Thank you Ed


Bloggtrött

Som ni märkt så har jag inte bloggat på några dagar. Jag vet inte vad det är men ibland (som ni kanske märker) så blir jag bara bloggtrött och orkar typ inte bloggar. Får ingen motivation. Jag älskar att läsa andra personers bloggar och har flera jag klickar in mig på varje dag. Men nu fick jag lite motivation så tänkte visa lite vad jag har gjort de senaste dagarna. 
Brunchat på underbara Saturnus med härliga Fanny, Emilie, Klara, Sophie och Anna. (Vi hade fullt upp i att äta och skratta så det blev inte så många bilder). 
 
Ätit på middag med tjejerna på Beirut Café. 
 
Ätit brucnh igen. Men denna gång för pappa som present av min syster.  Ja ni ser bilden sista bilden, sockerchok för min del.
 
Kollat på denna film...vidrig!
 
 

Får man inte lite ångest?


Nu är det äntligen här

Hola Hola! Vad är det för dag idag? Jo, freeeedag!!!
Alltid lika underbart! När jag vaknade glömde jag vilken dag det var men (som alltid det första jag gör) är att klickar igång radion med knappen och hackim. Då hör jag dem säga "och idag är det ju fredag..." då fick jag ett leénde på läpparna och tog mig upp.
 
Det är heller inte vilken fredag som helst utan det är starten på höstlovet! Nu äntligen är det här, det efterlängtade höstlovet. I och med att jag är så glad just nu kan man ju tro att jag ska resa bort eller någonting men nej. Jag ska bara vara hemma och har planerat in massor med grejer som jag ska göra och ser fram emot. Det jag dock inte ser fram emot är allt plugg. Man borde finnas en lag att man inte kan ha plugg till veckan efter lovet men det är som ett bombnedslag. Jag måste plugga nästan hela lovet... men det kommer nog gå bra. Jag ser fortfarande fram emot lovet såklart. 
Tumblr_ma33mvbqps1rdc7n5o1_500_large

Dålig uppdatering

Igår var det halloween här på skolan, haha ja en tradition varje år. Gymnasiet hade det i förrgår vilket var lite synd för det skulle vara roligast om vi hade det samtidigt. Men det var iaf väldigt lyckat och det är sjukt kul att sitta i matsalen och kolla in vad alla är utklädda till. 
Ser ni vad jag ska föreställa?

Halloween

Godmorgon people! 
Säger ett snabbt hej till er. Är på lektion men har vikarie som säger "gör vad ni vill" så vi har lite fiest. Hörs senare pussar ♥

24 oktober 2012

Hello hello! Right now i am with ami, and it's awwweeesssommme!! Okej neje men jag har blivit extremt sugen på att åka på utbytesår till usa nästa år men jag vet fortfarande inte...har tänkt på det sedan min syster var där (7 år sen). 
 
Idag har varit en riktigt bra dag! Jag hade ett elevrådsframförande i aulan om FN och så hade jag kemi prov, det var nog de "stora" sakerna idag. Men båda gick faktiskt bra :) Nu sitter vi och kollar på Pretty Little Liars och sen ska vi iväg på ett gymnasiemöte i skolan. Kisses ♥
582140_252464874864152_977093579_n_large

Mina nya favoriter

Dessa låtar spelas på repeat på min spotify dagligen ♥

22 oktober 2012

Hej hej bloggen! 
 
Efter att jag la in bilderna på min garderob på Weheartit igår så fick jag många fler unika läsare och dessutom några till följare, vilket var riktigt kul! Så välkomna alla nya, haha! 
 
Dagen har varit riktigt seg. Jag vaknade upp av alarmet och var extremt trött. Jag tog mig iväg till en svenska lektion och sen hade jag lång håltimme då jag cyklade ner till doktorn för att ta sista gardasil-sprutan. Sen satt jag och pluggade lite i skolan innan det var dags för sista lektionen Bild. För er som tror att bild är enkelt, you're wrong! Det är faktiskt riktigt svårt. Idag skulle vi dock bara skriva massor med saker men det är fortfarande mer komplicerat än vad man tror. 
 
För att jag ska komma igång lite på en ny vecka så ska jag nu dra iväg på ett ViPr pass. Det borde nog få kroppen att komma igång lite. Sen blir det plugg... Puss! ♥
Tre bilder från i somras, saknar värmen!
 

The Closet ♥



SEPHORA in Sweden


Min lördag

God morgon bloggen! Läget? 
 
