Läger


sista inlägget på länge

Nu det mesta fixat och nerlagt i väskan. Har lite smått att fixa imorgonbitti. Det kommer vara lite jobbigt för jag har 1 stor väska + 1 golfbag + 1 kugge. ojoj... Hoppas att föräldrarna får följa med enda fram till husen där man ska sova för jag kommer aldrig kunna bära allt själv (!). 
 
Jag kommer nog att ha det sjukt kul! Ska ju åka dit med S och A så det kommer bli grymt med kul. Jag kommer ju inte kunna uppdatera bloggen (får inte använda mobiler förutom ibland) så nu blir detta det sista inläget på länge. Jag har gjort ett "stämplat inlägg" som kommer upp imorgon bitti. 
 
Hoppas ni alla får en toppen månad nu och sitt inte framför datorn och dega utan gå ut och gör saker! Det är för fasiken sommar!!! 
 
Tumblr_m66qsy3org1rp5f53o1_500_large

Det vi kvinnor är till för

Städa, diska och tvätta, eller? MIn dag kommer att ägnas för den mesta tiden i tvättstugan och vid stryckgärnet.
Som ni ser har jag mängder att tvätta (va lugn jag ska inte tamed allt det till Lillsved). I eftermiddag måste jag även gå med Pennie till veterinären. Bubbi ska nämligen vaccineras. Men som tur är så ligger veterinären hyffsat nära! Nu måste jag börja med min lilla tvättning. Hoppas ni andra får en lite roligare dag än mig. 
 

Saft med kolsyra

Igår var jag och mamma och storhandlade. Jag älskar att storhandla. Det är bara att plocka på sig lite allt möjligt och hur mycket onödigt som helst, hehe! Något som fångade min blick var denna franska saft. Allting stod på franska och jag, som är så extremt dålig på franska även fast jag har B, förstod absolut ingenting. Den fanns i flera smaker och den enda jag förstod var Citrus. Granade trodde jag var plommon men det var tydligen granat (logiskt). Jag la ner den i korgen och testade den när jag kom hem. Haha ja det var något nytt kan jag säga. Först visste jag inte om det var utspätt med vatten eller inte men så fort jag öppnade korken så fick jag mig en ny överraskning. Den var kolsyrad och det började ryka/bubbla en del. Jag vågade bara testa litegrann och det räckte väl för att avgära att den var extremt äcklig. Nu står den bara i fönstret och ser fin ut för ingen vill dricka den... 

25 Juni 2012

Jag vet jag vet... sämst uppdatering de här två dagarna.... Har inte riktigt någon förklaring för igår. Det var nog att jag mest inte gjorde någonting. Jag var bara hemma och slappade. Hjälpte pappa att kilppa gräset och gick över till mina grannar och "prov passade" deras son. Hur söt som helst! Ika = Fredrika. Det kanske var därför som jag inte bloggade igår, det hände typ ingenting. 
 
Varför jag itne har bloggat idag beror på att jag inte har haft tid. Lite tvärt emot igår helt enkelt. Jag åkte först ner till Vårdcentralen och tog TBE spruta och efter det skyndade jag och mamma oss in till stan för en liten runda. Jag har haft en hel del att fixa innan mitt konfa och nu känns det som att allt faller på plats. Jag har fixat golfklubbo + bag + golf saker, konfa klänning, kläder till konfat, krämer (shampoo, balsam m.m.) och underkläder. Ja det mesta är klart! Kan börja pusta ut nu såhär två dagar innan. 
 
I och med att jag åker bort på konfa så kommer jag tyvärr inte kunna uppdatera bloggen på hela 2,5 - 3 veckor (!!!!!). Jag får ångest så fort jag tänker på det. Ni får hålla ut och klicka er in hit igen efter den 15 Juli då jag är tillbaka som vanligt igen! Då kommer jag ha mängder att berätta och massor med bilder! 
vad hände med det underbara vädret :'(

Bara för att jag är sent ute

Okej jag erkänner det... men är inte stolt över det... jag har spelat 9 hål den här säsongen (okej överhuvudtaget 9 hål) och om tre dagar åker jag på golf-motorbåts-konfa läger. Inte så bra när man får reda på att de andra som spelar är grymma. Jag har inte heller några riktiga golfklubbor, så jag har haft lite små panik den senaste veckan. Kom och tänka på att jag måste öva, bra tajming huh. Jag kan faktiskt lite grann och kan en del pga min pappa och farfar men jag är absolut inte bra. Långa vägar ifrån... Jag gick några golfkurser i vintras men som sagt jag har haft lite panik den senaste veckan.
 
