Movie time

21_jump_st_3_wenn3764719_large
Kom hem från bion alldeles nyss. Var och såg 21 jump street. Asså shitt, den var grymt bra! Hahah, och det kommer nog komma en två. Eller den sista repliken är som att det skulle kunna komma en tvåa, wehå! hoppas hoppas! Nu ska jag sova, godnatt ♥

Bara för att jag har varit dålig

Hej bloggare! Jag har funderat i några dagar nu hur jag ska starta det här inlägget. Jag har inte bloggat på hela veckan, som ni nog har märkt, så jag tänkte göra det "första" inlägget lite bättre än att bara helt random börja blogg igen. Min veckan har varit både bra och dålig, den har gått i riktiga vågor, haha. Jag har haft grymt mycket plug, så mycket så att jag till och med börjar drömma på nätterna om allt plugg. Ett exempel är näg jag inte klarade min matteuppgift och sen på natten så klarade jag den, i drömmen då. Sick!!
För att ni ska få reda på vad som har hänt under min very excited vecka så tänkte jag berätta lite om varje dag:

Måndag
Mådde piss. Ville bara bort från Sverige. Kände att livet här var det värsta en människa kunnde uppleva, nästan.

Tisdag
Var inte en så speciell dag. Fick ett stort arbete att göra på hk. Det verkar faktiskt riktigt roligt (kom ju i den bästa gruppen). Hade ingen dans heller så min dag blev till att plugga.

Onsdag
Slutade tidigt, vilket gör att jag gillar onsdagar. Vi gjorde en rolig labb på kemin. Efte det så cyklade jag hem för att.... wait for it.... wait for it.... plugga! Sophie kom sen och vi bakade till hk projektet.

Torsdag
Hade engelska redovisning som gick otroligt dåligt. Jag brukar aldrig vara nervös för att stå framför "klassen" men jag vet inte riktigt vad som hände. Jag hade sen så mycket plugg så jag var tvungen att skippa sången. Det var ju jättedåligt väder också, vilket fick mig att må ännu sämre. Jag stack ut och sprang i det vidriga vädret sen också.

Fredag
Dagen började med ett snabbt läkarbesök, sen matte lektion. Det var strålande väder hela dagen och man märker värkligen att hela Sverige blir gladare och trevligare på sommaren. Jag och Soffi cyklade hem och mådde bättre än bäst. Har nog inte mått så bra på länge. Det var varmt. Det var glädje. Det var med min soffi. Livet lekte. Vi åkte hem till henne och doppade choklad i jordgubbar och satte oss ute på terrassen. Vi njöt som satan.

Lördag
Gud vilket underbart väder! Började med att jag solade i någon timme. Åkte in och hälsade på hos Ejes Choklad. De hade det väldigt stressigt, and so had I. Jag sprang sen till dansen. Vi hade rep i 2,5h. Skyndade mig hem för att duscha och efter det åkte jag in till stan med le friends och kollade på Prodject X. Oh herre, haha! Jag tog mig sen hem för att hämta lite saker och sen åkte jag in och mötte upp Li, Joanna och Moa.

Söndag
Vaknade klockan halv två. Fick sen finbesök av Pao. Efter ett litet tag kom Ami och Soffi också. Vi bakade brownies och sen efter det så gick jag ut och sprang. Nu sitter jag här och skriver, höhö.

Detta var min vecka i bokstäver. Nu tänkte jag tillägga med lite bilder.


Maybe you thought it was the best, but you will have to pay the bill after and you will think "was it worth it?"

Går inte med ord att förklara hur jag mår


I look like a fucked up kid

Okej det där var nog lite väl grovt men jag ser verkligen inte ut som en skänhetsdrottning ATM. Inte för att jag är någon skönhetsdrotting i vanliga fall heller "i'm no beautyqueen, i'm just beauty too me..." haha inte så sant det heller.. okej nu släpper vi det här.
Igår hade några tjejkompisar fixat en överraskningsmiddag för vår kompis Henrietta. Hon fyllde år på lovet men då var många borta så det blev nu istället. Det var verkligen jätteroligt och tjejerna hade planerat det så bra. Efter det åkta jag, sophie och ami hem till Edvin där det var några people. Vi sov även där och sen kom jag hem tidigt imorse. Hade en rolig kväll och vill bara säga till er som var med mig igåkväll, jag tror ni vet vilka ni är, att ni är underbara vänner och jag älskar er så mycket. Tack för allting! ♥

