29.02.12

Skottår i år! Käns lite konstigt, eller nej inte. Har inte riktigt tänkt på det, he. I och med att jag är i Åre så har jag tagit det lite lungt på blogg fronten om ni förstår.... därför tänkte jag köra en liten snabbis om hur det har sett ut för min del sen jag bloggade sist!
Måndags åkte jag skidor med mina kusiner som också varit här uppe. Först var det inte så härligt väder men sen på eftermiddagen så blev det hur fint som helst!! Igår så träffade jag upp Louise och åkte med henne hela dagen, åkte bort till rökullen och hoppade lite. Haha Louise var så himla skön. Kan inte ritkigt erätta för det skulle bli så konstigt så ni skulle inte förstå men jag ville bara ha det sagt... Sen snackade jag även med Eddie på skype ett tag. Han är ju i Ramundberget och jag är här. Alla hans kompisar är tydigen i åre så han vill också vara här men men! Idag mötte jag först upp Louise, Freddi och Clara. Vi åkte runt lite men det var ju så himla äkligt väder så vi åkte inte så mycket. Till lunchen sen så kom även Albert och Emma och sen Bella. Vi alla ville åka åt lite olika håll efter lunch så jag, Freddi och bBella höll oss vid Tott.
Nu har jag kollat på ett O.C avsnitt men det är så dålig kvalite på datorn så jag får damp! Nu måste jag duscha!! FÅr se vad som lir av ikväll! Här kommer lite bilder från dessa dagar! :)

Åre

Testade om appen funkar, och det verkar den göra (om man inte laddar upp en bild -.-)!!!
Det gick ganska så segt att ta sig upp, men nu är vi äntligen här. Kom hit igår vid 18. Sitter på frukosten med världens största buffé! Ska ta mig ut i backen snart.Tänkte mest säga att jag lever och att jag saknar mina vänner! Men jag tror att en del är här uppe faktiskt :D
Be kind to eachother


Hej

Hejhej! Ska kolla om appen funkar!!!


Klara Keller

En tjtje i min musikalgrupp heter Klara Keller och hon är otroligt duktig på att sjunga. Fick reda på att hon även sjunger på Youtube, så jag kollade upp det och här är två av hennes covers. Visst är hon duktig? Det är helt äkta och inget autotune (nästa säker). Kom ihåg att i told you about her! hhehe!

U ready?

Hoppas att jag inte har glömt packa ner något, för nu går jag och lägger mig. Ska upp 06.00 imorgon... tagga bilresa! Jag tycker faktiskt att det är en aning kul dem först 2h men sen -.-' ush ush ush!!!!!
Bjuder på en gamal bild från London, för jag är inte riktigt redo för en bild just nu, you might understand! Puss så länge, så hörs vi uppe i åre!!!! (har gjort ett tidsinställt inlägg för imorgon också)

Never give up



Skidsemester

Ai-ys3tcmaalj_e_large
Imorgon åker jag, mamma och min syster upp till åre. Vi ska vara där tills på torsdag! Ska bli riktigt skönt att komma bort ett tag. Det är en hel del människor som ska upp har jag hört men mina närmaste ska inte dit, utan till helt andra ställen. Vilket är synd, men jag ser ju dem snart igen! Saknar dem faktiskt bara utav att tänka på att vi inte ska ses på mer än en vecka, hehe. 
Blogg.se appen fungerar fortfarande inte på min mobil så jag vet itne hur det kommer att bli med bloggningen. Jag ska försöka göra allt jag kan för att få den att börja fungera idag men jag kan inte lova någonting.
Vi åker tidigt imorgon bitti så imorgon blir det nog försök med mobilen men som sagt, vi får se hur det går den här veckan...
Nu ska jag börja packa! Hoppas ni alla får ett fantastiskt lov!
Be kind to each other♥

God morgon/eftermiddag världen

Okej nu var det kanske typ såhär tre timmar sen jag och soffi vaknade men det är första inlägget för dagen så vi säger Godmorgon! Vi gjorde American pancakes till brunch och mums så gott. Känner mig en aning tjock efter att ha ätit så mycket onyttigt den här veckan men jag har dock tränat fyra dagar i rad + dans. så det käns lite okej ändå!
Nu ska jag börja packa! Berätar i nästa inlägg! Lots of love to you all ♥

