Life is just so much better at the nights

Love the real friends


I have missed you to much

Min älskade syster har precis kommit hem! Åh vad jag har saknat henne!! Nu ska vi mysa och ha massa sistertime <3 hoppas ni alla får en bra lördag, själv ska jag ha så kul senare!!! Puss på er


Who knows what the future chose?

Vad ska man välja? Jag vetefan. Ärligt talat! Jag går panik, kan man bara få veta vad som blir bäst?


you have to stop beeing so shy and just let life go! Why don't you listen to that?

265050_2126913299051_1432471836_2394667_628189_n_large
It's just you who will be disappointed in the future, just sayin' ♫

carry me home tonight, because i don't feel like walking

Tumblr_m1iyaujqte1qiaqpmo1_500_large

Alle is home

Sitter hemma hos Ami och huset är fullt! Först var det bara Ami, Jag och Pennie här men sen kommer både Gustav med hela gänget! Alle är hemma också! Så härligt!!! Han flyttade till Marocko i sommras men är hemma över helgen nu. SÅ nu sitter vi alla sju (inklusive le dog) vid bordet och Alle är galnen, lol. Ska snart dra till sången också! Inte så mycket plugg, vilket är otroligt soft!! Puss på er ♥

Spotify acount delat på tre systrar = inte så bra

Jag är då den som äger vår Spotify. Det var jag som fick den av pappa + att jag betalar (?) hälften enligt mig och pappa. Men det tycker inte mina systrar. Så så snäll som jag är så har de fått mitt lösen så när jag inte lyssnar får dem lyssna. Det avtalet har dem följt, i alla fall i början men inte nu! Jag får den nästan aldrig utan att jag behöver kämpa med tålamodet utav att dem ska ge upp! Och nu har de dessutom övertagit MINA spellistor med deras låtar! Ibland blir det bara för mycket. Dessutom när låtarna är dåliga. 70% av våra facebook mejl är: den är min, snälla jag pluggar, gym går först, bara lite till osv osv. Nu har min äldsta syster precis lagt till en låt på min lista som jag inte gillade först (kändes som punk) men nu är den faktiskt bra! Man får lyssna lite på den så blir den bra! Det var det, ha det!

Frisk som en nötkärna

Jag borde verkligen bli bättre på det här med rubriktextet. Det är inte min starka sida, otroligt okreativt! Idag mådde jag bättre och drog mig upp till skolan. Tisdagar är estet-dagen på veckan så det var lugnt! Nu ska jag sleepa och känner lite dåligt samvete över att jag avslöjade en sak lite väl mycket om/som har hänt min kompis Paul som ni har hört om en del... Hoppas det var ok Pao?!
För att sluta detta inlägg gott så tänkte jag berätta att jag och Dogge ägde på hemkunskapen idag och vi fick massor av beröm (kanske för att vi smörade en del). lol jag är för rolig först "gott" sen "smörade" haha fattar ni? Våra bullar blev bäst!!
Godnatt


Hjärtat i hallsgroppen

Ja du ibland önskar jag att det var jag, nej nu ska jag inte ljuga. Hela tiden önskar jag det.

Vet inte riktigt vad det uttrycket står för om jag ska vara helt ärlig men just nu har jag den känslan. Bokstavligen. Ligger hemma och är sjuk. Har inte feber eller så men har ont i halsen och är helt utmattad. Känns som att jag ska falla ihop så fort jag reser mig upp, ush ush! Käns som att jag har en stor klump i halsen också (bokstavligen, inte nått jädras ordspråk nu utan for real). Det var igår som jag verkligen var helt nere och sen gick jag och tränade, wtf, varför gjorde jag det? Så imorse var jag helt död. Nu har man ju ställt fram klockan också så det kan ha varit det. Det possitiva är att jag känner mig redan lite bättre :)
Har försökt plugga lite kemi också men det går åt hellsike... Ska ta en sväng med Pennan och sen se om jag kan få lite mer plugg gjort! Hoppas ni andra har en härlig Måndag, Au revoir ♥

ODD MOLLY

I barkarby hittade jag även den här toppen inne på odd molly. Den är helt i spetstyg men har ett inbyggt lager så att den är inte så genomskinlig. Palljetter finns det på också, girls love spearkels. Denna skulle ha kostat 2495:- men ute i barkarby var priset 998:- . Fick med mig den  i bilen hem också och jag var/är gladare än någonsin!

