Paloma Faith


Oh- rey 2013

Sportlovet kom inte en dag för tidigt. Att ta en paus var verkligen behövande. Och jag menar det verkligen när jag säger lugnet före stormen. Efter sportlovet har jag prov varje vecka fram till påsk och inlämningar + läxor gör inte veckorna lugnare. 
 
Jag spenderade två dagar hemma med vänner innan jag satte mig i bilen med Mamma, Pennie och kära syster Emelie för en 8h lång bilresa. Var det segt? Svar, ja! Vi kom i alla fall upp till Åre till en riktigt god middag och ett trevligt hotellrum. Första dagen (i måndags) var det jättefint väder och vi alla tog oss upp på fjället för att åka längdfärdsskidor, inte min favorithobby men det var fint väder och jag hade inget bättre för mig eftersom jag inte känner så många här uppe. 
 
I tisdags hade Louise och Celine kommit upp och jag tog mig ut i backen för att möte upp dem. Tyvärr var vädret inte så bra men vi hade kul ändå! Idag har jag endast gymmat, pluggat, ätit lunch på torget, besökt omtalade Åre Chokladfabrik och fixat med balkomitéen. Har varit en riktigt skön lovdag. 
 
Allt som allt har jag haft några riktigt sköna dagar med massor av god mat, skidåkning, några gympass, fint umgänge och så har jag fått viktiga saker gjorda. Imorgon sätter vi oss i bilen på väg hem igen. Tur att vi har laddat på med Åre Choklad! 

Three simple words: LEAVE ME ALONE

Tumblr_lsgds35sak1r2zzipo1_500_large
Bbulhaacqaaikry_large
Tumblr_lqrj9bxa6o1qi0bd9_large
 

Tumblr what?

Det kanske inte riktigt går att tolka bilden så bra men jag la upp bilden "Charlie, we accept the love we think we deserve" i måndags på tumblr och nu har den fått över 1000 notes! Helt sick, jag förstår ingenting, hahah så kul!!

something about the way you move

God dagerns solstrålar! Det är inte särskillt mycket sol ute men vi får hoppas på att den kommer och hälsar på snart igen. De senaste dagarna har jag inte mått bra alls. Jag började bli sjuk i lördags, då jag på gymmet kände mig helt svimfärdig och orkade inte med ett dugg. Sen dess har det bara blivit värre. Jag kunde inte sova mycket inatt på grund av min onda hals och täppta näsa... usch! Jag har varit tvungen att gå till skolan, eftersom att det är så mycket just nu som jag verkligen inte kan missa, men i måndags stannade jag hemma och sov. Jag tror nog att jag kan ha blivit sjuk på grund av sömnbrist dessutom. Jag har verkligen sovit lite den senaste tiden. 
 
Nog om min sjukdom! Nu ska jag gå och göra lite middag och hoppas på at bli bättre! Pussar ♥

Får man ändra sig så? Jo, det tror jag nog

På sista tiden har jag börjat lyssna mer och mer på hiphop. Haha, jag vet inte varför? Förut så gillade jag det inte alls, för mycket "ghetto" för min smak tyckte jag. Men nu har jag börjat digga det, rejält! haha, kanske börjar jag bli lite "ghetto" av mig. Jag älskar bandet Macklemore och sen har vi ju stor favoriter som Jay Z och Kaney west. Inget går upp mot någon av deras låtar och lite ben & jerry's när man känner sig krasslig i halsen. Hoppas på att känna mig bättre framåt kvällen! ♥

Jag kan inte sluta nynna på den


Ett gott skratt förlänger livet


Tumblr

Klicka på bilden för att komma till min tumblr ♥

All I ever needed

Tumblr_mi03lltjt61r7h54ao1_500_large
Idag var det matteprov som stod på listan. Det gick faktiskt bra. Kändes som att jag fick till det! Jag har även gjort klart den sista läxan för veckan nu, så livet är toppen. Känner mig så där fri som man brukar göra när man inte måste någonting! Imorgon är det alla hjärtans dag (för er som har missat det höhö) och då ska jag ha lite mys med tjejerna. Hoppas även på att prins charming kommer och väcker mig ur mina drömmar. Man kan alltid hoppas. 

11. 02. 13.

Ny vecka, nya mål! Började veckan med en rivstart på gymmet. Gick riktigt bra =). NU har jag pluggat i någon timme och borde fortsätta, men har så svårt för det på kvällarna. Imorgon börjar jag klockan 13 så jag och Johanna hinner med ett pass innan skolan :) Pussar 
408725982c6e6688df39753c41bd4ab4_large

Dance like no one is watching

Denna veckas fredagskväll spenderade jag i en riktigt läcker lokal, eller snarare en båt. Min kära vän Emelie fyller 18 år idag och hennes kompis Rebecka fyllde 18 igår, så igårkväll/idag morgon hade de hyrt en båt för att fira. Vid 00.00 sjöngs det och bjöds på tårta till hela sällskapet. Det var sjukt kul! Jag och Elisa tog oss dit tillsammans, och gud så jag frös! Hade bara strumpbyxor och en tunn kappa... inte bra val. Det var i alla fall tur att vi tog taxi hem till henne sen så att jag inte frös. 
 
Grattis än en gång älskade emelie!!! Tack så mycket för igår/idag :) <3 

Inget barn längre

Gårdagens firerier var suveräna! Låg vaken typ hela natten till igår (kan inte sova ordentligt natten till födelsedagar) men mamma och pappa kom in vi klockan 7 och sjöng med tårta (den jag bakat själv, haha) och paket. Jag fick en jättehärlig morgon och så i skolan var alla supersöta mot mig. Anna, Alex och Sophie hade även tagit med sig guldpengar som vi knapra i oss på lunchen. Mina kära systrar ringde och grattade mig. Jag åkte sen till gymmet och körde ett rejält pass! Mina söta föräldrar tog mig sedan till Vapiano där jag åt en stor scampisallad. Kvällen tillbringade jag tyvärr framför datorn med plugg men det gjorde absolut ingenting, hade haft hela helgen med massor av firande!!

Idag känner jag mig dock lite risig. Är väldigt trött (men det kan bero på all sockerchock jag varit med om de senaste dagarna, och tyvärr blev det en del idag också). Jag ska endast plugga lite med NO och skriva klart en gympa inlämning så ska jag sedan krypa ner i sängen.

Alla personer som läser min lillablogg och som går i nian, lycka till imorgon på nationella!


:)


Denna gudomliga kvinna


03. 02. 13.


Miss Li ♥

 

snart är stora dagen här

På måndag smäller det. 16 bast, oui! Detta firades med en brunch med de fina vännerna.
(bättre bilder kommer när emelie lägger upp proffsbilder på fb)

Repeat på Spotify