Så idag tog jag och pappa oss ut och köpte klubbor och bag! Efter det åkte vi och mamma till klubben och spelade 9 hål! Så nu är jag uppe i 18 hål, tjoho. Det gick ganska bra ifdag, jag är dock otroligt dålig på att putta. men enough about that, tråkigt för er att höra om mitt glofliv... Tänkte i alla fall visa er bagen!

23 Juni 2012

God morgon! Hoppas ni alla mår bra även i det här vidriga vädret som har kommit tillbaka igen... Jag vaknade vid 10 och gick och tränade. Jag hatar ju verkligen att springa det är typ bland det tråkigaste som finns, så jag tänkte köra lite egen träning i vardagsrummet. haha! Jag ville först vara ute men så märkte jag att det var blött i gräset och regnade så det fick bli inomhus. 
 
Igår kom bästisten hem! Det var så kul att se henne. Har saknat henne enormt! Det gjorde hela min midsommar. Hur var er midsommar? 
Gissa vem som fick detta av bästi? ;)

Midsommar afton

Glad midsommar mina söta läsare!
sorry fören sån dålig bild, min syrra har snott kameran

Kisses

Vet inte riktigt vad... men just nu är jag i ett sånt läge jag inte vet om jag är världens lyckligaste på denna jord eller om jag bara vill lägga mig ner och gråta. Jag vet inte vad. Det är otroligt frustrerande men ganska skönt. Jag behöver inte känna någonting.

Birdy

Jag skrev för någon dag sen att jag tycker om sångerskan Jasmine van den Bogaerde, eller rättare sagt "Birdy". Hon skriver och komposinerar sina egna låtnar och hon är endast 96a! Hon kommer från Hampshire i Stor Brittanien. Hon är otroligt duktig och har en fantastisk sångröst. Hon har tydligen hållit på med egen låtskrvning sedan hon var sju år gamal.
 
Hon har skrivit den stora låten som Bon Iver även gjort om "Skinny Love" och hon har skrivit låten "Just A Game" i filmen Hunger Games. Jag lyssnar på flera av hennes låtar och de är så bra! Jag kommer nog lyssna sönder de lika mycket och fort som jag gör med alla låtar jag gillar!
 
 

21 juni 2012

God morgon!
Igår var Sofies sista dag och vi åkte till Gröna lund. Åh gud vad hon gillade att åka saker. Jag mår illa typ direkt och klarar inte av de värsta sakerna. Ändå så fick hon upp mig i fritt fall och flygande mattan (den värsta efter insane). På ett sett var det tur att de inte öppnade förns 12.00 för annars skulle hon nog fått med mig upp i fler saker... Vi var tvugna att ta oss till tåget senare på eftermiddagen och det blev många kramar innan hon åkte iväg. Det har varit jättemysigt att ha Sofie på besök och nu är det stress som gäller. Har mängder med saker att fixa innan mitt konfa som börjar nästa onsdag...! Jag mötte upp pappa senare på eftermiddagen och vi hittade en konfa klänning och ett par snygga shorts. De kommer sitta perfekt på lägret och är riktigt snygga. Ska visa upp de för er så fort jag får tid!
 
Imorse gick jag upp med tuppen och tog en springtur. Gud så varmt det är! Jag höll på att dö där ute.  Jag måste verkligen hitta ett annat träningssätt att träna på för jag hatar att springa. Det är typ tortyr. Jag har funderat lite på att kanske börja på boxning. Det är jättebra träning och verkar kul! Får se om jag får med mig någon kompis på det. 
 
Jag ska nu sitta i solen ett tag och sen möta upp Douglas i stan och luncha. För sen ska vi iväg på ett statist jobb hela eftermiddagen. Kommer då inte kunna uppdatera och blogg.se appen har fått lite krångel igen. 
 