Well, ATM så siter jag här med pluggböckerna upp till hakan. har matte, engelska presentation, enelska inlämning och geografi läxa att ta tagi i idag. Vi har mer att göra, men jag får göra det någon annan dag.. hehe. Senare så ska snälla Ami hjälpa mig med plugget och sen kanske vi åker hem till Edvin och ser på film. NU är min pluggpaus slut och jag måste dra! Puss och kram

En sväng på stan

Tjolahopp!
Befinner mig i bilen på väg tillbaka ut till Djursholm. Har varit inne i stan några timmar med min syster och sen mätte vi upp hennes kompis Emma! Nu är iPhonen i kopplad och musiken skriker i högtalarna! Livet leker!! Fick med mig ett puder från bareMinerals. Behövande saker till ett behövande barn, höhö.
Ikväll blir det suprisefest för en tjejkompis. Sover nog borta också, vi får se men det lutar åt det hållet.


No morningsleep

Godmorgon alla solstrålar, lol!
Satte väckarklockan på 08.00 för att ta reda på vart jag ska ha golf någonstan idag. Letade runt på hela nätet och till slut hittade jag min tränares nummer. Det roliga var att jag kom fram till hans mobil men det var hans fru som svarade. Jag blev jättenervös, men hon var hur rolig som helst. Precis en sån där gamaldam som är är med ungdom än gamal men samtidigt var hon som en underbar mormor. haha, hon sa iaf att det var sista gången förra veckan (då jag missade). Så nu är klockan 08.42 och jag kan inte somna om... fml. Har smsat Polen och ska se när hon hade tänk komma över... höhöh, hon har en deeeeel att berätta. Nu ska jag lägga mig och kolla påett gossipgirl avsnitt. Puss och kram ♥
En bild på mig och mina underbara systrar, tagen på Gotland

What about my cookies?

Sitter och gömmer oss för regnet. Kom precis innanför dörrn med Soffi hack i häl. Ush, vilket äckligt väder idag! Och det ska tydligen bli ännu värre... För att få en liten ljusglimt å dagen så tog jag och soffan fram Le cookies. Jag smakade dem aldrig igår. Brukar inte äta det jag bakar. Klart jag alltid smakar lite på det men jag tycker att det är roligast och baka. Nu sitter vi och smaskar i oss dem och läser din mamma skämt, höhö. Hoppas ni alla får en underbar fredag, för nu är det heeeelg!!

Slapp Torsdag

Dagen började inte så bra... snarare ingen morgon på hela veckan har gjort. Jag har försovit mig varje dag. Jag har satt alarmet på halv sju men jag snoozar till halv åtta (!!!). Det är verkligen inte bra, för jag ska gå hemmifrån 8.00.. vilket då inte blir av. Därför ska jag försöka sova nu. Ska ta en dusch snabbt och sen krypa ned i sängen.

Återgå till dagen Freddie! Jag hade först Engelska i två timmar, segt men fik en del gjort. Sen var det "fokus", då är det pluggtime. Det blir ofta inte så mycket av det.. Sen hade jag lunch och last lesson was gympa. Sen var det att dra hem! I em gick jag igenom min svenska i o m att jag ska ha presentation imorgon. Gick helt ok. Sen bar det av till stan. Köpte nya CHIC (där min galet snygga vän Cecilia är modell i). Drog efter det till sången. Det är galet tight med tid nu. Showen är snart och vi har massa nummer att jobba klart med! Jag åkte hem efter det och gjorde middag till mig och mamma. Hela kvällen har jag hållt på med detta:
återkommer med recept. Nu är det bums i säng! ♥

Plugg Paus

Hej hurrni! ♥
Har suttit i några timmar nu. Eller okej kanse inte "några" timmar. Slutade klockan 12 och stannade kvar i skolan för att äta lunch. Var hemma vid 13 och gick en sväng med Pennan. Städerskan var här också, but now she has left. Har en engelska inlämning + en engelska presentation nästa vecka och på fredag en svenska presentation. Så har en del att göra. Och inte nog med det, jag har en liten hög med läxor där med, jarrå. Har tagit en liten paus nu ett tag. Blandannat har jag snackat med Soffan i telefon, oh all these promblems. Har gjort mellis och bloggat runt lite. Nu är det dags att fortsätta.