True story

417467_195276870572181_100002696071807_238660_634049996_n_large

Gästblogg

Heej!
Soffi här.
Hur är läget?
Edvin och Douglas gick just och jag ska sova här hos Freddie.
Och nej jag har inte flyttat in här...än. Haha!
Men hörni, ni får ha det så bra.
Be kind to eachother :)

Friday again

Och inte vilken vanlig fredag som helst, nej utan nu är det loooov!!! Åh guuuudskelov så härligt! Jag har iofs haft en soft vecka med bara elevensval (kollat på film, haft en/två redovisningar, lekt lekar och ätit fransk och engelsk mat) hela veckan. Men äntligen lov!
Idag hade jag först en franska lektion sen tog jag bussen lite tidigare till DAGY för att möta upp Pao som går där. Hon visade mig runt lite, super kul! Sen hade vi föreläsning i deras Aula, som faktiskt var riktigt rolig! haha jag skrattade hur mycket som helst, okej det brukar jag alltid göra men hon var så himla skön! Jag och Sophie tog sen bussen till mörby för att gymma lite, sen stack vi in till stan och mötte upp Edvi för att äta på SUBWAY! åh gud, vi blev så sugna på det efter hårdträning :') 
Nu är jag hemma och snackar med lite folk hur vi ska göra ikväll!
After a long way, we finally found you!

Teenager post

Tumblr_lxfsnwgasg1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lxiq5uhnz61qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lxfsdebiow1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lxf0guk4jm1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lxdv0xczvq1qiaqpmo1_500_large

TV Shows

Jag följer tre stycken konstant, sen älskar jag att kolla på Keeping Up with the Kardashians (hahah, dem är för knäppa), E News!, Amaricas Next Top model and more... men här är dem fyra för att ge er som inte kollar på nogra lite tips!
Tumblr_lin3h0kbca1qdf0hwo1_500_large
Pretty Little Liars
393953_10151195733480655_140223480654_22896851_373332464_n_large
Gossip girl ♥
Topmodelsverige_nytopp_large
Top model Sverige ♥

Trött tjej

Är så trött. Gick i skolan till halv tre, då slutade vi inne istan för att vi hade varit på Afternoon tea med Engelskan. Jag och Sophie skyndade oss till tunnelbanan för att sticka iväg till gymmet ett tag. Sen hade jag brottom till sången/teatern. Jag var hemma vid sju ochåt middag. Har sen bakat muffins till min fantastiskevän Andrea som är sjuk :( Och efter det kollade jag på Pretty Little Liars!! Åhh herre, det är för spännande! Nu är jag uber trött men ska gå och ta en dush sen bums i säng! Gosnatt readers ♥
har ätit så otroligt onyttigt idag, det här är typ inte ens hälften....
hahahaha, hittade en ganska så rolig app!

You just have to smile about it and move on


Godnatt

Med denna bild säger jag Godnatt ♥

Onsdag

Okej jag vet! Förlåt för min otroligt dåliga uppdatering, har egentligen igenting att skylla på... Den här veckan har vi haft Elevens val hela vecka och kommer fortsätta ha det veckan ut. Jag har franska och engelska. Det är faktiskt otroligt soft, vi har inga läxor under hela veckan och sen är det ju sportlov så det är cilll!!! Nu ligger jag i sängen och kollar på Top Model Sverige, haha åh gud dem är för knäppa. 
Idag slutade jag halv två och sen gick vi hem till Anna och åt mellis, sen skulle Sophie och Anna på tennis så jag åkte hem en stund för att sen sticka till gymet med Pao. Gick bra idag! Känner alltid efterråt att jag skulle kunna köra lite till men när jag väl är där så är det så stöööört jobbigt.
Nu måste jag sluta! Puss och kram på er ♥

Of we go

Tumblr_lzoj3rzaqn1rne0gfo1_500_large
Drar till skolan nu! Ha en bra dag ♥

Lyckad kväll

Hade det super härligt igår! Först var jag hemma hos Sophie på eftermidagen sen stack vi in till stan med Edvin och träffade Douglas vid Café 60. Vi åt middag och pratade i flera timmar. Dem har så gigantiska bakelser där, det är sjukt!!! Så vi alla kände oss tvugna till att köpa nått. När klockan var runt 22 så började vi dra oss tillbaka till Djursholm och sa hejdå till Doggelito. Det var första gången Edvin och Sophie träffade Douglas så det var hur kul som helst! Vi tre stack hem til mig och skulle se på film men det blev att vi bara hängde i mitt rum och snackade. Edvin pkte hem senare och Soffan sov över! Det blev ett jätteskön kväll som blev riktigt lyckad faktiskt!