Without a word

Vi ligger nu och lyssnar på Birdy. En otroligt duktig 96a från Storbrittanien. Hon har skrivit massor med härliga låtar och hon har blivit riktigt stor. Otroligt duktig tjej! 
 
Idag var vi på Djurgården och åt jordgubbar i solen! Äntligen är solen tillbaka och vi satt ute och njöt. Ska inte skriva så mycket mer nu. Imorgon är det Sofies sista dag och det bär av till Grönan! Usch fy bubblan nu måste jag åka alla vidriga karuseller...

Två dagar i ett

Nu när jag har Sofie på besök så blir det inte så bra uppdatering. Först och främst beror det på att jag inte vill vara oartig mot henne och uppdatera bloggen när jag är med henne. Sen vill jag vara så mycket som möjligt med henne istället för att sitta och skriva på bloggen.

De två senaste dagarna har jag och Sofie varit i gamla stan, sett på bio, shoppat och ätit på Friday's. Vi har haft det riktigt mysigt och jag har lärt henne en hel del om vår lilla stad. Jag är mest förvånad över hur lite jag verkligen kan. Jag trodde jag visste mycket mer än vad jag egentligen kan. Inte bra. Det lilla jag kommer ihåg är från alla studiebesök med skolan som man egentligen bara tyckte om för att man fick ha matsäck med sig men lyssna noga nu barn, ta vara på dessa besök för det är kul att veta lite om sin stad. 
Eftersom att jag inte kan så  mycket så tänkte jag visa er ett gäng bilder istället!

Min nya kärlek

Mina damer och herrar, låt mig presentera Douglas Booth!! Mest känd som Kyle i filmen LOL. 
081210dougface_large

Det finns dåliga väder

Det finns inga dåliga väder, endast dåliga kläder." tycker jag inte verka stämma idag. Igår kväll var vi på middag hemma hos Hanna och åt massor med goda saker. Hon bjöd på hur mycket mumsmums som helst och vi rullade hem. I och med att vi hade ätit så himla mycket på fredagskvällen också så kände jag för att gå ut och springa nu imorse. Så jag satt alarmet på 9.30. Jag hade tänk gå ut och springa och låta Sofie sova ett ltet tag till men så hör jag hur vädret är utanför fönstret och hoppas på att det inte är sant. Jag drar upp parsiennerna och jo, det var sant Det öste ner. Som en stor dusch över hela gräsmattan och skogen. Där gick droppen för mig och jag tog mig tillbaka till sängen. Vi sov några timmar till och sen kom pappa in och väckte oss. 

Dagens planer är att visa Gamla stan för Sofie. Det ska bli riktigt mysigt och jag hoppas verkligen att vädret blir bättre för det är itne så kul att gå runt i en dusch hela dagen. 
Tumblr_liblrtudgp1qeerpko1_500_large

16 juni 2012

Godmorgon bloggare! 
Lördagen är här och vi ska in till stan. Vi ska träffa upp Emelie, Hanna, Linda och några kompisar till dem. De har kommit på en liten tävling som går ut på att flörta upp främmande killar på stan, som vi ska "leka". Inte så förvånade över att de kom på en sån lek, haha. så typiskt dem! Men sjkt kul ska det bli och vi är taggade till tusen! Det är bara synd att det ska regna hela dagen... hoppas boysen tar sig ut på stan i alla fall. Ikväll är vi bjudna hem på middag till Hanna i Nacka. Jag har inte varit hemma hos varken Hanna, Emellie eller Linda någon gång så det ska bli jättekul och se hur de har det. Nu när Sofie är här så kommer jag inte blogga lika mycket eftersom att jag är med henne och det är inte så kul att sitta och blogga då... Hoppas ni förstår, lol! 

Heart on Fire


Jag och tjejerna såg LOL i onsdags och har blivit helt kära i Douglas Booth. Jag satt och hyperväntilerade i biografen för att han är så snygg. Min nya favorit låt har blivit Heart on fire- Jonathan Clay. Den är så fin! Längtar till den kommer ut på Spotify ♥

15 Juni 2012

Godmorgon Sverige!
Idag är det den 15 juni vilket menas med att min kompis Sofie kommer upp från Skåne till vår huvudstad. Hon ska bo hos mig och vara här fram till den 20 juni. Jag ska lära henne allt jag kan! Imorgon är vi bjudna på middag hem till Hanna i Nacka. Ska bli jättemysigt. 