Detta är vad som händer

Måste börja tänka på att ställa in dem i kylen... nu är de förstörda! Damit!!!

Brooklyn blackout - tårta

Ingredienser tårtbottnar
100 g osaltat smör, rumstempererat
260 g strösocker
2 ägg
1/4 tsk vaniljessens
45 g kakao
3/4 tsk bakpulver
3/4 tsk bikarbonat
en nypa salt
170 g mjöl
1 ½ dl mjölk
Ingredienser chokladkräm
500 g strösocker
1 msk ljus sirap
125 g kakao
200 g majsmjöl
85 g osaltt smör, i kuber
½ tsk vaniljessens
tre 20 cm stora kakfornar med bakplåtspapper i botten
Värm ugnen på 175˚ C.
Choklasbottnarn
Vispa smör och socker med en elvisp tills det blir lätt och luftigt. Vispa ner äggen, ett i taget. Sänk till låg hastighet och vispa ned vaniljessensen, kakaon, bakpulvret, bikarbonatet och salt så att allt blir välblandat. Tillsätt hälften av mjölet, sedan all mjölk och till sist resten av mjölet. Vispa till en slät smet. Fördela smeten jämnt i de klädda bakformarna och släta till den med spatel. Grädda i 25-30 minuter. Låt tårtbottnarna svalna något i formarna innan du stjälper upp dem på ett galler och låter dem kallna.
Chokladkrämen
Häll socker, ljus sirap, kakao och 6 dl vatten i en stor kastrull och låt blandningen koka upp på medelvärme. Rör om då och då. Lägg majsmjölet i en skål och blanda ned 1 1/4-2 dl vatten genom att vispa kraftigt. Blandningen ska ha samma konsistensen som tjockt lim. Tillsätt mer vatten om nödvändigt ( dock inte mer är ½ dl). Vispa ned, lite i taget, i kastrullen med kakaoblandningen på medelhög värme. Fortsätt vispa medan du låter blandning koka upp och låt koka under några minuter tills den tjocknar. Ta bort kastrullen från värmen och rör ned smör och vanlijessensen. Häll blandningen i en skål, täck över med plastfolie och det den kallna så att den blir kompakt.
Skär av ett tunt lager från en av tårtbottnarna och kör det i en matbredare till fina smulor. Lägg en av bottnarna på ett tårtfat och bred på en fjärdedel av krämen. Lägg på ytterligare en tårtbotten och bred på en fjärdedel av krämen. Lägg på den sista tårtbottnen överst och bred resten av krämen på ovansidan och sidorna. Täck tårtan med de fina kaksmulorna och låt den stå kallt i två timmar.
Källa
Bakboken: Lyxiga cupcakes och läckra kakor

Monday

Hej bloggen! Sitter i tuben på väg till dansen. Ska bli skönt att komma igång igen, även fast jag har försökt hålla igång med att träna på lovet så är det mycket roligare med le dans! Dagen har varit helt okej. Hade först matte med en ny mattelärare, franska som gick great! Sen lunch och efter det mentortid. Blev utvald till elevrådsrepresentant.. Jojo men det ska nog gå. Hade SO innan jag slutade och sen bar det hem! Skyndade mig hemma med en liten snabb dejt av Pao men nu är jag på väg!
Här kommer en bild på någonting jag önskar att man fick äta varje dag hur mycket man vill..


