She's only happy in the sun

Nu åker jag coh familjen iväg till Gotland över påskdagarna. Hoppas på fint väder och fina bilder ♥


i feel the joy

Jag vet att min webcam inte är den bästa men min iPhone är inte mycket bättre...!
Godkväll alla. Hoppas ni haft en fin dag :)

BOOKS

 

For your information


Godkväll bloggen!
De senaste dagarna har livet bara rullat fram. Jag har haft massor i skolan men även haft tid för vänner. I fredags hade jag en jättemysig middag/kväll med Pao. Kände att det verkligen behövdes en sådan kväll då bästisarna bara kan sitta och prata om allt och inget. Vi båda blev sjukt trötta så det blev inte så sent. Tur att man bor så nära varandra! Matchen behöver vi väll inte ens nämna... vi såg de sista 15 minuterna och det var nog de mest "spännande" av hela matchen hörde jag sen. 
 
Lördagen tillbringade jag i stan med att sälja one direction biljetter (moneeey), träna och plugga lite. Lördagen tillbringade jag på Lidingö med vackra Linn. Vi hade en såndär kväll som jag kan tänka mig att vi kommer ha om 30 år, då man bara kommer över och sitter och fikar och dricker te (och olagligt stora mängder av glass). En skrattkväll som det alltid blir när vi är tillsammans (och douglas är väll emd på ett hörn ibland... haha nej skojja douglas du var saknad). 
 
Idag då? Plugg, plugg, plugg och sen en one direction biljett såld! Hoppas ni alla haft en trevlig helg!

Börja skriv, det lättar hjärtat

Tumblr_lsu6r24pki1qcloroo1_500_large
Har haft det ganska hektiskt med plugg och sjukdommar men nu tror jag att jag har landat på jorden igen, i alla fall för ett tag. Idag i skolan lyssnade alla nior på en riktigt intressant föreläsning. Skolan hade bjudit in åtta olika personer med helt olika yrken. De skulle presentera sina yrken, sin vardag och sin väg dit. Sjukt intressant. Det hjälpte mig verkligen att lugna ner stressen inför Gymnasieval och framtiden. Nja, mest det första.
 
Vad man än väljer för gymnasium eller universitet så kan man alltid göra vad man vill sen. Din utbildning är inte slutet. Det är knabbt början. Det är när du har studerat klart som du kommer lära dig mest. Du kommer inte förstöra din framtid genom att kanske välja fel linje. Man kan ha läst Juridik och sen hoppat på en teknik utbildning mitt uppe i allt. Vil du bli bagare? Du kommer alltid att ändras och växa utan att du vet om det och helt plötsligt kanske du hittar dig sjäv igen om 40 år och du är pilot. Ingen kan säga vad som kommer at hända i framtiden men du har hela livet på dig att hitta det du vill göra. Det är lugnt. Ta ett andetag och lev livet nu för ungdommen kommer aldrig att komma tillbaka. Framtiden kommer, lev livet. Ha kul och plugga men ta inte kål på dig själv. Kirurgen idag hade inte haft toppbetyg men han har lykats lika bra, om inte bättre, än de som hade bäst betyg i klassen. Hitta dig själv och jämför dig inte med andra. Du är du. Efter all utbildning kommer du stå där och ingen kommer att bry sig om ifall du inte går i "den coola skolan" eller "den coola linjen" längre. Det handlar bara om dig och ditt liv, ingen annan kommer bry sig. Ta hand om dig. 
Godnatt♥

Tack för en lyckad kväll


Good morning sunshine


Välkommen min kära vän

Idag är det ingen vanlig dag utan idag är det älskade Johannas födelsedag! Jag är den första av tjejerna som fyller år på året och sen kommer Johanna, så nu är vi två 16 åringar! Välkommen till klubben Yoyo.
Vi ses ikväll älskling! Då ska du bli firad ordentligt, love love love you! 

Please i don't want a new crush

 
 
 
 
Tumblr_me1hvp2xbo1rihn8yo1_500_large

Why did I ever stop?

I miss it so much it hurts.

No body said it was easy, no one every said it would be so hard

Godkväll fina vänner och främlingar. 
Ny vecka, nya mål. Denna vecka ska jag verkligen få plugg gjort och göra rusikgt bra ifrån mig på inlämningarna + provet. Kul början på ett inlägg va, plugg? Ja men det är lite så mitt liv kommer se ut nu fram till sommaren. Plugg, plugg, plugg, lov, plugg, plugg, bal!, plugg och SOMMAR! Jag rivstartade denna vecka med att köra igång Svenska nationella muntliga och det gick riktigt bra, tjoho! Hoppas att min lärare tyckte samma sak. 
 