Smile because you can


Soffi in my heart

Shillivippen!
Är hemma hos Soffi nu, men ska snart dra in till stan med Edvin också! Vi ska träffa douglas och sen går vi till Cafe 60! Nu blir det bråttom! Puss och kram skumbanan! ♥

We stopped checking for monsters under our bed when we realized they were inside us

Tumblr_lui3dzy6yb1r1kknno1_500_large

Varje liter gör skillnad

398540_307795335944880_251668991557515_802648_650170317_n_large
Skriver min rubrik från en ramlösa flaska, haha så mycket spännande händer runt mig just nu! Jag är och vaktar O&O, dem sover så sött i soffan! ^^ Själv har jag fått igång internettuppkoplingen till datorn så nu är livet på topp! Wehå!!! Tänkte mest säga att jag levar och ska nog blogga lite till :)

Erato ♥


Vårkänslor

Sista lektionen satt jag inne i grupprummet för vi hade en skrivning och jag kunde verkligen inte koncetrera mig. Jag, Edvin och Felix hade då öppet fönster och solen sken som bara den! Snön smälte från taken och man hörde folk roppa: det är våår!! Hur underbart är inte det? Jag som älskar sommaren och fraför allt våren!
Nu har jag varit hemma ett tag och kollat på Top Model Sverige och pluggat lite, tjoho vilken härlig start på fredagen hehe! 
Ska jag snart iväg på barnvakteri, hoppas det går bra! Kanske uppdaterar lite under kvällen, får se hur det går med internettkopling och sånt!
Ha en sån bra fredag alla söta! ♥

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

God morgon world
Idag är det freeedag! Seg dag i skolan men det gör inget för alla är glada över att det är fredag! I eftermiddag ska jag hem och ta det lungt för sen ikväll så ska jag vara barnvakt hela kvällen/till sent (?), så jag kommer behöva vara ganska så pigg då jag ska ta hand om barn o.O
Nu måste jag ta mig till skolan! Puss på er!

Ed Sheeran

Jag är helt galen i hans musik. Den är så bra! Jag lyssnar på den och får bara massor med härliga känslor. Han verkar vara en sån go kille och bara massa snuff! Jag har väldigt speciella ord när jag ska beskriva personer/saker så det kanske är lite svårt för er att förstå men det är bara att hänga med så got det går ;)
Återgå till ämnet... Ed ska ju komma till Stockholm under sportlovet (3mars) och hans konsert är helt slutsåld!!! Jag har panik! Jag måste verkligen få tag på biljetter!!! Det är inte acceptabelt det här, jag måste verkligen! Även om det bara är en så att jag blir tvungen att gå ensam, jag måste se honom live :') Snälla lite tips eller hjälp?

Välkomen tillbaka förkylning

Ja, då kör vi igen då. Jag känner hur förkylningen kommer... Men jag gick och tränade idag ändå för jag har latat mig så mycket nu på sistonde! Jag måste verkligen få träna nu men jag vet att jag inte bör!!! Har inte tid mednas jag har det. Ibald har jag typ såhär 1h "ledigt" men det hinner man ju inte till gymet på och sen gymma och sen tillbaka. Åhh och så är det det här med plugget också... Jag får panik!!! A little help here?
Godnatt på er ♥

London pictures part 2

Okej det hr kanske gått ganska så lång tid nu men bättre sent än aldrig! Har itne haft någon tid förns nu om jag ska vara ärlig... Här kommer dem två sista dagarna i London :)
Söndags förmiddag blev det sightseeing på en buss, haha! Det var faktiskt riktigt kul :)
Eftermiddagen spenderade vi till shopping!!!