The Last song

Idag var det sista dagen för mig att vara med min vackra syster. Hon åkte nämligen tillbaka till England idag. Vi har haft en mysig helg tillsammans och igår var vi hemma hela dagen och åt pankakor och sen åkte vi till släktmiddagen. Vi fick massor med godis och vi köpte chips som vi sedan åt upp på kvällen när vi kom hem. Vi skulle kolla på The last song men var för trötta så vi sommnade i hennes säng istället. Hur mys som helst! Idag har jag gymmat och pluggat. Jag är så otaggad på skola imorgon. har haft ett sånt skönt lov med trip till Gotland i några dagar och sen varit med underbara kompisar här hemma. Jag vill verkligen inte börja med plugget igen! Men snart är det sommar vilket jag ser otroligt mycket fram emot.
Nu är det dags för mig att kolla på The Last Song. Helt ensam. Sen ska jag sova. Godnatt på er ♥
387853_291425297569707_140686709310234_883335_2080338330_n_large

Detta Svealand

Nu dem senaste dagarna har jag inte varit aktiv på bloggen, förlåt för det. Jag ha haft fullt upp och när jag har haft tid över så har jag bara känt för att sitta och slappa framför TVn. Så skönt men hektiskt lov jag har haft. Men det är inte slut än! Idag är det lördag och det är en kväll och en dag kvar på loovet! I Torsdags var jag på en filminspelning för Solsidan där jag var med som statist. Skit kul! Mia Skäringe som spelar Anna var där, hon är så lik Anna i sättet tycker jag haha. Sen var också ICA tjejen Cissi där. Hon ska vara med i säsongen och spelade sig själv. Det var en del statister där, träffade på en tjej som går i Douglas skola. Stockholm är så litet.. Jättetrevlig var hon! På kvällen åkte jag sen med Ami och köpte glass och hyrde film. Vi mötte upp Pao och hade världens mysigaste kväll. Igår var jag med underbara Sophie. Hade inte träffat henne på över en vecka (vi brukar vara med varandra varje dag, lol). Så det var härligt att ses igen. Vi lagade Rainbow pancakes och sen när jag åkte hem så bakade jag Brooklyn blackout-tårta. Vi ska nämligen ha släktmiddag ikväll och jag har en ny bakbok så jag fick lite rus till att baka! Ska lägga upp bilder och receptet senare. Igår kväll skulle jag ha dragit till Saltis till Eliza men jag fick reda på det vid typ halv åtta och jag trodde först vi skulle till Lidingö så jag hade inte planerat att åka till Saltis (vilket tar til 1.5h). Jag mötte istället upp Soffan och kollade åp Titanic :')
Nu är det lördag och jag vaknar upp till ett helvette. Jag orkar inte det här längre! Detta Svealand gör mig galen! Det är ju mitten av april och det är snö. Nej hejdå Sverige nu drar jag till värmen. Adjö.
Tumblr_m2gxpnilrj1r5kx8fo1_500_large
I wish

Dansaaaa


Mittvoche

Mittvoche= mitt i veckan. Vet dock inte om jag stavar det rätt.. Onsdag idag igen då, så stört skönt med lov, wehå. Dags för er dagssumary: Började dagen med Breakfast at Pao's. Pao var grym på att göra pankakor och jag så jag och Ams blev uberglada. Satt där i någon timme för sen skulle Paul in till stan och träffa upp några kompisar. Jag och Ami drog också in till stan och lunchade med Douglas. Vid fyra var jag hemma och trigan stack till gymmet. Tänkte först åka hem till Sophie nu på kvällen men jag ska upp tidigt imorgon så blir bara en hemmakväll. Ska gå och lägga mig snart! Så godnatt på er ♥
534012_331530240236726_183717881684630_938270_1519085485_n_large

Back in the suburb

Sitter här och snaskar i mig min omellet. Tycker egentligen inte om omeletter (framförallt inte mina egna), men jag orkade inte göra ordning någonting annat. Har precis kommit hem från gymet och ska snart dra över till Paulis, om hon nu kollar sin mobil.. Soffi ringde precis också! Jag har inte hört någonting av dem där musketörerna på ett par dagar så det var lite härligt sådär. Hon undrade om vi skulle se Top model finalen som är ikväll! Åh vad jag vill!!! Men jag kan inte, för jag har andra planer som tyvärr går före. Hon har dock lovat att inte säga någonting, hoppas verkligen hon inte avslöjar för jag ska se det direkt när jag vaknar imorgon, wehå! Heja Klara!
Nu måste jag skynda mig, puss på er alla ♥

