Hon som ingen kan ta ifrån mig


Wild Brush

Målade precis på denna underbara färg, Wild Brush från Isadora. Fick lite inspiration från regnet ute så jag bestämde mig för att ta bilder på mina nymålade naglar ute. Underbar färg nu i sommar ♥

We might hate it but the nature loves it


Il finito

Nu är designen klar!

Om ni inte ser den så behöver ni endast uppdatera sidan. Skulle vara kul att veta vad ni tycker? Försa gången jag livit lite stolt över min design i och med att den är gjord av endast lilla moi.

Åskstorm

Då var det bara för mig att föna håret igen då. Cyklade som en galning men det hjälpte inte. HAGELbitarna piskade på mina bara ben så hårt så att jag blev knallröd och håret blev lika blött som nyduschat. Kom innanför dörren och undrade var min lilla filur var? Ingen kom och jag tänkte att hon kanske var med min syster eller nått men sen efter några minuter kommer en liten akrobat försiktigt in i mitt rum. Hon hade varit och gömt sig från åskan. Åh min lilla bebis, hon hatar när det är åska och fyverkerier. Men nu är jag med henne så nu mår hon bättre! Bara att börja föna håret igen då...

Snart färdig

Jag har hållit på me den hela dagen nu, sen klockan fem. Så nu får det räcka för idag och så fortsätter jag imorgon för jag måste få lite plugg gjort också! Känner mig riktigt nöjd hittils faktiskt!

Antingen eller

jag har funderat på det här ett långt tag nu och jag har bestämt mig. Jag vill verkligen få det här till en bra och ppulär blogg. Jag är itne alls bra på at blogga men jag tycker inte att det är kul när jag inte har en så bra design eller inte tar bra bilder. Därför har jag kommit fram till att antingen så skiter jag i det här eller så sattsar jag verkligen och jag valde att sattsa. Nu när jag börjar få mindra i skolan så ska jag försöka se till att få det så som jag vill ha det. Så håll ut mina få läsare! Det blir bättre!

DESIGN

Jag ska nu fixa min design så idag/ikväll kommer min blogg se helt kaos ut! Men som sagt så är det bara jag som håller på att fixa med den! Be back soon!

Love


I am going nuts

Igår kände jag mig otroligt sugen på kokosnöt. Alltså inte en hel kokosnöt utan kokosnötsbitar. Jag frågade flera personer i butiken men det var ingen som hade någon aning om var det var jag menade! Hur kan de ha missat en sån god sak? Det här var det närmsta jag kunde komma, en påse med torkad tropisk frukt inkluderat kokosblad. Inte helt nöjd men det får duga.
Jag kom hem för några timmar sedan och har nu pluggat lite men ska sätta mig med den här skålen framför ett avsnitt Gossip girl. Man får faktiskt göra det nu när det även är så dåligt väder ute.

If you give up you will never get it

Idag har det varit bättre väder än igår, vilket fått lilla mig att må bättre direkt. Jag har haft skola men i och med att det är tisdag så är det estetdag. Slöjd+gymnastik+hemkunskap. Sprang två runder i skogen på gympan och på hemkunskapen fick vi göra muffins och skriva utvärdering, otroligt skön dag.

Efter skolan skyndade jag mig till tåget för att åka till Mariatorget där jag gick på en provfilmning. Det var ändå en-två månader sen så det var kul att gå på en igen! För något år sen var det en period då jag gick på en i veckan, jag fattar itne hur jag fick så många möjligheter men sabbade alla, haha bra freddie bra. Jag hoppas att det gick bättre den här gånge, vilket jag tror det gjorde! Nu jädrans nu kör vi!
Resten av kvällen har jag spenderat till att skriva utvärderingar, det är typ det enda plugg jag har den här veckan nu innan vi slutar. Jag har dock en stor labb imorgon på kemin som jag också pluggade lite till men känner att jag kan det ganska bra. Så för någon timme sen satte jag mig och rensade lite på we heart it. Det behövdes. Rusikigt jobbigt men otroligt skönt nu efter.