Mina planer för idag är: Städa och plocka undan innan Sofie kommer. Bädda extrasängen och sängen i Emelies rum. Träna. Handla mat. Åka in till NK rean. Hämta Sofie vid centralen klockan 16.50. 
Så nu är det lite brotom för min del. Jag ska försöka slänga in lite inlägg under dagen såklart. 

Baltazar





 

Blogg.se ny

Jag höll precis på att skriva ett inlägg och så knasar hela bloggen. Jag loggar ut och loggar in igen och vipps så är det helt nytt! Hela blogg.se bara gjordes om medan jag var inne och höll på! Har lite panik här i och med att jag inte vet vad som händer!!! Hoppas jag förstår mig på det här fort!

Det kan vara svårt att leva ensam ibland

Lite så känner jag. KOllade nys i kylskåpet och det fanns ingen mat. Om man bortser från lite yoghurt och gamla pankakor. Så jag fick göra mig några mackor till lunch. Jag har sommarlov men resten av famlijen jobbar. Cina är hemma ibland men hon är också inne i stan och träffar kompisar nu när hon har kommit hem. Så för det mesta är jag ensam hemma på dagarna och sen på kvällarna är jag med kompisar då mina föräldrar är hemma. Jag borde nog vara hemma ikväll känner jag... men får se hur det blir med det.
Jag kom hem rätt sent igår eftersom att alla bussar och tåg hade slutat gå var jag tvungen att gå hem från Stocksund (vilket är typ 1mil)... Men i Sverige verkar det som att det aldrig blir mörk på nätterna så här dags på året. Jag var faktiskt inte så trött när jag gick där kockan halv fyra med fågelkvitter och solljus.

Jag sov ett bra tag och har slappat hela eftermiddagen. Men nu är det dags att sticka iväg till Johanna och passa hennes nyköpta valp. Åh det ska bli så mysigt! Ska ta lite bilder och lägga upp sen!

LOL

Herregud så mätt jag är. Jag var precis på TGIF med tjejerna. Det var otroligt gott och (det här är pinsamt) det var ju min första gång där så jag tyckte det var lite extra gott. Vi kom även på att det verkar som att se har en code för alla manliga servitriser, att de måste vara snygga! De va alla riktigt snygga! Ville bara pussa på de, haha nej usch.
Vi blev så mätta och bestämde oss för att börja röra oss mot sergel. Vi sitter nu och väntar på att filmen LOL ska börjar. På vägen hit så träffade vi även Viktoria från topmodel och frågade om en bild, coolt!


Sent from Sugar Land, The United States of America

Så står det när Sophie har skrivit till mig från USA på facebook. Så underbart! Jag och Johanna sitter och skypear med henne nu och det käns som att hon sitter här med oss på andra sidan Djursholm men hon är på andra sidan jorden. Det är overkligt. Vi pratar om allt. Hon åkte i lördags så det har hänt en hel del... Jag och Johanna måste dra snart för att åka in och kolla på bio. Vi ska möta upp tjtjerna och äta middag först. Jättemys!
Saknar dig Fluffi ♥

Dagen vi väntat på

Igår fick vi på Sammis i 8an äntligen sommarlov! Ett efterlängtat lov som äntligen kommit, haha. På förmiddagen samlades vi alla och städade i skolan... lite halvt segt sådär men det var helt okej. Efter det såg vi 9orna mot lärarna i fotboll. 9orna vann med 4-2, big like! Klockan 15 så samlades alla i aulan och rektorn skulle säga lite saker. Musikprofilen sjöng lite och det delades ut diplom. Jag fick ett! Vilket jag blev otroligt chockad av. Jag fick Jack's vänskapspris. Jag hade helt glömt bort att det skulle delas ut och när rektorn sa mitt namn förstod jag ingenting. Men jag blev såklart jätteglad!
Efter avslutningen så åkte jag in till stan med klänning och hela alltet och träffade upp lite vänner för att fika. Det var jättetrevligt. På kvällen senare så tänkte jag och några kompisar tälta för att "fira in sommarlovet!. Haha ja ni kan ju tänka er hur det slutade. Vi åkte hem klockan två för att alla längtade till sköna sängar. Det blev heller aldrig mörkt så det var lite svårt att sova. Jag kom hem och kollade lite på Tv sen somnade jag som en stock.
Nu har jag varit vaken i några timmar men känner mig så himla trött. Jag har inga riktiga planer för idag, ska kanska gå och se på bio ikväll med tjejerna. Vi får se!
hello handsome

Dunjacka i juni, varför inte?