VARNING FÖR MÅNGA BILDER! NU BLEV DET KONSERT!
Efter konserten så träffade vi på några svenska OCH Andy (Liams bästavän utanför bandet)!!!! iiiiiihhh!!!

Ojojoj, och det här var inte ens en tredjedel av alla bilder från den kvällen! Längtar tillbaka så mycket!

Måndagen, vi var på madamme tussauds och shoppade det sista!! Wehåå!

Hearts on Valentines day

Glömde ju visa er igår vad jag fick av mami och papi i Alla hjärtans dags present!
hahah jag var sååå ensam igår så jag satt och åt upp min choklad så fort så jag glömde ta bild på dem till bloggen, det fick bli pappret som fick vara med på bilden! Fick även ett par superfina örhängen av papi :) Hjärtan på alla hjärtans dag, weho!!
Puss ♥

Freddies alla hjärtans dag...

Okej tänkte förklara med lite ilder hur min dag vart!
Började med skola, wehåå!
Pizza på hemkunskapen, sitter inte helt fel sådär!
Soffi försökte få ett haff i HAFF RUTAN! ja, det gick ju sådärr...
Vi åkte hem till moi och bakade Brownies! mums säger vi!
Åkte till dansen!
Och ja, nu ligger jag i min säng och har haft en helt vanlig tisdag. Forever alone, and it feels lika i always will be!
Nu ska jag kolla på ett Gossip Girl avsnitt och äta choklade jag fick av mami och papi i morse!
Glad alla hjärtans dag på er alla ♥

Oh I just love weheartit

185778_182869398415565_176101909092314_352733_245896_n_large

worst day ever... but at the same time it was okay

Jag är så arg. Jag vet itne hur jag ska börja det här. One direction var i Stockholm idag. Endast 1 dag. De sov inte här, de var inte här i mer än 8h. Men de var ca 15min ifrån mig och jag såg dem inte. Jag vet inte hur jag ska ta mig till!!! Imorse var det hundratals fans på flygplatsen. Det bröt ut koas och bandet var tvugna att springa in i bilarna. Fansen fortsatte vara helt galna under hela dagen. De ställde sig på sopptunnor för att hoppa på deras ryggar, kasta snöbollar i deras ansikten och ruffsat i killarnas hår brutalt. Vem gör något sånt? De är normala människor, de skulle kunna anmäla dem för att de rör dem utan tillåtelse. Jag förstår itne hur de fansen tänker? De förstör för bandet, för oss andra fans, för sig själva och dem kommer itne vilja komma tillbaka hit om det här fortsätter. Hur tänker dem? Jag orkar inte.
Jag och soffi på väg hem från arlanda. Så otroligt arga. Vi var ca 20 pers där nu på kv'llen men eftersom att de som var där i morse hade reagerat så som de gjorde så var bandet tvugna att ta en bakväg. Så nu fick inte 20 normala fans träffa dem pga 300 "hjärndöda" fans.
Godnatt.

Hej Fredrika 3 år

image description
Var precis hos tandläkarn. Låter som att jag är 3 år gamal när jag pratar nu, haha! Usch det kommer ta 5-6h innan det är över -.-'
(blogg.se appen har lagg så det går inte att ladda upp inlägg men jag gör mitt bästa för att fixa, lol)

Idrottsdag



Bjuder på en bild som är tagen nyss!
Godemörgen! Idag blev det sovmorgon för första gången på länge, tjoho! Börjar om 1h så ska börja ta mig till skolan nu... Har idrotsdag och går endast till klockan 14.00 men jag måste gå lite tidigare för jag ska till tandis :/ 
Men guud har n märkt hur kallt det är ute idag eller! Åhhh herre, vidrigt! Men en sak är faktiskt riktigt mysigt och det är att det är strålande sol. Gick på en promis med Pennan och tog en massa fina bilder med solen, det är ju inte så ofta vi träffas! haha okej, en av bilderna ser ni överst i inlägget!!