Igår var det den bästa dagen på veckan, lördag. Började dagen med ett rejält bodypump pass, vilket kändes otroligt skönt. När jag kom hem blev jag på lite dåligt humör för min familj var lite jobbig, heh. Men jag och mamma åkte iaf in till stan sen. Jag skulle titta på ett par stövlar, en jacka och ett par jeans. Jag hittade en riktigt snygg kappa på Topshop som fick hänga med hem och även två till saker därifrån. Vi fick sen lite brottom för vi skulle iväg till en släkting som fyllde 90 som hade storfika. Så det  bar av i bilen. Regnet öste ner men det var lite mysigt i bilen ändå. Jeansen och skorna ska jag och pappa åka och kolla på någon dag i veckan när vi får tid. 
 
När jag kom hem sen så väntade jag in min kära vän Linn. Vi hade inte setts på evigheter så vi planerade in en sleepover at my place. Det var härigt att se vännen igen och vi hade det så himla bra. Cycklade (ja i ösregnet) med paraply till mataffären och köpte med oss gosaker och middag för att sen slappa i soffan framför tv:n. Haha den cyckelturen var så sjukt annorlunda. Träffade även på en lite oväntade person i mataffären vilket var lite jobbigt, heh. No comments. Vi blev otroligt mätta och gick och la oss vid 01. Vi hade då sett Hawaii 5.0 (sjukt bra, de är så snygga) och Bröderna Karlsson (åh man mår dåligt för det är riktigt jobbigt att se alla misstag de inte bör göra, haha). 
 
Hade helt enkelt en skönt Lördag! Nu är det söndag och Linn har tagit sig hem. Ska sitta och plugga nu och försöka så in ett träningspass. Världens bästa kompis har jag precis sagt hejdå till. Kommer sakna henne till tusen. Även om det bara är tre veckor... ♥
 
 
(Bilder lånade från Linn's blogg) 

Best friends are like stars, you don't always see them but you always know they're there.

Igår var jag på bio med bästisen. Vi åt först middag och sen såg vi på filmen Savagers med bland annat John Travolta och Blake Lively. Filmen var bra men sjukt brutal, riktigt hemsk!
Känns så konstigt att det var sista "grejen" vi gjorde innan hon försvinner bort från runden ett tag. Tre veckor ska frugan vara i London och ha det grymt kul, ja hon lämnar mig (!!!), men det känns som att det är tre år hon ska vara borta! Kommer sakna henna i mängder!
 

19 oktober 2012

hej hej bloggare! Hur har er dag varit hitills? Det är ju freeeddaaag!!! Nu är jag men Soffi och vi sitter och försöker listaut vad WiFi koden är till vårt nätverk... mycket klurigt! Ska ta lite mellis nu och sen blir det mys!
Puss på er ♥

Dream life

Efter ett långt träningspass på gymet är det nu dags för mig att krypa till sängs. Jag ska gosa upp mig med kuddar och täcke (ligger redan i sängen) och kolla på nog den bästa serien som skapats, Gossip Girl. Senaste avsnittet är ju ute! Nej nu måste jag kila, godnatt ♥
409273_295054840598339_1567427227_n_large

Älskade

Åh vad jag saknar dig ♥

Godnatt ♥


EMA's 2012

Lite mindre än en månad kvar nu. Åh vad jag längtar. Det kommer bli så sjukt häftigt! Önskar att jag skulle kunna vara där. Jag ska bannemig se till att någon gång vara med i antingen EMA's eller VMA's. skriv upp på Bucket list! De som jag har röstat på
 
Female Artist: 
Taylor Swift
Jag tycker hon är så himla härlig. Hennes musik är så skön att lyssna på och hon är otroligt Down to Earth för att vara 22 år genom att hantera den stora uppmärksamheten som hon har fått. Taylor vote from sweden here!
 
Best New:
One direction
Det är ju klart, directioner here! Ingen fråga om saker. 
 
Best Rock:
Coldplay
MIn kärlek till deras musik är magisk. Jag har alltid varit ett Coldplay fan och kommer nog alltid att vara. De är så otroligt musikaliska och talangfulla. 
 
Best Male:
Justin Bieber
Jag har ju faktiskt varit ett fan en gång i tiden så jag känner att jag var tvungen att ge honom en liten röst.
 
Best Alternative:
Lana Del Rey
Jag avgudar hennes coola röst och hennes musik är så annorlunda..
 