ACNE

Mamma letade efter en vårjacka och jag efter jeans. Vi båda hittade det vi sökte! Wehå! Två par jeans som egentligen skulle ha kostat 1400:- styck, kostade nu 650:- . Jag gillade verkligen inte barkarby när jag var liten, för det finns inget för en 7åring. Men nu är det heaven! Massa snygga märken med otroligt nedsatta priser. 
De ljusa jeansen heter Hex/Crispy och de mörkblå Kex Power. lol

Wake me up

Nu blir det ett sånt där inlägg som summerar hela helgen igen, vilket inte är bra. Jag måste börja förbättra mig, fy freddie. 
Fredags var superkul. Jag hade middag hemma med eliten. Jag som inte är världsbäst på att laga mat gjorde en lite speciell sallad och sen var Hanna hur söt som helst som tog med sig massa goda sötsaker. Pao kom sen också och hade med sig Ben & Jerrys (!!!). 
Lördags var tummenupp hela dagen. Gick ganska bra på golfen faktiskt! Sen ringde jag Pao som hade en hel del att berätta (åh jag är så glad för hennes skull, jag började hoppa och skrika när hon berättade haha). Jag och mamma åkte sen till Barkarby Outlet och hittade ett par riktigt fina saker. På kvällen var jag bjuden på tjejmiddag hos Johanna. Vi var ett gäng tjejer och det var jättetrevligt. Jag kände inte alla så jättebra sen innan men vi hade det riktigt kul!! 
Nu är det le dimanche och det betyder inget annat än plugg och träning -.-' . Så nu gäller det att göra en del plugg så att jag blir klar med det inför veckan, puss och kram på er!


I am the happiest girl inte the world

Hade ett mattetest i morse som faktiskt gick bättre mot slutet av det, vilket brukar vara helt tvärt om. Sen var det franska vilket också gick bra! Fick alla uppgifter gjorde och kände värsta goet, lol. Svenskan gick dock inte så bra men jag gjorde en del sen när jag kom hem och kände att flytet kom igång i skrivandet! Hur fint väder är det inte ute idag? Jag mår som bäst när det är så här. Livet leker när solen schteker, en fras jag använt mig mycket av idag heh. Snart kommer Ami över hit och vi ska börja göra ordning mat för senare kommer Emelie och Hanna hit och ska äta middag. Planerna för senare ikväll ligger olika, vet inte riktigt ännu!
Puss på er ♥

The American flag

Hade på mig min nya sjal från London idag, första gången wehå! Och guess what?! IT'S FRIDAY

A little story about how we react

Det var en gång en kväll, lik alla andra torsdagskvällar. Familjen hade precis ätit upp sin kvällsmåltid och dottern i huset gick in på sitt rum för att göra iordsning lite inför kvällens hemstudering. Hon börjar plocka upp lite kläder och la de på sin plats då hon plötsligt hör sin far roppa från köket. Hon undrade vad det var som stod på och sprang ut i hallen. Det var då. Då som hon hörde signalerna. Familjens hund rusade ut i hallen med far och mor hack i hälarna. Dottern fick panik och skyndade sig på med skorna. Hon rusade ut ur dörren och bad sin far följa med. Farn svarade nej och ville inte följa med men flickan tjatade och tjatade och till slut fick hon med sig hennes far. Morn stannade kvar med hunden och höll koll från fönstret medan hennes två fantastiska människor rusade ut på grusgången. De sprang några steg och ser att två män redan var på plats. De sprang lite till och till slut så hann de fram innan det var för sent. De velade och hade olika uppfattningar om hur de ska göra det slutliga valet. Farn frågade när de kommer tillbaka nästa gång och svaret blev, om två veckor. Då var de överrens. Glada gick de två tillbaka in till deras älskade mor och hustru med stora leénden på läpparna. Så fort de kom inanför dörren så rev de upp det. Galna som fågelungar fick de alla varsin glass tillslut.

Ja, så här kan det se ut varannan torsdagskväll på vårarna och sommrarna hos denna familj. Framför allt när det är den första gången på året den kommer! Galna i glass, jo det må jag säga.

Detta är vad jag kallar vår

Jag har hört fåglarna kvittra i några veckor men det var inte förn idag som jag såg de första blommorna på tomten. Jag fick som ett lyckorus i hela kroppen om att våren verkligen är här! Bilde är helt oredigerad och tagen med le iPhone 4s. Jag tar mesta delen av mina bilder med den för jag orkar inte gå och bära runt på min systemis hela tiden... desstuom så tycker jag att iPhonen tar great pics!
Hoppas er dag har varit bra för min har varit kanoners, lol! Vilekt poetiskt inlägg det här blev!
Be kind to each other ♥

Now I get why they get so happy by just one small thing

Dagen började inte särskillt bra. Vaknade på helt fel sida. Men det bättre och bättre. Slutade tidigt och hängde med en del på lektionerna. Sen så är det underbart väder ute också, och jag har kollat på season finaly av PPL. Goosh vad jag får lagg!!! Kommer det aldrig ta slut! Bra var det i alla fall. Nu ska jag fortsätta mitt plugg och även gå en sväng med Pennan. Sticker iväg till gymmet se också. Puss på er♥

Digga böckerna i hörnet


Musik - min drog

Music is my drug. Det är så sant osm det är sagt. Klart att jag skulle kunna leva utan det men det är någonting som jag mår bra utan, det liksom styr käsnlor. Om jag känner för att bli lite piggare och gladare så är det bara att sätta på en fest låt (inte en lugn även om den är bra för lugna låtar= däääppp låtar). En låt som jag stör mig på att den inte finns på Spotify är          Mariah Carey- Bye bye. Den är mer däpp låt men den är så bra så jag lyssnar på den även när jag känner för att inte vara nere...
Själv är jag inte så musikalisk av mig, dansar ju och går på sång men jag skulle nog aldrig kunna jobba inom musiken, haha! Jag sjunger t.ex. hela tiden. Om jag går ensam/är ledsen/ göad/ har tråkigt you name it jag sjunger konstant.
Musik berör verkligen och jag vet att hela världen känner samma sak men jag kände bara för att ha det sagt, lol.