Denna torsdag

Hoppas det är okej med AB att bilden hamnar här i alla fall
Vaknade vid 06.45 efter en snooooooze. Kom iväg till skolan runt 8 och hade engelska som första lektion. Gick riktigt bra faktiskt! Fick hela projectet gjort (ska vara klart till nästa lektion) så nu är det bara att öva in vad jag ska säga. Efter det hade vi "Fokustid" vilket var slappt. Lunch sen gympa och under gympan hade jag Siri och Peter vårt pass. Det gick braaa!! Var en aning nervös innan om hr der skulle gå men det gick gallant. 
Tog bussen hem efter det och satt och snackade med Ami i telefon ett tag...
ojojoj.... Hur fan ska vi göra?
Aja, Sen drog jag iväg till teatern/sången som var skojiliskojskoj, sjöng dock inte så bra men det var kul! Blev uppplockad av mami i mörby och dog mig hem. Har nu ätit och pluggat matte ett tag! Imorgon är det volleyboll hela dagen (idrottsdag) + att jag har sovmorgon, yes! 
Och med dem orden säger jag Godnatt ♥

Och så har vi det här med Ryggar

Tumblr_lf5who7v371qzcapto1_500_large
Tumblr_lw0r9dhcqq1qeozzxo1_500_large
Tumblr_lvrd2kg1ob1r5qli2o1_500_large
Tumblr_lz3jeyibtg1qzx74yo1_500_large
Jag vet inte riktigt hur jag ska föklara det men JAG ÄLSKAR MANLIGA RYGGAR, lol! Nej men det är verkligen det mest attraherande hos en kille enligt mig. Jag vet det låter jättekonstigt men det är sant. Det spelar (nästan) ingen roll hur den ser ut/tränad utan det är bara hur uppbygd den är som jag gillar. Okej det är klar, en spinkig eller otroligt "stor" rygg ganska inte är så passande men en vanlig rygg är det bsta som finns!

Blogg.se appen

Okej så äntligen har jag fått igång den! Den har inte fungerat, någonsin! Men nu klickade jag på lite olika inställningar så nu funkar det! Tjohoooo :D Lovinlife♥
Nu kommer det bli mycket bättre uppdatering, i can tell! Är inne på mobilen hela tiden, har inte ork till att sätta igång datorn helatiden + att jag inte alltid har tillgång till den (tunnebanan, bilen, cafén etc) 
Tumblr_lz54exhu311qfd211o1_500_large
ganska så jag, hehe

dumderbrottom

Okej nu blir det bara ett snabbisinlägg, för att säga hej Så: HEEEJ!
Okej nu är det brottom till sången/teatern :D
puss och kram skumbanan! Bloggar bättre ikväll!

En bild från varje år

Åhh sitter och kollar igenom bilder på min dator! Hahah shiit vad tiden förändras...! 

2010
2011
2012

Födelsedagspresenter :)

Glömde: En abercrombie Munkis + ett halsband från Daisy's och ett par örhängen från Dyrberg/Kern :)

I am alive!

Ett smakprov på vad jag fick under helgen!

Åh, Det här har varit en utav de bästa helgerna på länge!! Firat den med massor med underbara människor, massa fina presenter och massor med MAT! I Lördags kom familjen in och sjöng klockan 09.00. Första gången i mitt liv som jag verkligen vaknar när dem kommer in. Jag brukar alltid vara vaken, hehe! Efter presentöppning och kakätande så åkte jag till min golfträning, som tyvärr inte gick lika bra som förra veckan. När jag sen ko hem så åkte vi iväg till Hasselbacken på djurgården för att äta Brunch. Det var hur mysigt som helst  och jag åt massor med mat, höhö! Klockan blev ganska mycket så jag och mamma skyndade oss till mörby för att handla mat till min tjejmiddag jag sen hade på kvällen. Alla mina närmaste var där och alla "gick ihop", så det var inget stelt alls vilket var så otroligt skönt!!! Jag har mina kompisar på lite olika delar av stockholm, hehe, så alla känner inte riktigt alla... Men det var en underbar kväll och alla var så underbara!!
Tack tjejer för världens bästa födelsedag

Idag vaknade jag vid 10.00 och laddade ner musik till min syster, pluggade, fixade med lite saker, åkte och gymmade och sen kom släkten för firande! 
Jag har haft en fantastisk helg (som jag nu har nämnt typ 100 gånger hehe) och ska snart visa er vad jag har fått, har lite tidsbrist bara... Men i veckan kommer en video upp! 

Nya åldern börjar bra!