Best Fans:
One direction
Nu ska vi fasiken ta hem det här!
 

Honestly I hate those pictures

... peace hurrni peace...! Det är för uttjatat! Jag tycker det ha blivit lite överdrivet med alla "oseriösa" poser och sen peacetecknet på det... aja. what to do?
Dagen har varit ganska så bra faktiskt. Tog mig upp vid 9.15 (jag orkade inte ta mig till gymmet , var ju faktist där igår) så det blev lite sovmorgon och sedan matteplugg. Skyndade mig iväg till skolan och hann precis. Hade engelska och idrott och slutade klockan 16. Nu har jag bara segat framför datorn och kollat på den extremt duktiga Felix Baumgartner som hoppat från rymden. Om ni inte har sett klippet(en) så gör det, riktigt coll grabb! haha! Okej men nu ska jag plugga, måste få iordning på det nu. Lägger in lite roligare inlägg sen. Puss♥

What do you think it is?

Haha tror ni alla vet.. har ju inte så många läsare och alla är nog mina vänner (tror jag, eller). Men resultatet kommer när jag 1. har fått allt klart (typ imorgon) och 2. har fått hit bästisen med kameran och det braiga objektivet. 
Nu ska jag dra iväg och gymmat. Sorry för dålig uppdatering i helgen. Det enda jag har gjort är att fixa med allt möjligt (ja, som sagt ni får se resultatet snart) och sen så var jag med några underbara människor i lördaskväll också!
More details later puss <3 
 

We got the world

Sjukt bra ny låt från Icona pop! 
ps: ska uppdatera mig mer i eftermiddag! Ha en bra dag så länge, puss♥

Fest hos Abdullah

Ni som har följt x- Factor från början vet att det var två killar som kom och sökte med sin egna låt, Fest hos Abdullah. De gick tyvärr inte vidare utan fick rådet att "Ni är redan så bra så ni behöver inte x-factor". (Ni kan se det klippet här) Och vet ni vad, nu har de gjort en musikvideo med sin låt. Här är den! Vad tycker ni, ska vi dra på fest hos Abdullah? lol 

10 oktober 2012

Hola Hola!
Sitter här med plugget i högsta hugg! Ska snart dra iväg och passa barnen också, får se hur det går... Pussar ♥

Höstens färger


all these vitamins

Ligger i soffan och hostar som en galning. Har fått för mig att pressa i mig vitaminer. Det är ju bra? Såg en kompis lägga upp en bild på instagram med massor av frukt igår och fick värsta kicken att göra det samma. Nu ska jag ligga och vila. Kan inte vara i mitt rum... berättar more later (excited)!!

8 oktober 2012

Dagen har varit helt okej faktiskt. Började dagen med att ta febern, eller säger man tempen? ja det gör man nog. Den var iaf o kontroll så jag drog mig till skolan. Var tvungen att vara där idag för att göra klart vissa saker. Har dock känt en stor "tjockhet" i halsen vilket jag nästan är säker på inte är bra och har med halsmandlarna att göra.... nej nu ska jag ta hand om mig. Jag vill inte bli sjuk igen/sjukare så jag ska vänta lite med träningen... fan. Jag kom hem vid fyra tiden och gick då en promenad med älsklingen. Efter det satte jag mig och tog det lungt framför tv:n ett tag och sen blev det brödbak i hela köket. Har nämligen ställt mig och gjort ett kolhydratsfritt bröd! Det blev faktiskt riktigt gott men jag borde ha låtit den stå i ugnen ett tag till. 
 
Ska nog gå och lägga mig snart, men måste göra lite plugg till. Massa pussar och ta hand om er! ♥

inte nu igen

Efter ca 2,5 veckors tid borta från gymmet så kände jag att ta igen detta rejält i torsdags och fredags. Detta borde jag inte ha gjort. När jag vaknade igår så hade jag så mycket träningverk över hela kroppen så att jag inte ens kunde sätta mig upp ur sängen. Bokstavligt talat. Det kändes som att hela kroppen hade varit med om en rejäl olycka. Jag hade så ont. Pappa var tvungen att bära mig till frukostbordet. Man brukar ju tänka att det blir bättre under dagen men nej så vart det inte heller. Jag började få bränna i halsen och jag blev riktigt trött. När jag vaknade i morse så var jag som en zombie. Med 38,3 graders feber och en halsont som inte försvunnit så fick det bli vila hela söndagen för mig. 
 