Nu är det en genomgång av kemin sen bums i säng!
Godnatt lovies ♥
Image0013361434906938o2fs1_large

God natt

Eftersom att det hade varit fint hela förra veckan så tänkte jag att det kanske skulle vara lika härligt idag, så imorse blev det shorts och endast en kofta till skolan. Det blev då inte som jag tänkte... Fick cykla hem i regn och kyla. Kommer nog bli sjuk igen.. Jag var kvar med Mickis efter skolan för att plugga inför Kemilabben vi ska göra en och en på onsdag. Det gick nog ganska bra, i think. Eftermiddagen spenderade jag d i skolan och kom hem till middagen och efter det så skypeade jag med Charlotte om när jag ska komma till henne i sommar! Åh så jag längtar! Det verkar som att jag fyger till köpenhamn i slutet av Juli och stannar där i några dagar! Sjukt spännande.
Kom även precis hem från en prommenad med bebis och henne broder, otroligt mysigt. Nu är det sängen som gäller!
Puss


Härlig dag i solen

Godmorgon!
Vaknade upp utav att mina föräldrar gick hemifrån för att spela golf, vilket jag inte uppskattade så mycket först och främst för att dem väckte mig och för det andra att det är morsdag och pappa visste att jag ville fixa till mamma på morgonen.. Så jag gick upp i min ensamhet (Emelie ligger och sover) och gjorde mig en smoothie. Sitter nu i solen och har brutit vänster-tå-tumnagel...
Ska se vad jag gör åt den här dagen! Puss


Nu får man vara en stolt svensk

Grattis till underbara Loreen! Jag var itne hemma men jag och mina kompisar var spännda hela kvällen och höll oss uppdaterade med sms från Ami som satt och kollade. Åh gud!! Jag blev så glad! Det är riktigt stort tycket jag, haha! Nästa år ska det då alltså vara i Sverige!!! hela Europa kommer komma hit :O

Nu ska jag sova, och imorgon är det morsdag så då gäller det att gå upp tidigt. Godnatt!
481260_428967497125523_100000368300403_1419001_1030717892_n_large

Dagen innan morsdag blir det min dag

Förra veckan bestämde sig jag och mamma att vi skulle åka in till stan nästa lördag (idag) och shoppa. Så jag och hon befinner oss nu inne i stan! Vi har hittat en hel del fina saker och jag har märkt hur jag har börjat fastna för 2hand och vintage! Det är riktigt snyggt. Vi har precis ätit en god lunch på det nyöppnade Vigårda inne i MOOD och ska nu gå upp till stora Åhléns. Senare i eftermiddag ska jag no springa två (eller ett beror på hur lat jag är) runt altorp.


Sol, vind och vatten


borde nog ha bloggat

skäms lite över att säga hej efter typ en vecka men HEEEEEJ!
Solen har stekt på galet idag och jag låg och solade i några timmar på efter middagen. NU har jag även pluggat lite och ska iväg med mamma till Ekudden för att äta middag. Pappa är utomlands och ja dem andra systrarna vet ni nog vart dem är, så det blir bara jag och mami idag. Hoppas att jag har fått lite bränna också!
De dagar som jag inte har hållt er uppdaterade har jag helt enkelt bara försökt att ta det lugnt och pluggat. Har varit ute och spruning några varv i skogen också. Annars så tror jag mitt liv har flytit på som vanligt, lol.

Sitter och äter jordgubbar på pappas kontor

Långhelger går ort men är så sköna. Idag har jag spenderat i stan med Douglas. Vid klockan tre eller fyra så var han tvungen att dra så jag fil runt lite ensam. Hittade lite saker men det mesta som jag söker är alltid slut eller så har jag bara beslutsångest... Här får ni i alla fall en sneak peak på vad jag fick med mig hem :)


Två saker samtidigt

Godmorgon sunshines!
Har just nu förmågan att gå och skriva samtidigt! Är nämligen lite försenad till att träffa upp Douglas, så det får bli ett snabbt inlägg. Ska träffa honom och gå och kolla i lite butiker. Igår hade jag det jättemysigt med lite kompisar och så men det var riktigt skönt att få sova ut idag. Jag har varit så trött dem senaste veckorna, helt sick. nu är jag snart framme, måste sluta! Puss på er


MIna två favoriter i ett

Mina två absolut favorit musiker är helt klart Ed Sheeran och One direction. Ed och bandet är faktiskt riktigt bra vänner och till deras skiva så skrev han en låt. Moments. Ni kan ju förstå hur mycket jag älskar den!