Skolavslutning idag! Planer-> ja!
Berättar mer imorgon!


When you know the summer is here

Hade det jättemysigt vid sjön med Alex, Johanna, Mickis och Ami. Vi alla tog med oss allt från mackor till popcorn. Vi saknade Sophie och Anna men hade det mysigt ändå. Vi var ensamma nästan hela tiden och de enda som störde oss var de äckliga fiskarna i vattnet. Vi pratade om allt från himmel till jord och skrev bucketlists. Jag som redan har gjort en bucketlist kom på lite saker som jag ska lägga till. Alltid lika kul!

Nu säger jag godnatt för mig och det blir sista gången för det här läsåret för imorgon är det äntligen skolavslutning!
Här kommer ett litet collage som jag gjorde precis, med bilder från kvällen.

Cozy time at the lake

Sitter och har picknick med flickorna! Solen håller på att gå ner men vi njuter extremt ändå. Imorgon är det skolavslutning!


We are all plastic sometimes

Hittade detta klarblå armband inne på Marc Jacobs. Hur fint? Det är i gummi/plast och finns i massor med färger. Det går att matcha till en enkel enfärgad outfit och liva upp stämningen lite. Otroligt fint! 290 kroner fattigare.

11 Juni 2012

Tumblr_m4sacvyjvy1qfif9yo1_400_large
Nu är det sista skoldagen för mig det här läsåret! Äntligen känner man att det är över! Har haft så mycket plugg det här året men jag vill inte ens tänka mig hur vidrigt det kommer bli nästa år... men nu är det sommar och jag ska inte tänka på det!

Knäont -> borta

Jag var precis ute och tog en springrunda i dessa pinkies. Jag hittade de på Intersport på rea för endst 690:- . Jag har haft ont i mina knän och ryggen de senaste veckorna som jag sprungit men idag, vipps så var det borta! Kände för att köpa ett par i någon skrikig färg, för det får en att bli mycket piggare på att gå ut och springa också!

När man inte har setts på länge tar det lång tid att berätta en sak

Alarmet gick igång klockan 10.00. Jag vaknar mer utav att min syster kommer in och lägger sig i min säng klockan typ 05.00 och sover hos mig hela natten (morgonen). Jag kännde mig faktiskt inte särskillt trött vilket var skönt. när jag kom upp upptäckte jag att jag itne hade några ingredienser hemma! Det är är nämligen så att jag har haft brunch för de finaste. De skulle komma klockan 12.30 och klockan var då 10.30 och jag gick upp. Fick lite panik. Jag och pappa for iväg till Mörby centrum och handlade snabbt.

När jag kom hem så kom också Pao över och hjälpte mig. Tjejerna kom i tid och vi gjorde klart det sista av pannkakorna. Det blev riktigt bra. Hanna hade också med sig muffins. Vi satt och snackade och åt i ca 2,5 h för sen behövde de åka för Emelie skulle iväg på match. Vi hade inte setts på länge så det var så mysigt att ses igen och vi hade massor att prata om. Nu har vi lovat att vi ska ses nästa helg/vecka för eftersom att det är sommarlov så nu kan vi ses hur mycket som helst!
Pao

Pennan

Pao

Hanna

Pao, Hanna och Emelie

I just love to know that I have this one special friend

Har haft en otroligt skön lördagskväll. Min dag har inte varit så bra som ni vetat. Jag har varit trött både i hjärnan och i kroppen. Helt slut. Men så kom lördakvällen och den först på länge har jag bara suttit hemma och kollat på film. Älsklingen kom över och vi kollade på två filmer och drack cola. Det var så skönt att bara inte göra någonting och drömma sig bort i filmen. Min mobil hade inte heller någon täckning nere i källaren så jag slapp allt pling. Jag hade det så skönt. Jag slapp tänka för en stund. Nu är det dags för dagbok sen sängdags.
536335_425027730845819_100000157875034_1860742_1837479903_n_large