Last day on the island

Tjo bre! Idag är det sista dagen här på vackra Gotland. Vaknade runt halv tio av att mina kära familjemedlemmar är otroligt högljuda. En vana om man säger så. Vi tog det en aning lungt på morgonen men sen bar det av! Jag, mamma och pappa gick 7 km igen och den här gången var vi riktigt snabba. Det blåste som attan ochd et var inte särskillt kul i början men sen när man blev varm så var det mysigt. Nu har jag duschat och pluggat ett tag. Tro det eller ej men jag har en hel del plugg, ska lämna in några uppsatser efter lovet fml. NU roppar dem på mig att maten är klar! Måste kila! Vi hörs senare, troligtvis när jag är tillbaka i huvudstaden. Kramar ♥

Påskmiddag


When I get old

When I get old
my life will be good that I can hardly wait 'till then
I will make it all be real,
you'll see.
Cause right now
I just can't seem to figure out what to do with myself
I would like to make it feel,
you'll see.
Tumblr_lpo727vvlr1qlgt75o1_500_large

Påskdagen

Glad påsk alla kära!
Befinner mig just nu på en aktion i klintehamn :) verkligen familjen Ulff! Solen skiner och snön är nästan borta, wehå! Ska senare gå på lång promenad. Hoppas livet är bra i kära Stockholm.


Rainbow coockies

Hola!! Igår gjorde vi nästan ingenting.det var otroligt skönt faktiskt! Vi åkte till klintehamn och gick en promenad runt kvarteret (7km). Kändes skönt att få lite motion efter att jag ha slöat ett tag.
Igår gjorde vi även dessa! Har inte smakat dem ännu i och med att jag är orolig hur dem ska smaka och vi ska ge bort dem till mina kusiner ikväll! Men jag ska nog ta en nu! Vi beger oss just nu på väg till Visby och det är snöstorm! Ush vad jag inte är taggad på det här :( Visby är kul men snö???


7006

God morgon bloggen!
Just nu befinner jag mig vid frukost bordet i Västergarn och har ätit massa god frukost. Båtresan igår gick helt okej, vi fick dem sämsta platserna på hela båten, mitt i gången -> utan tv + massa skrikande och springande barn! Grattis till familjen Ulff!

Idag ska vi bege oss till klintehamn och köpa mat samt åka till Sanda för att köpa nybakat bröd i ett hembageri, favoriten!
Pappa oss två lappar som är från när vi precis hade köpt Pennie. Han hittade dem i sin plånbok. Vilket menas med att han inte har "rensat" sin plånbok på 12 år! Haha, på lapparna står det lite olika namnförslag på den nyköpta valpen: ett av dem va 7006 (?) wtf? Så nu har vi ropat 7006 till Pennie hela morgonen och hon fattar ingenting, stackars liten.


Gotland över påsk

Nu är det ju äntligen lov! Jag befinner jag mig på gotlandsfärjan och vi ska snart läggs till i Visby. Jag stannar på ön över helgen och kommer hem på
Måndag. Saknar redan mina underbara vänner men det ska även bli skönt att komma bort lite. Ska träffa kusinerna som också har landställe här och vi ska gå långa promenader och bara mysa! Hoppas ni alla får en awesome helg, jag ska uppdatera så mycket som möjligt. Puss på er!


Inte värt att ha på bloggen

Vill skriva om det men först och främst så är det inte värt tiden. Ha de'


Duckface

On the subway on the way to some lovely friends!! Bye sweeties!


I hate beeing ill

Har känt mig helt sjuk dem senaste dagarna. Gick lite tidigare ifrån dansen igår också, borde egentligen inte gjort det för vi har så intensivt nu inför showen. Jag tänkte gå och krypa ned i sängen någon timme för att få lite sömn. Ha det!