+


=


If you snooze you loose

För att vara helt ärlig kan jag säga att jag nästan alltid snoozar, men det jag menade var att jag inte har sovit ut på flera veckor. Och även nu när det är långhelg igen så är det ingen rast ingen ro. Jag var med två filurer på bio igårkväll, vilket var riktigt mysigt. Vi såg the Vow (älska mig igen). Den var helt underbar. Gud så snygg han är! Hur sorglig som helst men samtidigt helt underbar, jag ville itne att filmen skulle ta slut. Jag gick och la mig vid typ ett och så gick jag upp halv nio imorse. Sophie skulle varit här klockan nio, men fint folk kommer alltid försent eller hur soffi, heh? Vi ska nämligen åka och handla mat för klockan 11 kommer två killar i min klass också hit för vi måste öva inför vårt matlagningsprov vi ska ha på tisdag nästa vecka. Det är faktiskt riktigt roligt! Senare idag ska jag och de två filurerna in till stan för att kolla lite och ikväll ska jag och S på Djurgårdsmatch! Wehå, taggzorz. (lol)
Friends are like boobs. Some are big. Some are small. Some are real. Some are fake.

Nu blir det långt innan jag skriver om det igen

Igår var vi och fick en glimt av One Direction innan dem stack hem. Det är ganska så ovärt det tror man i och med att vi hade stått där i 6h och väntat, blivit klämde, behövt flytta ner hela gatan och massor med dåliga nyheter. Men vi gav inte upp. När de där glimtarna av dem kommer så betyder det så otroligt mycket och man glömer direkt allt annat. Det är helt underbart. Jag fick inga bilder tyvärr.

Dagen tog inte slut där utan vi såg även Bill Skarsgård!! Så jävla snygg han är. Jag och mina vänner skäms ju inte alls för andra människor så vi skrek: DU ÄR SÅ JÄÄVLA SNYGG! Alla glodde (vad hade man förväntat sig att folket skulle reagera, vi bor ju i sverige...) men vi brydde oss inte för så reagerar vi när någon snygg människa kanske inte alltid när en snygg människa går förbi, och det är otroligt härligt. Hahah, men jag lovar, han är sjukt snygg! Jag hann, ganska suddig :/ Det blev en dag full av kändisar, sedan såg vi även lilla Danny. Såpass faktiskt! Söder är ganska så fullt av kändisar har vi kommit fram till.

Detta pojkband

Sitter atm på wayne's med eliten. Vi har smått damp och förstår inte riktigt vad som har hänt. Ni får nöja er med en bild på min middag..!


sammanfattning av min måndag

Min dag igår var helt galen. Först på morgonen så hade jag matteprov, vilket gick helt ok. Sen hade jag en SO redovisning och efter det fick jag reda på att jag skulle skriva en inlämning med en deadline på 1h. Det var lite stressigt sådär. Jag cyklade hem fort som attans och fixade till mig lite, cyklade ner till tåget med Ami och Soffi och drog in till stan. Guess what we did? Vi såg One direction! dem är här i Sverige för att jobba på deras nya skiva. Vi stod där i flera timmar. Vi lackade på alla directionators och små barn som inte ens kunde uttala killarnas namn direkt!! Men allt gick som planerat, jag visste att alla småbarn skulle dra vid sju för dem inte fick vara ute längre och så var det också! Sen kom Liam ut för att handla på SevenEleven och då blev det kaos. Vi var inne på 7/11 och hörde alla springa och skrika så vi rushade ut (!!!) han och hans livvakter drar sig igenom alla och in  butiken och låser dörren. OM vi bara inte skulle gått ut!!! Aja, när han kom ut sen igen så rörde vi vid hans arm, haha! Vi stod där i flera timmar till och vid elva på kvällen kom de ut. Bilderna blev jättedåliga men det var det bästa någonsin. Jag fick en high-five av harry, han såg att jag verkligen sträckte ut handen och så nuddade han precis! Det var så coolt för alla fans (som var kvar då, typ 70st) var helt tysta. Vi hade blivit tillsagda att om vi skulle hyperventliera skulle kullarna bara hoppa in i bilen och dra. Det var helt tyst, alla shyyshade varandra, haha! Niall ba: wtf? Dem förstod inte riktigt vad som hände.