Detta är något jag hatar. Jag orkar inte vara sjuk och när jag äntligen blir frisk så tar det bara två dagar för mig att bli sjuk igen. Jag vet att jag inte borde ha tränat så tätt in på en förkylning som jag har haft men jag vill verkligen träna. Jag får panik av att bara sitta hemma. 
 
Idag och igår var det även strålande sol så jag ville ut i det vackra vädret och gå på långa prommenader i solen. Varför ska jag då vara sjuk? Nej jag tycker inte om det här. Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på det bästa tills imorgon. Jag måste ta mig till skolan. Usch. 
Tumblr_mbjffkxh7s1qj7weno1_500_large

Dagens tillskott

Tidningen som alltid kommer med hem i kassen • Nya lurar • iPhone fodral som kommer matcha perfekt i höst, från Micheal Kors • Handkräm från L'Occitane

Fredags mys

Hej bloggare! Sitter här i soffan med allt uppraddat! Dator, mobil och tv. hahah vad skulle jag göra utan tekniken? Sitter och kollar på X-factor med en riktigt mätt mage efter en härlig tjejmiddag med bästisen. Bjöd frun på en fräsh sallad bestående av bland annat tomater, avokado, majs, soltorkade tomater, zuccini och lax. Vi hade inte haft en riktig träff på länge så det var riktigt härligt! Känns så bra att ha en bästavän så nära hjärtat. Nej nu börjar programmet! Känner artisten Awa från teatern och hejar på henne till 110%, you go girl!!! Så himla bra hon är. Hoppas ni alla får en trevlig kväll, pussar! ♥ 
 

Life in picture


Godnatt stalkers

Efter en lång dag men prov (japp det gick okej), kemi nötande i hjärna (för vi har prov snart. nehe vem kunde tro det?), gympa, pluggande och träning så går jag nu till sängs. Hoppas ni haft en fin dag! Kramar ♥

Hemmagjord müsli

Igår ställde jag mig och gjorde en egen müsli. Jag tog inspiration från två olika recept men hittade på det mesta själv. Imorse smakade jag det jag lagat och om jag ska vara helt ärlig så blev det skitbra! Smaken var söt men samtidigt fräsh. 
 
 
 
Ingredienser:
1 dl sesamfrön
1 dl linfrön
1/2 dl kokos
ca 1 dl solroskärnor
1/2 dl pumparön
ca 6 st hackade valnötter
ca 1 dl havregryn
1/2 dl flytande honung
1/2 dl rapsolja
ca 1 dl vatten
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Glanda alla frön, havregrynet,  kokosen och valnötterna. 
Häll blandningen över en plåt och fördela jämt.
Blanda sedan noggrant honung, rapsolja och vatten i en skål. 
Häll vattenblandningen över den torra blandningen. 
Ställ in plåden i ugnen i ca 15 min.
Titta till den varje 3e min för att röra om, VIKTIGT ATT DET INTE BRÄNS vilket är lätt hänt. 
Lägg sedan müslin i en plasburk med lock! Klart!! 

VIctoria's Secret Fashion show 2012

Jag har helt glömt bort det! Jag läste om det i förrgår och ba: det där ska jag skriva på bloggen, nu jäklar ska jag berätta det för alla först men nu har typ alla redan fått reda på det så det är inte lika kul. Hehe. MEn iaf det är bestämt att Rihanna, Bruno Mars och Justin Bieber kommer att uppträda. Vad tror ni? Jag har faktsit gått och grubblat riktigt länge på vem jag tror, jag gissade på någon som "slagit igenom i år" men kom inte på någon bra. Förra året var det ju Nicki Minaj, Maroon 5, Jay Z and Kaney West. Så Justin Bieber blev lite otippat. Jag menar det är väll inte riktigt hans image med halvnackna brudar överallt, eller jo det är lite likt hans nya image kanske. 
 