Mat- Den bästa trösten

Helt klart det som står mig närmast hjärtat ♥

9 juni 2012

Tumblr_lis6boixlg1qzr04eo1_500_large
Lite så känner jag just nu. Vaknade upp i morse och orkade verkligen inte med någonting. Jag har tröttnat rejält nu och orkar inte med någonting längre. Det här har blivit droppen. Det här suger. Allt är helt fel. Bästavännen åkte iväg till Texas i morse också så nu känner jag mig helt ensam. Pao är en ängel hon ♥. Just nu ska jag lyssna på musik. Det är det enda jag orkar med. Men jag måste även ta mig in till stan. Ska möta upp pappa och köpa golfklubbor, men jag orkar inte. Hoppas inte det här inlägget är för tråkigt för er att läsa men jag känner inte för någonting längre.
Hoppas ni får en bra dag i alla fall ♥

Love stinks

Tumblr_m24buzkmpb1rp914go1_500_large

You know it's summer when you don't remember how cold it was in the winter

VIlket underbart väder. Förlåt att jag är så tråkig som börjat med det men det är verkligen härligt att det äntligen är sommar! Jag är en helt annan människa på sommaren. Man mår så mycket bättre utav att det bara är varmt och sol. Dagen för mig har egentligen inte varit så bra men sen mådde jag plöttsligt mycket bättre. Tror att det har med vädret att göra.

När det gäller skolan har dagen varit lign. Hade ett matte-test imorse men orkade inte med det för betygen är satta redan. Såklart så gjorde jag det men jag brydde mig inte riktigt om resultatet. Efter det åkte jag ner till torget och tog Gardacilspruta. Det gjorde inte så ont och det var skönt att det var över. Jag skyndade mig där i från för jag och några andra i min franska grupp skulle göra en franskfilm. Den var inte alls seriös och vi sa ingenting för det är en musikvideo.

Eftersom att jag är med i elevrådet (blev med där förra månaden) så var jag med på årsmötet!Fick godis och vi pratade om nästa år. Jag missade då nästan hela svenska lektionen men det gjorde ingenting.

Ikväll är det klassträff, för vår killkompis i klassen är hemma från Hong kong! Åh så mysigt!! Han gick i vår klass i 7an och han är hemma nu över sommaren. Det ska bli så mysigt!! Vi får se hur länge det håller på, kanske gör någonting annat sen!

England 2011

När jag satt och kollade igenom förra sommarens bilder och filmer och fick tårar i ögonen. Jag köpte even en liten anteckningsbok innan resan till England som jag hittar en drös med olika anteckningar i nu. Och min dagbok, jag vet inte vad jag skulle göra utan den nu. Åh så underbar sommaren var. Jag har aldrig haft en bättre tid i hela mitt liv. Det är helt galet. Resan till England käns nu som en dröm långt borta. Jag har lärt känna så många människor världen över. Jag drömde även en helt oväntad dröm om en kompis i Italien för några dagar sedan, vilket jag inte förstår varför. Jag fick sån nyttig erfarenhet och lärde mig 1000 nya saker. Vänner från Stockholm som jag fortfarande träffar rktigt ofta. De står mig så nära och jag har fått mina kompisar från innan att lära känna de. Charlotte och Sofie är bara två av alla de personer jag kommer fortsätta hålla kontakten med utanför Stockholm. England var helt magiskt. Jag är så glad över att jag tog insiativet och åkte ensam. Det var otroligt nyttigt och jag älskar att resa.

Jag saknar alla de jag aldrig kommer att träffa igen. Jag saknar de varma kvällarna på väg hem. Jag saknar den kvällen då jag spelade en helt främling framför en helt främling. Jag saknar alla morgonar med väskan på axeln och 'shark in the water' spelades i mina öron när jag gick vägen på main street till the pavillion. Jag saknar de äckliga mackorna. Jag saknar de trånga klassrummen. Jag saknar de underbara lektionerna med Jackie. Jag saknar att kunna gå i magtröja utan att få hela skolan att stirra. Jag saknar alla italienare. Jag saknar alla discon. Jag saknar alla snygga engelsmän och deras accent. Jag saknar ledarna. Jag saknar shoppingen som skedde varje dag. Jag saknar min husmamma. Jag saknar mina spanska och finska rumskamrater. Jag saknar när vi låg och pratade om allt och inget på vägkanten innan vi smög in på kvällen. Jag saknar att få se hur olika ungdommar verkligen är på olika delar av världen. Jag saknar sommaren i England 2011.