Nu sitter ja och slår på tangenterna och skyndar mig att äta upp för att hinna med tåget in! Vi tänker passa på för dem åker hem idag så vi vill bara ha en sista glimt!!

Underbart väder

Oj så härligt! Vaknade upp i sophies säng vid halv tio av att A och J stormade in i rummet... Alla andra låg och sov i vardagsrummet så jag och soffi hade det bäst, mohha! Jag tog mig hem därifrån för någon timme sen och nu har jag ätit en härlig sallad ute på altanen med mina föräldrar. Dagen kommer jag ägna till att gå en golfrunda med de vuxna och sedan träffa Mickis för att plugga! Ha en härlig söndag alla där ute!


Paul is in the house

Tjaba Tjena Hallå! Läget? Pauline här. Jag ligger atm bredvid Freddie på hennes golv och klagar på allt som går att klaga på. Vi vill somna och vakna upp på Bahamas med balkongen precis vid havet. Men det vet vi ju alla att det inte kommer hända. Det regnar ute och ändå ska kämpen Fred ut och springa nu! Själv ska jag iväg på ett himla möte som jag är så otaggad på så det inte ens finns ord för det. Jag känner lite att jag vill avsluta mitt liv ett par dagar men det ska jag inte. För det finns saker som måste göras, oavsett om man vill eller inte. För att hitta något positivt så har jag ingen tandställning längre. Men bara för att hitta något negativt också så har det lett till att jag har börjat läspa. Hoppas ni får en fin lördag i detta underbara väder! Pusshejsvej


Det borde vara riktigt tråkigt...

... för er att läsa den här bloggen just nu för det enda jag skriver om är mitt plugg. Men det är det enda som händer i mitt liv (nästan) just nu. Har pluggat hela kvällen och försöker mata in så mycket som helst av fysiken i min hjärna men man vet aldrig om man verkligen har förstått förn man sitter där på provet. I och med att jag sov ett tag i eftermiddags så är jag inte så jättetrött nu, vilket käns skönt för då får jag in mer i hjärnan. SKa i alla fall försöka ta mig till sängen nu. I allmänt så har mitt liv (oj vad poetiskt) gått i vågor idag. Jag tänker ofta på den där cirkeln som hon gör i I rymden fins inga känslor, den där hon berättar att ens humör går runt i en cirkel. Den är verkligen sp sann. Jag ska försöka hitta en bild och visa den för er men det verkar inte finnas någon på nätet...
här är en som beskriver ganska otydligt, men om ni har sett filmen förstår ni nog vad jag menar.

Shyyy, the princess is sleeping

Sitter i min tysthet och pluggar fysik. Bredvid mig har jag prinsessan i sängen. Vi bestämde oss för att gå och lägga oss ett tag för vi var riktigt trötta. Jag satte på ett alarm för jag är tvungen att plugga.. Hon ligger fortfarande kvar och snoosar så sött. Ska se till att väcks henne snart med någonting gott att bjuda på. Får se vad jag har att erbjuda från kylen. Just because i love her too much <3


To do list

Hej kära bloggen! Detta får bli ett snabbt inlägg. Jag har galet mycket saker att förs idag och just nu är endast två saker för bockade. Kapitel 5.1-5.3 och gå med pennie. Att göra det första i fysiken har tagit mig ca 2.5h. Så ja, ni förstår nog hur mycket jag har kvar... Tror inte jag får se någon gossip girl idag inte.. Hoppas ni andra får en lite roligare dags än mig!


