THINGS I LOVE ♥

405837_257377837669395_179795692094277_625298_541597680_n_large

SCHOOL


Update: Här är videon från the opening


6788911623_dce177c710_z_large

Vad gör man inte för skolan...

Känner lite ångest sådär... Sitter i skolan med Anna och Ami och har håltimme. För en vecka sen så sprang vi runt på Londonds gator och nu sitter vi här och.... pluggar -.-
Aja tiden går fort när man har roligt!!! Efter skolan idag så sticker jag till dansen i tre timmar så vi får se om jag hinner blogga sen ikväll.... Puss ås länge! ♥

Exakt en vecka sen

För exakt en vecka sen så var jag och mina kompisar en aning nervösa! Vi sprang runt i lägenheten och höll på att göra oss iordning (oh jag kommer typ ihåg exakt vad jag gjorde! satt och sminkade mig, haha). Vi hade så brottom! Hade helt struntat i tiden på eftermiddagen, vet inte varför! Men så hann vi sen! Åh det var så underbart!!!! Här kommer lite videos (håller på att ladda upp dem på YT så för nu blir det bilder) som vi filmade från konserten!
Har så himla många bilder och videos från konserten! Vi alla hade varsin systemkamera (utom Andrea som hade sin iPhone) så det är spårat med bra bilder på våra datorer nu, hehe! Men lite vill vi ju ha för oss själva så lägger upp endel men det skulle typ bli överbelastat om jag la upp alla ;)

Just because we don't meet all the time doesn't mean we don't know each other


Sticker in till stan och möter upp underbara Saga! Bjuder på en lite facelook bara sådär! Jag och Saga sa först klockan 2, sen kvart över, sen halv tre, sen kvart i tre! Ja vi får ju se nu när det verkligen blir ;)
Puss så länge! ♥

Someone is up early!


Godmorgon! ♥
På Lördagar så har jag nu börjat på golf. Min familj är en väldig golffamilj så de kände att jag borde börja, så jag vet inte! Jag får ju testa på och se hur det är! 10-11 är det varje lördagsmorgon -.-' Aja, jag får väll vänja mig! Nu är det brottom! puss ohc kram!

London Shopping


Update: Inspirationen fick jag från en tjej som heter Nicky som kom på iden att göra en video!

Saker ni inte visste om mig

• Jag börjar gråta så fort jag ens tänker på någonting roligt, då kan ni tänka er hur mycket jag börjar gråta när     jag börjar skratta.
• Jag är 100% djurvän, men äter ändå kött ibland.

• Jag är en vänligt glad person.

• Jag blir arg på folk som är arga på mig utav en töntig anledning.

• Jag är väldigt bra på att dölja hur jag egentligen känner.

• Jag är inte bra på att fokusera. Det är hemskt!

• Jag har haft otroliga hudproblem som barn men är nästan helt frisk från det nu.

• Jag avskyr kylan.

• Jag har svårt för att bli brun på bröstet, vilket är galet fult.

• Jag försöker få mig själv att inse att inte bry mig om vad andra människor tycker om mig.

• Jag har ingenting att förlora men ändå så är jag rädd.

• Jag har upptäckt att jag samlar på papperspåsar.

• Jag tror att jag är född flera år för sent.

• Pauline och Andrea är mina äldsta vänner som jag fortfaranda har kontakten med.

Börja blogga ordentligt!

Nu har jag suttit och kollat in lite bloggar och får verkligen känslor över att jag vill komma igång med bloggen på riktigt. Så nu ska jag sluta tramsa med mina inlägg och köra på ordentligt! Har därför även gjort om lite smått i designen (om ni inte ser det så kan ni klicka på "hämta sidan igen" så fungerar det nog). Here we go!

Borta bra men hemma bäst, eller nej -.-'

Åh jag har haft den bästa helgen i hela mitt liv! Jag och mina tre bästa kompisar i en utav världens bästa städer!!!! Jag kom hem i måndags kväll och liger nu hemma helt genomförkyld... Var hemma igår också men hoppas på att kunna gå till skolan imorgon! Det finns så mycket som jag ska berätta för er om resan! först måste jag bara få tag på alla bilder som vi tog (sophie, anna och jag hade alla varsin systemkamera med sig så vi har mängder av bilder och videos). Nu ligger jag och chattar med min sistaaa, saknar henne massor men vi kan inte skypea för jag kan inte prata -.-'
Jag ska iallafall "börja prata" ikväll tror jag. För jag måste se om jag ska ta mig till skolan imorgon. Jag behöver verkligen gå till skolan nu! Har missat massor... Så nu måste jag plugga sen ska jag vila lite :) Puss på er 

LONDON 20/1-23/1

Tumblr_lxhpwa4zb21r9ebyro1_500_large
Bye bye Stockholm. Hello London!