Motto

Jag har länge funderat på vad jag egentligen har för motto. Hela tiden så tänker jag "Det är mitt nya motto" men så glömmer jag bort det nästa dag. Ett motto som jag nu vet att jag alltid kommer att ha och som jag föll för direkt när jag såg texten var detta:
 
Work like you don't need the money
Love like you've never been hurt
Dance like nobody's watching
 
De här meningarna betyder så mycekt. Jag har alltid de i hjärnan, där uppe finns det alltid. Och när jag gör beslut ligger de alltid där. Allt som allt symboliserar de att vara sig själv och göra det du vill utan att någon ska säga att du inte kan. Gör vad fan du vill och skit i de eller det som håller dig tillbaka. Om de "är dina vänner" men inte stöttar dig så skit i dem. Världen är full av andra människor. Du kommer hitta nya kompisar på nolltid. Live on the edge och låt livet komma, tänk inte för mycket. Det löser sig. Men sluta aldrig vara den du är. 
 

homemade

Mycket plugg ledde till ett bakpass. Ställde mig och gjorde en hemmagjord müsli. Den inehåller nötter, kokos, honung och mängder av gosaker. Nyttig som attans! Nu kör vi nyttiga Freddie igen! När vi nu är inne på området nyttig och sånt så ska jag ha min första träning med min PT imorgon, exciteeedd! Här kommer en bild på den ljuvligt doftande müsiln. Imorgon blir det smakning av den till frukost och så kommer receptet upp senare under dagen. Puss och önska mig lycka till på provet imorgon angels ♥
 

3 oktober 2012

Tjeeenare bloggen! Läget? Kom hem från barnvakteriet för ett tag sen och har försökt plugga lite fysik, men helt ärligt så orkar jag inte med detta! Prov HELA tiden och om det inte är prov i ett ämne så är det inlämning eller presentation.... hur ska jag klara detta i 4 år till? Nej, jag drar om 1 år. I hope.
 
Okej så dagen har varit helt okej. Första lektionen SO var riktigt seg men dens längd ger nog en förklarning till varför den var seg (3h med en rast på 20min). Hade sen en riktigt härlig lunch och efter det var det franska. Förstod inte mycket i början och fick panik på det eftersom att vi har prov nästa vecka (suprise) men sen blev det bättre. Matte var sista lektionen och jag var trött som attans men den gick över ganska fort. Skynda Skynda till barnvakteriet vilket jag var riktigt bra på i början, trevlig och allt. haha nej men faktiskt det gick bra och de var på bra humör. Sen blev det lite stillasittande för min del men jag tog intiativet och fick dem att släppa iPaden och börja måla istället. Tjoho så spänande tyckte vi alla. 
 
Nu befinner jag mig på samma plats som jag gjorde igår, dagen innan igår, dagen innan den och ja dagen innan den. Plugghörnan. Den är sp intressant. Till och med små 100grams vikter, som av någon underlig (fråga mig inte varför) står i fönstret, blir mycket roliga att kolla på. Japp allt är roligare än plugg. Nu måste jag sluta med detta och fortsätta. Byeee ♥
ett mycket intressant föremål ska ni veta.

PARADISE

Albumet "Paradise" av Cody Simpson kom ut idag! Åhh så underbar han är. Min favorit låt från skivan:
 

My new love

Hej hej bloggers! Sitter här med pluff upp till öronen. Har haft massor med plugg och hade en filmanalys att skriva idag PÅ lektionen. Vilket inte gick bra alls. Kunde inte få till meningar eller handling över huvudtaget. Gick piss.
 
Veckan (hittills) har inte varit på topp men jag har en nyhet! Jag har börjat bli av med alla mina crushes (tjohoooo). Det går bra nu, kan jag säga! Jag hatar att jag alltid får crushes, lol.
 
Aja nu ska jag fortsätta med mitt plugg men istället för att lägga in en bild på alla mina skolböcker här, som är extremt oinressant och tråkigt för er att se, så tänkte jag lägga upp en bild på min nya och trogna crush. Som alltid kommer att finnas där för mig. Avokadon. Det är bara för gott! ♥
Tumblr_ld7rv8czcc1qzr98mo1_500_large

SHM

Är inte detta bara hur bra som helst? Man blir ju stolt. 

officiellt höst

råkade skriva vår först, ni anar inte hur mycket jag redan längtar till våren. Vill så gärna ha värme. Är dö trist på kyla. Kyla = sjuk. 
 
Älsklingen i sommras, då vi båda mår som bäst
 
Hela helgen har varit dålig uppdatering från min sidan men min ursäckt är... sjukling här. Jag blev sjuk i torsdags och var hemma fredag samt gjorde ingenting på resten av helgen. Dö trist! Nu mår jag bättre och var i skolan idag. Har haft mycket plugg och man märker verkligen att det är högpress på en. Nu ska jag plugga (förvånad?) sen ska jag äta lite middag och gissa vad jag ska göra sen?! PLUGGA!! Adios ♥