Årsresumé 2012 #1

Kanske är jag sen ute... kanske inte enligt mig men bättre sent än aldrig som jag säger här ganska mycket. 
Deta var nog en utav de bättre månaderna. Den gick fort men samtidigt väääldigt långsamt. För den 19:de bar det av. Jag och mina tre bästa vänner åkte iväg till London för att se på One Direction konsert. Det var en resa som var overklig att beskriva i ord här på bloggen. Vi hade så kul!! Att åka på en resa med sina bästa vänner och bo i en lägenhet mitt i centrala London var en upplevelse jag är riktigt tacksam för. Och sen att gå på One direction konsert kändes som en privatspelning för "arenan" var så pass liten, något vi blev riktigt förvånade över när vi kom dit.  
Den månaden hände det inte så mycekt mer. Vi var som tokiga innan och efter resan så jag kunde inte hitta på någonting. Jag var nog tvungen att låta allt smälta in. (Notera att bild 4 tog Anna och är alltså inte tagen från en hemsida). 

Min månad. Jag fyllde år och fick en lite sponton början på min födelsedag med personer jag aldrig träffat förut. Men jag hade Linn så det var superkul! Här får ni även se min första ego bild med min nya iPhone 4s. Jag hängde med filurerna på 4 bilden och så var jag i Åre med min pennie, syster och mamma. En slapp men skön månad! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback