Kommer ni ihåg?

Kanske kommer ni ihåg de här två?
Och vet ni vad jag hittade idag? Jo detta! Det verkar som att det går bra för dem. Underbart och extremt unikt! 

heja heja!

Nu kör vi, blogginlägg här igen! Läget då? Eftersom jag inte sa peppar peppar igår när jag skrev..."sen när det ligger ett lager snö..." så gjorde det så klart det imorse när jag vaknade. Såg det inte först utan fick reda på det från ett sms av M. Äntligen är julen här! Snön kom precis i tid i år. Kunde inte blivit bättre. 
 
Dagen startades med ett piggt humör och klickade inte på snooze en enda gång (!). Fysik prov efter det (gick bra tills jag kom på efteråt en stor miss jag gjorde) men jag ska snacka med min lärare. Biologi check. Lunch och sedan vollyboll. Älskar klassen. Vi är för underbara, det gick riktigt bra. Om man bortser från alla stönande skrik och armverk så var allt som en vanlig gymnastiklektion hos klass 9e. 
 
Nu ska jag ta mig ann lite plugg och sen ska jag över till grannen för att kolla till lilla J innan jag passar honom på lördag (så att han är van vid att jag är där). 
 
Au revoir ♥
Dog-on-a-jetski_large

28 november 2012

Hej hej! Soffi klagade på min bloggning, eller var det mickis, jaja jag vet jag måste blogga mer... Men jag har inte tid! Den här veckan har jag/ har haft engelska läxa, historia läxa, matte test, biologi test, fysik prov och franska läxa. Och jag kan säga er det är inte små läxor....! Nästa vecka är bara värre.. Samt att alla öppnahus är i farten så man måste planera in de också. Aja nog om mitt plugg jag blir bara deprimerad av att tänka på det! 
 
Snö idag! Trevligt eller inte? Jo men det var okej om man bortser från vägen hem från bussen men jag fick sällskap av S och barnen. Det blir bättre sen när det ligger ett lager och inte bara slask. Det får faktiskt komma snö nu, det är tillåtet ;). Tycker inte om när det kommer för tidigt men nu är det perfekt. Inför advent och allt! 
Vovsingen i februari i år. En aning mycket snö, hennes ben syns inte ens.. ♥

There is no magic in the world


Tumblr

Följ min tumbler gärna! Den uppdateras mycket oftare än bloggen nu mera, hehe! HÄR är en direktlänk. 
 

En mycket vacker låt ♥


En månad kvar

Godmorgon söta ni!
Såg nyss att idag är det endast 1 månad kvar till Julafton!! Vad tiden går fort! Det har inte ens kommit snö än, jag har itne fixat någon present och vi har inte julbakat eller julpysslat alls... Nu blir det såndär julstress igen. Dagens planer iaf. Jobba, jobba, jobba och gå på middag. Ska dra till Chokladen nu, den orkar nog inte vänta mycket längre ;) See you later ♥
Zz24_large

Godnatt ♥

Tumblr_m0otpw9pei1rn54bvo1_400_large

James Arthur

med tankarna hos dig ♥

Underbara 15

Ville bara säga nu innan denna dag tar slut att idag fyller min vackra vän Alexandra 15 år. Hoppas din dag har varit bra, bortsett från den hemska febern du fick nu på kvällen (!). Krya på dig och massor med grattis!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Mina tankar ligger hos dig och din familj

God eftermiddag mina vänner! Hur är läget? Haft en bra dag. Det blir så mörkt ute nu så man blir verkligen trött tidigt. Jag började klockan 10.15 och sen efter lunch var det dags för min engelska skrivning. Det gick faktskt bra! Käns så skönt när man verkligen har pluggat och det går in i hjärnan. Efter skolan var det dags att hämta barnen och vi alla tre var riktigt trötta. Tiden for iväg snabbare än vanligt och nu sitter jag och skriver rent min nästa skrivning jag ska ha imorgon. Det tar inte slut det här inte ska ni veta. Snart är det mat och ikväll blir det dags för portkod 1321! 

Give me love


I know it i know it

MItt bloggsug har försvunnit helt de senaste veckorna. Jag har inte haft någon lust, tid eller ork till att blogga. Jag vet ine varför. Kanske för att jag har bloggat sen jag var 10 så jag börjar nog tröttna lite. Jag ska försöka komma igång igen men det är inte kul att göra något man inte har lust för när man äntligen inte har något plugg att ta hand om (vilket jag dock har nu så jag borde återgå till det). Jag slänger in lite bilder fårn när jag var i London och hälsade på min syster. Vi hörs sen! Puss ♥

London Calling


Daydreams

...OCH MÅNGA MÅNGA FLER...
 
De kan få mig att stänga av världen helt. Jag kan gå in i musiken i de här låtarna  och bara inte tänka på någonting. De får mig att bli enormt drömmande och jag puschar mig själv enormt genom dessa låtar. De får mig att känna att jag klarar det. Vad som helst. OJ vad seriöst detta blev nu... haha!

4 november 2012

Nu har det varit lov i en vecka och jag har tagi lov från både skola och blogg som ni märkt. Jag har varken haft tid eller ork till bloggen så det har nog inte varit så många klick in hit inte.
 
Vad jag har gjort under lovet? Jo, måndagen ägnande jag åt träning och plugg. Tisdagen blev det träning och lite plugg samt en provfilmning. Senare på tisdagen så mötte jag upp kusinvitamin och åt mysig middag och kollade på filmen Bitchkram. Riktigt bra svensk film! Många svenska filmer är verkligen inte bra men tonårsfilmer brukar vi svennar ofta lyckas med. Sen på onsdagen började det. Köandet. Jag och Mikaela satt från onsdageftermiddag till fredagmorgon och köade för att få bästa platser till One directions konsert i början av maj nästa år. Vi fick sällskap av Andrea och Anna också. Och gissa om vi var glada när det var över! Vi lärde även känna flera nya tjejer som var riktigt trevliga. När jag kom hem på fredagen så mådde jag inte bra över huvudtaget. Jag mådde illa, var trött, hade ont i magen, kände mig varm och ville helst av allt bara gå och lägga mig. Men jag och Anna hade biljetter till X-factor genrepet så det var bara att skynda sig iväg igen. Jag förstår inte hur vi klarade det... Lördagen tog jag min välförtjänade sovmorgon. Till frukosten bestämde jag mig till att ha en halloween middag för tjejgänget under kvällen. Det blev då först någon timmes plugg sen åkte jag iväg för att handla allt behövande. Kvällen blev riktigt lyckad! Idag har jag sovit (!!!), tränat och bäst av allt träffat filurerna Linn och Douglas. Vi tog oss en brunch på Saturnus och sen gick vi runt lite i stan. Jag och mamma åkte även till mormor och kusinerna för att gå till morfars grav. Vi åt alla middag tillsammans och hade en trevlig tid. Nu sitter jag här hemma med plugg upp till öronen men ska snart sova. Cred till alla er som orkat läsa denna text. Adios! ♥