Sista inlägget för helgen

Jag utan för Juicy Couture i London i höstas
I eftermiddag sticker jag till London med tjejerna! Åhh guuud så kul!!! Berättar mer om resan efter

14,5 miljoner visningar på 8 dagar


18 Januari 2012

Ojojoj nu är det endast två dagar kvar tills jag åker! Vi håller på att spricka av spänning!!! Jag måste packa nu med.... kommer inte ha tid imorgon! Idag slutade vi klockan 12 och sen stannade jag i skolan med Anna för vi båda hade utvecklingssamtal. Gick helt okej faktiskt. Det tog längre tid än väntat men det gjorde nog inte så mycket för det var ingen utanför (?). Nu har jag suttit och pluggat hela eftermiddagen och snart ska jag iväg på en casting! Ikväll blir det mer plugg+ packa! ha det gött!!♥

God morgon ♥

Tumblr_lx4uhrijar1r1n308o1_500_large

Teenager post

Tumblr_lxl9b7icoo1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lxl968hfov1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lxiq8ddqe11qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lxg8ly8nju1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lxg8in141c1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lxfsopcghy1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lxfkdqygot1qiaqpmo1_500_large

And it's Monday...

Jag vet inte vad som händer men blogg.se appen har i alla fall damp (eller så är det bara min telefon, som det brukar vare hehe). Så jag kan inte blogga så mycket....
Dagen har varit jättesoft! Vi har bara haft chill i skolan med inga riktiga lektioner + att vi fick sluta 1,5h tidigare än vanligt! Så här sitter jag med mitt te och pluggar engelska för fullt! Har gått en promenad med P också. Ska snart dra mig iväg till dansen också! Första gången....!!!
Puss ♥

Cool guys don't look at explotions

Jag kan sitta och kolla på den hur många gånger som helst! hahah!! Den är såå braa! Jag älskar the lonely island, dem gör så skön musik. Låten/videon är från 2009 så många utav er har nog sett den innan men jag tänkte lägga upp den ändå!! Kärlek till er ♥

Friday 13th

Kom hem från skolan för typ en timma sen! Fredag idag!!! Äntligen helg. Hade bara fyra dagar i skolan den här veckan, inte så jobbiga heller. Har dock endel att göra i skolarbetet men men!  
Fredagen den 13:de idag... Har inte råkat ut för någonting speciellt...peppar peppar ta i trä! Hur går det för er? Har ni halkat på isen? tappat tallriken i matsalen, ehh jag vete fan! Skulle i alla fall vara kul och höra!

So true

302302_2048997792186_1461709895_31680161_1298430437_n_large

Fuck School

Åh vad jag får sommarkänslor genom att kolla igenom alla bilder från förra året! Two days finished and only 152 left!!
Började skolan igår. Det var en ganska så lugn dag och slutade vid 14. Det var ju kul att träffa alla, men det är just den där tiden på tygnet som man hör larmet gå klockan 6.30... Jag önskar då att jag bara skulle kunna gå tillbaka till drömmarnasvärld. Där finns det ingen trötthet eller jobbiga känslor.
Nu efter två dagar så känner jag verkligen hur viktig 1h extra sömn är. Så jag ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll! Next: Mat (Hallon)

Beau Mirchoff ♥

Tumblr_lsq4rykly81qahraho1_1280_large

Wayne's i 2 timmar

Var i ca 2 timmar på wayne's med dessa tre kompisar! har inte träffat dem på hur länge som helst verkligen! typ ett år sen!! Vi måste verkligen bättra oss. Och det var så härligt att träffa dem! Märker nu hur mycket jag verkligen har saknat dem :') haha vi var så himla lata! Vi kunde inte bestämma oss för var vi skulle luncha någonstans så vi irrade runt och till slut så blev det wayne's, där vi även fastnade i över 2 timmar. Ingen orkade resa sig. 
Måste verkligen träffas snart igen tjejer!! ♥

Sista helgen

Sista helgen på lovet nu då! Så jag har tänk åka in till stan och luncha med Ellinor, Issa och Sofia. Det var s himla längesen vi sågs! Galet!! Aja här får ni en liten bild på mig just nu... Ska Vara bättre på att ta bilder under dagen... ♥