Nog om plugg!
Jag har tagit lite paus från allt plugg nu på kvällen. Eftersom att jag verkligen inte kan plugga efter klockan 21 (min hjärna stänger av sig själv) så är det viktigt att jag hinner med allt plugg innan dess och gör alla lata saker sen. Jag har surfat runt lite och blivit inspirerad. Tänkte visa er lite bilder jag fallit för! Pussar ♥
way2fab4you:

official-stylenanda:

Stylenanda ships to worldwide
STYLENANDAhttp://www.stylenandaen.comhttp://www.facebook.com/stylenandaen

♡♡♡♡♡MORE HERE♡♡♡♡♡

Behind the Curtain at the New York City Ballet photographed by Henry Leutwyler

maybe i like you, maybe i don't

 

Questions

Fick en liten fin kommentar som jag tänkte svara på :)
Vilka är "tjejerna"? Hehe ny bloggläsare här! 
3/11 det är väll på höstlovet så då kan ni inte resa bort eller?? :P 
Och sen undra jag också vad du har för betyg(meritvärde) och vilket gymnasium och linje du tror du kommer börja på? 
Och vilka är dina favorit ämnen?

Haha ja när jag säger tjejerna utan några namn alls med i inlägget så är det Mikaela, Johanna, Andrea, Sophie, Alexandra och Anna. Vi är väll "vännerna", lol nej det är ett internskämt förlåt. Nej men vi går i samma klass och hänger i stort sett hela tiden. Annars om jag säger "tjejerna" och syftar på några andra så står det oftast i inlägget :) Hoppas det inte var ett förvirrande svar. 
Jo den 3/11 är nog under höstlovet (tack för att du påminde mig, hade helt glömt det) men det är en söndag så då är det sista dagen på lovet och då har man troligtvis kommit hem, eller ja nu måste jag ju se till att komma hem då. 
Jag går på VRS där ungefär medelmeriten är på 250p ish (i think) eftersom att lärarna är väldigt stränga med betyg och att få A är inte lätt alls. Men för att gå rakt på sak så har jag 240p (plus musik som jag inte har fått betyg i ännu). Jag har sökt lite alla möjliga gymnasium för jag vet inte riktigt vart jag vill gå men jag tror jag vill börja på Danderyds Gymnasium IE linjen.
Engelska har alltid varit mitt favorit ämne men jag trivs inte alls med min lärare och jag har försökt byta grupp men det går inte, så nu tycker jag inte det är lika roligt på lektionerna längre. Vilket är jättesynd. Jag tycker annars om samhällskunskap och geografi.  
Hoppas det var svar på dina frågor! Tycker att det är jätteroligt med sånna här kommentarer så det är bara att fråga på ♥
Några utkast av "tjejerna", söta flickor ♥

Bruno Mars

Åh ja! Äntligen är det bokat. Jag och tjejerna ska gå och se Bruno Mars den 3/11. Så himla kul! Vi alla kommer sorgligt nog splittras i olika skolor till gymnasiet men det här blir som en sak vi alla kommer kunna längta till då vi alla ses igen och ingen kommer kunna säga at de inte kan, för det är bokat redan nu :) Vilka mer ska gå? Antalet besökare har av någon konstig anledning ökat, who are you guys?, men kommentarerna fäljer inte med i statistiken. Så börja kommentera! Det blir så mycket roligare att blogga då! Kisses ♥
291827_2195877050058_1041154449_32542109_5133635_n_large
418037_355412334476631_195695000448366_1307144_1899401361_n_large
Tumblr_m2uhhuvds41r66241o1_400_large
japp där fick ni lite inspokänslor också

I belong with you, you belong with me in my sweet home

God kväll alla fräna bloggläsare!
Hur är läget dåå? Sitter ni också och pluggar? Jag är på trima humör. Hade musikprov idag som gick alldeles utmärkt, tackar som frågar! Har inte varit på gymmet men jag var där 6 ggr förra veckan så jag kände att jag skulle få en paus idag. Imorgon är jag ledig hela dagen för jag ska på intagning av dans linje. Jag kommer nog inte börja där om jag kommer inte, vilket jag ändå inte tror jag kommer, men jag tycker att det är kul att söka och jag kommer att ångra mig om jag inte söker eftersom jag har velat komma in på den linjen förut. 
 
Nu ska jag nog ta mig en kopp te och kolla på film =) Hoppas ni andra är lika glada!

peace out

Har absolut ingeting att blogga om förtom att säga det att nu är mitt sportlov över och imorgon väntar verkligheten igen med musikprov som start. Önska mig lycka till för det kommer att behövas!
Tumblr_mj1q6i5w0x1rnjpw5o1_500_large

1 Mars 2013

Jag vet inte riktigt vad som hände på denna bild.. men jag har inte tid för att sitta här och posea!
Färden hem gick bra men segt... som alltid med mi lilla familj. Idag väcktes jag av far min för att sedan gå upp och sjunga för min syster som fyller 24 år idag! Grattis fina <3 

Idag har jag annars gymmat, pluggat, duschat, gått med Pennie och ätit. Trevligt? Ja! OKej nu ska jag sluta vara så konstig. Jag har mänligen lite brottom iväg till tåget. Jag ska till en provfilmning som jag är mycket förväntansfull till. Efter det bär det vidare av till en casting! Pussar ♥