efter två år på Calle flygare teaterskola. Och det har inte gått så bra för mig som det gjort sen jag slutade. Jag har nu gjort några få jobb men det är alltid en början. Jag går på castings ofta och där träffar jag inspirerande personer som verkligen tror på mig. De säger att man alltid börjar i botten och jobbar sig uppåt. De säger att jag kommer att klara det bara jag vill och är villig att offra det som behövs. De är enormt ärliga. De jobbar ju med sånna som mig dagligen så de förstår hur mycket personer verkligen vill det de drömmer om. 
 
Min dröm skulle jag kunna skriva den längsta uppsattsen om på flera sidor. Jag har så mycket att säga om den men pratar inte om det lika mycket som jag tänker på den. Jag har så mycket att säga men har aldrig suttit ner med någon och pratat om allt den innebär. Det är klart att ingen orkar sitta och lyssna på en person som bara pratar om sig själv hela tiden. Men det här är min blogg så här skriver jag om mig själv och nu fick ni ett smakprov på allt jag skulle ha sagt. 

4 december 2012

Godmorgon solstrålar! Eftersom att solen inte skiner idag får vi alla vara lite extra mysiga idag. Vaknade 07.30 för att gå upp och sen plugga lite Engelska. Har sovmorgon till 10.15 idag! Min förskylning är även på bättringsväg. Vi ställde in ett extra element i mitt rum och när jag vaknade hade någon (hihi) lagt en extra filt på mig under natten. Så ett duntäcke, ett överkasst, en filt och ett element på 100 räckte bra. 
 
Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med. Godmorgon alla!

3 december 2012

God dagens! Trevlig måndag?
Själv har jag varit lite små irriterad. Det har faktiskt varit för kallt idag. -15 är inte okej. Framför allt inte när en viss person är kallblodig... Håller på att sjuka ner mig själv också. Det går inte för sig. Måste vara frisk den här veckan, har för mycket i skolan. 
Tumblr_me9scrvcwn1rldk6xo1_500_large
imorgon smäller det..!

Dag 3

Bilden säger allt. Sommaren. Värmen. Friheten. Humöret. Kompisarna. Allt är bättre på sommaren. 

winter wonderland

Hur fint väder var det inte idag? Åh så underbart! Synd var bara att jag var tvungen att plugga och gymma hela dagen. Hade hoppats på att på komma ut lite... men nehe. Fick bli en kvällsprommis med A istället. Nu ska jag krypa ner i den nybäddade sängen. Kisses ♥

Dag 2

Det kanske är lite oväntat men jag saknar verkligen mina kompisar från förra sommaren. På bilden ser ni Davide från Italien. Saknar honom massor. Har inte träffat honom sen resan men hoppas verkligen att vi ses i framtiden för han är helt fantastisk. Det sista vi sa till varandra var: Jag "and promise you will stop smoke?" Davide "Yes yes, ofc this is the last one" haha och var det sant? Nej, facebook can tell. Ni vänner från resan som läser det här får nog också lite blött under ögonlocken nu, eller? Om ni tänker till baka på alla härliga minnen. För er som inte varit på en sån här resa säger jag personligen att ni verkligen borde åka. Det är över sommaren så inget år behövs gå om och man får vänner för livet (jag har hälsat på kompisar i andra delar av Sverige och Danmark och umgås med flera här i Stockholm). Davide är en person som jag ibland kommer att tänka på att jag saknar riktigt mycket.
 

Dag 1

Då ska vi se här. Tio saker om mig. Ska försöka komma på lite roliga, men jag min fantasi är ju inte den bästa. Där har vi den!
- Jag har inte så bra fantasi när det gäller att komma på saker snabbt. 
- Jag avskyr kyla, av alla typer.
- Jag har aldrig färgat, tonat eller slingat håret.
- Jag kan lätt få svindel men jag är inte rädd för höjder.
- Jag älskar känslan av att vara på en flygplats.
- Jag är extremt svag för sötsaker.
- Jag gråter (glädjetårar) så fort jag ense ger ifrån mig ett litet skratt, det är brutalt.
- Mina fötter slutade växa när jag var 12 år.
- Jag har haft nackproblem sedan jag var 6 år då jag lånade ut min kudde till en kompis så jag fick sova utan (vilket inte låter så hemskt men av något konstigt vänster så var det så det började).
- Jag har svårt att räkna tal/bokstäver när de ligger precis bredvid varandra.

Lördagschoklad

Godmorgon fina ni! Jag är uppe med tubben. Förstår inte hur jag orkar. Släckte lampan vid 2 och nu är det dags att gå upp för en heldag med jobb. Först choklad sen barnpassning ikväll. Har även börjat med en liten "kalender" som kommer komma upp här varje dag fram till julafton.
Glad december alla söta ni! Underbart med Jul! ♥
Lite bilder från jobbet. Som ni kanske förstår så kan det vara lite svårt att låta bli att smaka på "en".