Life is a gift you get from God. So appreciate it and don't just give it back

Hola Amigos! Sitter här och gör inte riktigt något... pratade nyss med AB i telefonen, ska träffa henne och SB (vi har börjat på våra små förkortningar nu vi) senare ikväll! Mys mys! Hur har er dag varit? Min har varit supermysig. Har varit på släktbandy med ja, släkten. Vi brukar ha det varje år. Brukar dock vara snö...
Nu ska jag gå och ta en dusch tror jag! Puss och kramar

Love all the time





Källa

Fixat lite i bloggen

Så nu har jag fixat lite smått i bloggen så att den ska bli bättre/snyggare... så ni kan ju "förnya sidan" några gånger så ser ni också förändringarna :D Kram!

remember, remember, remember 2011

Topp tre favorithändelser 2011. Året började ganska segt, mest för att det var snö så himla länge och jag hade ganska körit med några nära och kära ett tag. Samt att en nära person gick bort under hästen. Men efter och under sommaren blev mitt liv bara bättre och bättre, om man då bortser från den händelsen!
Det är klart att jag kommer ihåg otroligt många härliga händelser men för att verkligen peta ut dem bästa så finns det faktiskt några favoriter.



haha lökiga tjejer
Kvällarna i Torquay var nog en utav de absolut bästa händelserna jag varit med om. Vi hade så otroligt kul och bara härliga människor, alla började om på nytt. Man hade ignet att förlora! Att åka iväg så som jag gjorde är något jag rekomenderar alla. Man läg känna människor över hela världen och lär sig om människor i världen och inte bara lilla Sverige.

2 oktober 2011. Absolut en dag att komma ihåg. Först och främst så hade jag min kompis Charlotte här över helgen, sen på söndagen så köade jag och mina käraste för att komma in på One direction eventet! Åhh herre, vi gick upp vid 05.00 och köade fram till 12.00. Vi fick våra arbmand efter att många panikat sig fram i kön. Lite orettvist för det var folk som hade stått i kön i 24h och fick inget... Men vi var i alla fall glada för vår skull, hehe!
Så nu säger jag det en gång för alla 2 oktober, ett datum med många minnen!

Min och mammas resa till London + Bath för att hälsa på min syster var så mysig så det är inte sant! Först en heldags shopping i London och sen stack vi till Bath för att träffa på min älskade syster. Kan det bli bättre en helg mitt i terminen? Min syster är ju inte hemma mycket nu, sen hon stack dit för att plugga, så det var så härligt att åka och hälsa på henne!

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den♥

3 Januari 2012

hej hej bloggläsare! Vaknade klockan 8.30 ida... -.- Nej men först skulle jag till doktorn för en koll, typ (?) och sen stack jag iväg till mörby för att klippa mig och efter det hade jag planerat att gå till tandläkarn men så får man ett mejl om att tandläkarn är sjuk, så jag får se till att vara där klockan 9.00 imorgon istället! no way att jag kommer kunna gå upp så tidigt, men aja man får ju ta och dra sig upp. Efter klippningen gick jag i allafall ned till Måbra och tränade. Kännde mig helt slut efter det och tog mig hem! Gjorde en härlig sallad och slappade framför TV:n. Japp och nu är jag här! Ny duschad och o sminkad å ingen bild nu inte. Tänkte först visa er min klippning men det får bli någon annan gång!
Ett stort grattis till min danska vän Charlotte som idag fyller 16! Tillykke med Fødelsedagen Charlotte! <3

2 januari 2012


ojoj inte mycket gjort idag... okej vaknade från och till mellan 08.00- 12.00 eftersom att en viss familj inte kan vara tysa på morgonen när de ska iväg på alla möjliga saker... Försökte roppa på dem att vara tysta men nehe, ingen lyssnade. Aja vis halv ett fick jag nog och gikc upp! Var bara hemma i pjamasen till klockan 16 då jag egenkligen skulle ha skypeat med några i min klass för vi har ett arbete som vi inte har kommit någon vart med, och som dessutom ska redovisas veckan efter lovet. Men jag skulle iväg till gymmet och Siri var i bilen påväg upp till åre så det gick inte så bra... Aja, jag stack till gymmet och nu sitter jag här efter att ha ätit lite middag! Ska skypea med Eddie nu också... om han loggar in!

London in 18 days

Jag är så himla taggad! 18 dagar kvar!!! Har sattit upp denna nedräknare för varje dag nu...! Ohhh herre, vi kommer ha så jäkla kul!

Tjejfilmer.se


En perfekt hemsida ifall man söker tjejfilmer. Själv älskar jag tjejfilmer t.ex mean girl. Så det här är ju perfekta hemsidan att kolla in alla på!