I choose the dress because I want summer

Kavaj // Zara, Klänning // Systers, Långt linne // Bik Bok, Käp // Åhléns, Skärp // Secondhand, Väska // Systers, Skor // Converse

Nu räcker det med mat

Oj så underbart mycket mat Linn hade på sin brunch. Det var hur gott som helst. Potatissallad, kött, bröd, lax, sallad, sås, godis, chokladmouse, jordgubbar doppade i choklas... you name it! Jag kom precis hem och träffade upp Pao och snackade lite. Här har ni även en liten snabb bild på vad jag hade på mig idag. Av någon underlig anledning så böjer jag på mina knän så jag ser ut som en tjock dvärg, höhö.
Jag hade tänk lägga upp en outfit senare men nu ska jag springa över till P och kolla på det nya Pretty Little Liars avsnittet!

6 juni - Sveriges nationaldag

Jag hade en lite stressig morgon men jag hann med tåget! Befinner mig på väg till Lidingö nu, ska till ett till födelsedagsbarn. Linn, hon fyller åt senare i juni men hon är då i USA den skiten så hon har Brunch nu. Inte avis alls på att hon ska bort, nej nej inte alls...!


Nybrogatan 16

Igår var vi på en restaurang på nybrogatan 16, Rice. Det är en asiatisk restaurang med en buffé som har allt möjligt! Jag har varit där förut och alltid tyckt om den. Sophie fyllde år så gänget var där och firade. Vi hade gett henne suprisen i Lördags men vi ville ge henne någonting annat också och det blev en stor burk Nutella, salta kex och en starbucksdricka. Vi ville ge henne Fluff för det älskar hon men butiken hade inte det! Hon blev i allafall glad ändå.


Camouflage

Jag har länge letat efter en jacka som inte bara är en skinnjacka, eller jeansjacka utan något lite annorlunda. Och så kom jag och tänka på Army-jackets. Jag såg några stycken och tyckte de var riktigt snygga. Så när jag var inne på Urban Outfitters så provade jag en perfekt. Riktigt snygg och passar till det mesta. Tänkte matcha den med en lite sötare topp och ett par jeans med ett par converse till.

Jackan kommer från Urban Outfitters och kostar 700kr

5 Juni - Solen är tillbaka

Välkommen tillbaka! Vi har saknar dig enormt.

I går satte jag två alarm på mobilen. Det första 00.00. Då var det nämligen så att ingen mindre än min bästavän föddes för 15 år sedan. Jag ringde henne och hon blev jätteglad. Dock lite små irriterad för hon ville sova, men det är jag van vid (ingen morgon människa är hon inte). Det andra var til klockan 06.00. Jag var tvungen att gå upp så tidigt för att gå med pennie, göa matsäck och duscha. Jag brukar snooza i ca 1h men idag blev det endast 20 minuter för sen upptäckte jag en sak som fick mig att rusa fram till gardinen! DET VAR SOL! Åh så underbart, äntligen är det verkligen sommar igen! Jag mår så mycket bättre när det är sol.

Nu är det dags för mig att göra mig i ordning det sista och sen ta mig till tåget. Vi ska nämligen ha klassensdag och kolla på teater, för vi måste vara ute ur skolan iom att VRG Djurhsolm har utspring och vi kan inte vara i skolan.

I wonder what i will think about this in the future


Sommar 2012


Learn Chinese

534368_337779752957766_215806618488414_805058_1068502261_n_large

Sista skolveckan

Nu är det äntligen snart slut! Sista hela veckan i skolan. Nästa tisdag slutar jag och sen är det officiellt sommar! Gud så jag längtar. Jag ska göra en lista med vad jag ska göra i sommmar och visa er, senare i eftermiddag.