Har haft en underbar kväll med massor med härliga personer! Började med att jag åt middag med Linn och Douglas på en kinarestaurang som jag först var lite skeptisk mot, men det visade sig bli bra. Efter maten drog jag och Linn till Lidingö och var hemma hos Linn i typ 40 min. Vi drog sen till en kille som heter Adrian som hade fest, super trevliga människor! Kände inte så många, vilket var ganska skönt! Träffa nytt är alltid lika kul!! Vid 00.00 sjöng även et helt gäng för mig, jättegulligt av dem! Taccckk till er som läser der här och som var med!! Jag blev super glad!
Nu ligger jag nedgosad i sängen och ska soova!!! Puss och Godnatt alla ♥
Jaa du, vilken är bäst? iPhone 4 eller iPhone 4s??
haha ♥

Forever alone...


Kvällens planer


Äntligen! Nu är det fredag, ja sista fredagen som 15 åring för mig! 
Förr om åren (haha det låter som att jag typ ska fylla 80) så var jag helt galen dagarna innan jag fyllde år. Jag var så frväntansfull så att jag bara sken upp hela dagarna. Nu är det en annan visa, haha nej men jag har varit typ "ahhh idag är det exakt 5 månader tills jag fyller år" haha men dem senaste dagarna har bara kommit och jag förstod inte förns i morse att jag fyller år imorgon! Årets höjdpunkt! 
Nu ska jag inte prata om imorgon....
Jag ska senare dra in till stan och äta middag med Linn och Douglas på någon härlig restaurang. Linn tycker Vapiano för hon tror att vi kommer att komma in... haha vi får hoppas hon har rätt! Annars så får vi se var det blir!
FREDAG♥


I am born in wrong country


Det är för kallt.

5 Things about me!



London pictures part 1

Här är fler bilder från min underbara resa som varade för ca 1,5 vecka sedan! Börjar med bilder från Fredagen och Lördagen! 
På fredagskvällen åt vi på underbara Benihana. En restaurang där kocken står och lagar maten mitt framför en! Om du ska åka till London så rekomenderar jag den här restaurangen starkt!
Chef Andrew Thong! (den mörka killen vid vårt bord, är en lite känd fotbolls spelare!!!)

Diana, Princess of Wales Memorial Fountain ♥ Kensington Gardens and Palace ♥ Rangers Lodge ♥ Lido ♥ Peter Pan ♥ Knightsbridge ♥
Är dem inte för snygga?
The Ivy :)
Happy in Hyde Park!
Lördagskvällen blev bord på den restaurang som har bäst utsikt över hela London! Galvin at Windows :) (eftersom att Christian är så bra som han är så fick vi även en VIP tur ut på balkongen!!)
Mums!
(to be continued)

Samma gamla visa

Har suttit ni hela eftermiddagen (slutade tidigare idag också!) med matten... Åhhh vad jag inte orkar det här längre! Det har inte ens börjat riktigt med den tyngsta delen av terminen ännu... hur ska jag klara det här?!
Ska snart sticka in till sången/teatern och då får man andra tankar  hjärnan! mycket skönt, mycket slönt! 
Hur har er dag varit?
Puss på er ♥

Waking up in the morning and the first thing i hear is you

Tumblr_lyqb5zj5dm1qgigtko1_500_large

Pluggat samma sak hela eftermiddagen men det blir ändå fel...

Har suttit och pluggat samma engelska essä hela dagen (sen klockan ett) men får fortfarande fel på vissa delar! Åh vad jag inte orkar med skolan just nu, först provet i förmiddags och nu det här! Jag kommer bli butiksbeträde eller något liknande... Tjoho! Aja det bästa nu är nog bara att sova! Puss och godnatt ♥

1 Februari 2012

! dagen på en ny månad nu också! Tjoho säger jag bara, för nu är det endast 3 dagar kvar till jag fyller år!!!
I övrigt har dagen varit både bra och dålig... hade teknik prov i morse som gick piss. Haed pluggat en heldel men såklart så handlar det inte alls om det jag har pluggat på, får läraren en s göra så? Aja, bättre lycka nästa gång. Jag hade NO hela morgonen och sen slutade jag, det var ju en aning soft! Nu måste jag sätta mig och plugga in min Essä. Puss på er ♥