Genrep

Hej le friends!
Sitter på tåget mot stan för att åka till genrepet för dansen. Fick gå en timme tidigare från skolan för att jag skulle hinna. Jag kommer vara där i flera timmar och kommer hem sent ikväll så lita inte på någon bra uppdatering. Är så jäkla taggad! Det är så sjukt kuuul! Bilden tog jag igår, vad tycker ni om min "balklänning"?


Hela dan varje dag

Då var helgen över igen. NU är det en ny vecka på tur och helgerna bara rusar iväg. Jag har så mycket plugg fram till sommarlovet också, det är sick. Den här helgen har jag spenderat med underbara kompisar och dans rep både lördag och söndag. Jag var även på konfa träff i morse, vilket var kul at träffa alla innan lägret. Den här helgen har varit riktigt lyckad. Älskar lyckade helger, höhöh lol. Nu sitter jag och pluggar, förvånadsvärt i know. Ska gå och lägga mig tidigt, så att jag kommer upp imorgon. Puss och godnatt ♥

Waiting for Linn

Godmorgon!
Igår hann jag inte blogga för efter skolan hade jag super mega bråttom in till stan. Jag mötte upp ett helt gäng kompisar också drog vi till Grönan för att se LMFAO!! Det var sånt kaos men helt klart värt det! Så jäkla coolt! Visste ni att redfooo (vetefasiken hur det stavas) växte upp i Sverige?! I åkersberga, hur coolt är inte det?

Jag vaknade vid 11 idag och nu är jag på Lidingö och väntar på Linn. Vi ska gymma och sen äta lunch med Douglas. I eftermiddag ska jag även på rep för dansen och ikväll ska jag ut, så får se hur det blir med uppdateringen...! Vi hoppas på det bästa!


Vad har jag gjort idag?

Ja ni gissa... Jo jag har spenderat min dag till plugg, plugg, plugg och mera plugg! Spännande som sjutton hu? Jag åkte ivög en stund till sången också, det börjar dra ihop sig nu. På tisdag kör vi! Imorgon är det franska prov men jag känner mig ganska så säker på det här faktiskt, wehå! Nu ska jag gå och se vad modern i huset har att erbjuda en sådan afton som denna. Det var angenämnt att få talas med er genom denna skärm. Adjö
I Love you ♥

Snacka om att älska sitt jobb

Jag trodde först att det kanske var tillgjort eller planerat men det verkar inte som det. Han verkar vara "känd" för att få alla ett litet smile på läpparna haha, jag tycker det är underbart!

Sista dagen sol?

Plugget är i full gång och jag har legat i solen i några timmar nu, riktigt skönt! Hoppas få lite färg också. Fick ett samtal av nyligen hemkomne Douglas från New York (avis tjej här), som sa att imorgon blir det slut med det roliga och äckelvädret är tillbaka... Jag orkar inte ens prata om det. Nu ska jag njuta extra mycket och plugga som en galning! Pussar


Summer inspration

I helgen köpte jag lite nya saker. Bland annat underkläder och behövande saker men också litte ögongodis. Hittade en kavaj från Zara, tröja (som är helt omöjlig att fånga med kameran, är otroligt orättvis på bild) från urban outfiters och ett par classic converse.





Miss Dior

Hejsan schnyggosh!
Solen skiner och livet leker. Jag har börjat använda meningen Livet leker när solen steker väldigt mycket, och vet ni varför? Jo, för det är typ sol hela tiden! Slutade klockan 12 idag och stannade kvar i skolan för att äta lite lunch med le friends. Tog mig hem vid halv 1 och efter det gick jag en lång prommis med Pennan i solen. Satte på mig shorts och en munkis, käner at det är dags att få lite bränna nu asså.