Me gusta

Hej bloggen! Dagen har varit riktigt bra faktiskt. har haft NO hela dagen och eftersom att min lärare skulle sluta så bakade jag chokladmuffins till hela klassen igår och tog med! Alla tyckte att dem var supergoda vilket var great :) . Jag slutade klockan 12 och hade planerat att spela in en engelska film med två personer i min engelska grupp men Clara var sjuk så vi får se om vi spelar in den imorgon istället. Jag åt lunch i skolan och sen drog jag hem. Har precis gått en sväng med Pennie och försökt ta lite bilder på henne i det underbara vädret men förlåt nu bubbi men hon är den sämsta modellhund du kan hitta. Hon kollar aldrig in i kamran! Det skulle ha blivit så jädrans bra bilder om hon bara kollade in i kamran, åhhh!
För övrigt har dagen varit underbar. Jag kände mig otroligt glad när jag cyklade hem. Mina två fruar mår toppen och det gör att jag mår bäst! Nu är äntligen ett efterlängtat påsklov också och ikväll ska jag dra ut med lite friends. Kisses from me ♥

Le Birthdaydog

image description
Min älskling fyller idag 12 år! Kan inte förstå att jag verkligen var tre bast när vi köpte henne. Har växt upp med henne och hon har följt mig genom allt. Åh, hon är så underbar! Världens finaste hund. haha jag är kanske inte alltid så rättvis mot henne men hon vet att jag älskar henne ♥

"mon"day

God eftermiddag kära bloggläsare!
Sitter här med min mellis och är så glad att det snart är lov! Dagen har varit bra. bra har den varit. (lol ett internskämt). Löste lite bekymmer så nu är det chill. Ska snart springa iväg till dansen och sen är jag ju inte hemma förn sent ikväll, har ju dubbelpass på måndagar. Inte ett så roligt inlägg det här, men tänkte i alla fall vara lite aktiv! Be kind to each other ♥
X_807ceb49_large

Det visste ni inte

Jag tycker att nästan det viktigaste hos en kille är att han luktar gott.
• Jag blev trampad av en häst när jag var 8år och ibland kan man se märket (när jag fryser/är varm).
Jag skrattar otroligt mycket och inte tillgjort utan det bara blir så.
• Om jag skulle ha ett sjätte sinne så skulle det vara att jag är synsk.
Jag har ett dåligt shoppingberoende/tvång.
• När jag är på en flygplats så inser jag verkligen hur stor världen är.
Jag älskar folk som driver med sig själva.
• Jag har jättesvårt att fokusera.
Jag önskar att jag var grym på att ta bilder.
• Jag är inte riktigt otroligt bra på någonting.
• Jag är jättebra på att få folk att tro att jag lyssnar men egentligen så är jag helt inne i andra tankar.
Beautriful-colorful-edit-girl-life-favim.com-324680_large

Helg summary

Okej så helgen har varit till och från. Mått bra → mått piss → mått underbart . Tänker inte gå in i detalj för jag tycker inte om att skriva för personliga saker på bloggen och sånt men vill bara nämna att jag är så glad som har världens bästa pappa och att min syster är hemma nu är underbart. Dessutom så har jag flera vänner som jag tycker så mycket om! ATM ligger livet bra till! Hela famijen är samlad och vi ska äta söndagsmiddag tsm! Det har vi inte gjort alla tillsammans på flera månader. Har känt mig otroligt övergliven över mina systrar, heh. 
Idag vaknade jag vid 11 och åt nån slags brunch. Sen hjälpte jag pappa lite i trädgården men gick efter endast en halvtimme för att göra mig iordning till Castingen. Pappa följde med mig och det var så himla kul för hon som castade frågade om pappa kunde provfilma också för dem söker män i hans ålder till en annan reklamfilm. Pappa blev lite chockad men hur kul var inte det? Jag blev såklart avis men otroligt glad för hans skull! Han tycker dock inte att det är lika speciellt som jag tycker iom att den här branshen inte betyder så mycket för honom... ibland förstå jag bara mig inte på honom hahah! Fick även med papi till Zara efter och i got some stuff! Show you later!
Nu ska jag försöka plugga lite sen ska jag gå en efterlängtad promenad med min älskade bästa vän Pauline. Jag ska också ringa Emelie later! Hoppas ni alla får en underbar söndagskväll.
Juste har ni lurat någon idag? haha jag har gjort mitt bästa men ja ni kan ju redan lista ut hur det har gått...

OLW

Tjinixen! Sitter och fikar med pappa På Mariatorget. Var precis på en provfilmning för OLW. Jättespännande! Hoppas på att Pappa vill följa med till Zara en sväng ;)