Nu sitter jag på franska lektion och det är en helt vanlig dag. Vi ska spela in en film på fredag, men betygen är redan satta så ingen tar det riktigt seriöst. Men det kommer nog bli kul, lol.

Niorna hade bal i helgen och bilder har precis kommit ut. Vi sitter och drägglar över alla fina klänningar och bara längtar till nästa år då det är vår tur! GUd så underbart. Helt klart att jag vill ha en långklänning.
8e32a961ee6a35709fe88ab242f2b8edthumb360width_large

Saving the world

Under den tiden jag inte var så bra på att blogga så var jag och shoppade lite inne i stan. Jag hittade lite olika saker. Bland de saker som jag föll för fanns ett skärp. Skärpet är gjort i Africa och 100% av pengarna går direkt till att bygga bättre skolor åt barn i fattiga länder så som Afrikas länder. Jag hade gått och tänkt på det ett bra tag i och med att det var ganska dyrt men det är så snyggt så jag blev lite tvungen till att köpa det. Men jag kunde gå ut ur butiken med ett gott samvete.

Tommy Hilfiger 999:-

Solglasögon i regnet är något nytt

Jag orkade verkligen inte sätta på mig smink eller göra mig iordning överhuvudtaget, så urbanears och solglasögonen fick vara min räddning. Jag skyndar mig till mormor så kanske inte någon ser mig! Ska nämligen äta middag med mormor och mamma på Djurgården. Jag har gjort ett tidsinställt inlägg under kvällen också!


Man gör allt för de man älskar

Sophie min underbara bästavän fyller 15år på tisdag. Johanna kom för några veckor sen på att vi borde ha någonting för henne. Jag och Ami, kom på iden förra onsdagen. Planen var att hon skulle gå på disaster date med en killkompis till oss. Vi lurade henne och sa att vi och hans kompisar (inklusive honom) skulle gå på bio men det blev endast Sophie och Richard. Efter det så mötte två av Richards killkompisar upp dem och började bråka med Richard. Sophie fick panik, men killarna spelade ju bara fast det hade inte hon någon aning om. Efter det ringde jag och sa att de skulle komma hem till Ami. Vilket sen blev av och så avslöjade vi allt för henne där! Hon hade ingen aning om någonting och blev helt överraskad. Det var så jäkla bra gjort av oss men framför allt av killarna! Haha, helt underbart! Jag hade med mig min kamera för att ta lite bilder i början när hon kom men det slutade med att kameran var med under stora delar av kvällen. Riktigt tur att det var min kamera och inte någon annans för det är många bilder som inte är särskillt smickrande...

Sophie du är underbar! Grattis i förskott och hoppas att du får en underbar födelsedag. Du är en fantastisk vän som jag inte kan klara mig utan. Jag älskar dig ♥

i hate havin chrushes on people i know i shouldn't have

8d2b9c1c90bb11e1a9f71231382044a1_7_large

2 Juni 2012

Regnet fortsätter men det stoppar inte mig, eller jo det gör det. Sitter hemma i mjukisdress och är inte särskillt fräsh. Känns skönt att få vara lite så ibland. Kanske tar och bakar någonting sen också! Bra start på Juni... Puss på er ♥

1 Juni 2012

Som jag skrev i inlägget imorse så skulle min dag bli lite hektisk och att jag inte skulle ha så bra med tid till att blogga. Jag åkte hem en liten snabbis efter skolan och gjorde mig iordning. Sen skjussade mamma mig och S till studentskivan där vi skulle catra. Det var mycket att göra men i och med att det var vi två tillsammans så var det riktigt kul. Fick bra betalt och de sa att de även vill höra av sig i framtiden så det blev vi riktigt glada över.
Nu säger jag och hugo godnatt, puss på er ♥

A kiss in the rain

God morgon finisar!
Regnet piskar utanför min det hindrar inte oss svenska inte... Jag skulle se ifall det var möjligt för mig att gå upp idag utan att snooza och det gick faktiskt! Har hunnit med att locka mitt hår, lite fredagsfin sådär, men vet att det bara kommer att bli förstört i regnet. Nu är det dags för lite frukost och sen en blöt cykeltur till skolan. I eftermiddag/kväll ska jag servera på en studentskiva så jag ska försöka få in något inlägg men lita in på för mycket ♥