Dagen kommer jag spendera med en massa plugg inför mitt mateprov på fredag och jag ska även sola. hehe. Ska försöka kombnera lite men man ser ju itne så mycket på datorskärmen när man sitter i solen (!!!). För att det här inte ska bli ett allt för tråkigt inlägg så hade jag tänkt visa upp min nya parfym. Fick den av mamma förra veckan men har bara inte visat er den ännu. Jag ääääälskar parfymer och har som en liten samling. Det är så otroligt viktigt att lukta gott tycker jag. Nykomlingen i samlingen heter Miss Dior.


Vår humor

Jag och mina kompisar har fått frågan. Beskriv er humor. Vi visste inte riktigt vad vi skulle svara. Svaret ur min mun blev: Ni skulle aldrig vilja träffa oss igen för ni skulle tycka vi var helt psyko. We are all over each other. Dem förstod inte riktigt vad vi menade.

Det går verkligen inte att förklara vår humor. Den är otroligt speciell och om man inte är med och upplever den så tror jag att amn aldrig kommer förstå riktigt. Vi älskar weheartit, the typical svensken, like a swede, le derg, lillabloggen, janowskins, rmm, annagina om många mer. Det är klart att det är många andra som gör det också. Vi driver med allt och alla (inklusive oss själva, om inte mest om oss själva). Nu tror ni säkert att det inte kan vara så himla speciell humor trotts allt men som jag sagt tidigare: Den går inte att förstå om man inte upplever den. I min blogg har ni säkert inte riktigt förstått allt jag har skrivit och det är nog ett utav dem skjälen till att denna tönt blogg inte är så stor, höhö.
574796_286597444757823_100002227086423_641551_2018726550_n_large

Sista dagen på "helgen"

God dagers!
Idag är det då den sista dagen på den här underbara långhelgen. Jag pratade med S om det förrut och den här helgen har verkligen varit underbar! Idag gick jag upp 10 (!!!), förstår inte hur jag kom upp, för att ta mig in till stan. Jag och S åkte in och mötte upp Hanna och Emelie. Vi gick först alla fyra till kungsan med alla underbara blommor och satt vid "vattnet" där. Vi såg även att det är massor med prottester ute idag, riktigt läskigt tyckte vi och det var det faktiskt. Dem skrev och skjöt med pistoler!
Efter att ha suttit i Kungsan ett tag så gick vi till stora Åhléns takvåning och åt lunch. Det var helt underbart väder ute idag och är det fortfarande så jag bara hoppas att det ska hålla i sig! Jag fick med mig ett par vita converse hem, vilket var ett otrligt bra köp. NU sitter jag och har precis ätit lite mellis och ska nu.... gissa vad.... plugga! FML, jag orkar inte det här. Har både prov och läxor den här veckan. Aja som sagt, den här helgen har varit grym men nu back to school.
Hanna du är bara för vacker

1 May

Tumblr_m3ccc1aasg1r13uo3o1_500_large
Ny månad nu då, och nu måste det bara bli sommar. Det verkar som det i alla fall. Börjar bra ♥

Valborg för feen

Den här dagen har bara varit på topp. Älskar sånna dagar. Jag gick upp tidigt och gick ut för att springa. Var sjukt snabb tjej efter och duschade sen bytte jag om och sminkade mig på 5 (!!!) min. För att jag och A skulle hinna till tåget. Vi åkte in till stan för att shoppa lite och sen efter ett tag kom även S in. Vi var inne i stan till typ fyra. (Visar i ett annat inlägg vad jag köpte). Sen vart det valborg, wehå! Jag skulle ha gått på min träning men jag pallade verkligen inte, jag ville ha roligt med vännerna istället! Jag får ta och öva på danserna tills om en vecka.. Kvällen började med middag hos underbara Anna med massor med härliga tjejer. Efter det tog vi oss till brasan vid vattnet, baracuda. Var där ett tag med le girlz, drog sedan och träffade ett gäng killar. Fekkenation. lol, nej nu ska vi inte överdriva. okej jag ska upp typ 10 (!!) imorgon så nu måste jag sluta. Puss på er alla valborgs le fezterse.