Ska börja ta bra bilder igen

Hemma från gymmet nu! Ska sätta mig och plugga lite mer, yes you heard right jag ska plugga nu igen! Ikväll ska jag träffa Paulis (länk till hennes blogg finns på "länkar" i menyn). Träffade på henne en snabbis på gymmet man han inte snacka så värst mycket. Hoppas ni alla får ett bra avslut på helgen, lol! Be kind to each other ♥
nej det är inte solen, it's a lamp

Runway dreamz

Js_jett_d_large
Ett måste för i sommar! Sitter och kollar på alla deras shorts och jag smälter, vill ha! Så stört snygga! Självklart så ska de två favoriterna vara slutsålda :'( Om någon vet var jag kan köpa liknande säg gärna till för jag är i stort behov!!

Måste piggna till

Ligger i sängen efter att ha varit vaken någon timme. Igår var det ganska ovärt vilket jag blev lite besviken på :'( Sen skulle vi dra till en kille på Lidingö och sova där men jag kände mig sjuk så jag skippade, vilket jag ångrar nu så j**la mycket (!!!!) Snackade med Li som berättade om hur det var och jag får panik, hur kunde jag vara så himla trååååkig. Så nu försöker jag tvinga Li och Joanna att vi ska dra dit nästa helg, lol.

Idag är det plugg som gäller! Wehåå nu kör vi!! Ska även försöka ta mig till gymmet, man blir faktiskt pigg utav att träna och imorgon kommer jag inte kunna gå på balettenb utan bara Jazzen för jag måste göra ett skolarbete så känner att jag verkligen bör träna idag, vet bara inte när :/
Hoppas ni alla får en härlig söndag, Be Kind to each other ♥
Gammal egobild med en otroligt ren datorskärm

Inspiration

Tumblr_lvqraf2b041qhyslzo1_500_large
Okej ser inte så där värst bra ut ATM så ingen bild nu, men slänger in någon senare!
Igår åt jag middag hos Linn, kände mig inte 100% frisk igår och i förrgår men drog mig själv upp ur sängen och stack iväg med tåget mot Lidingö. Vi hade inte setts på hur länge som helst så det var verkligen mysigt att ses och bara ha lite girl time. Snackade om allt möjligt! Fick även min Love Spell som hon var så söt och köpte åt mig i London, i och med att jag var tvungen att slänga min på Avicii :'( Efter middan drog vi till en kille som heter Jacob med Elena och Lovisa. Vi var där typ först så det var lite.. eh ja. Drog sen hem för som sagt så mådde jag inte så jättebra och var typ halvt död på tåget hem.
Idag är det Lördag och nya tag!! Har spelat golf och ätit glass, wehå! Ikväll, yes då kör vi igen!

Inget går upp mot en glass en dag som denna

Glad lördag alla readers!


I Love good days

And guess what? Det är freeeeedag!! Den här veckan har gått så fort, vilket är otroligt skönt! Det är helg igen!!! Åh vad jag älskar helger, haha!

Sitter nu och äter lite mellis (samma mellis varje dag, inte bra, borde nog börja varijera mig lite), ensam hemma *igen. Oväntat... Men solen skiner och humöret är på topp! Ska ikväll hem till Linn som jag inte träffat på hur länge som helst, så det är verkligen dags att catcha up lite. Ska vara hos henne vid 18.30 sen får vi se vad som händer med denna fredakväll ;) ska höra av mig till Li och Joanna sen också!
Tumblr_lthdi8jqdi1qk8s4go1_500_large

trött på att plugga? Ja, jo det kan man säga.

Thillivippen! Sitter ensam i mitt hus med min sötaste vovve och försöker plugga... Förstår inte matten. Kan heller inte få hjälp med den för ma och pa är borta och Pao som skulle hjälpt mig kunde inte :'( fml jag är körd! Så nu sitter jag och pluggar historia ist! Har nämligen prov i det på måndag och oj så spännande! Fast egentligen så tycker jag att historia blir roligare ju närmare det är till nu. Vi ska ha om första världskriget och det var ju bara för 100 år sen så då blir det mer verkligt än när man snackar om grejer för 800 år sen som man ändå inte fattar något om... Aja här får ni otroligt vackra bilder på en trött tjej! Happy hour lol!

Live like this and your life will be fantastic! Don't say no without trying!


Bitch please, just be open and I will let you into my heart again

Tumblr_lzblw3w3jp1qj3noeo1_500_large

Har börjat digga detta nu

Schemat är ♥
Okej då ska vi inte räkna måndagar som verkligen är pain in the as men resten av veckorna är grymma när det gäller schemat, wehå! Måndagar: pain in the as dag, slutar 16.00 och har 3h SO. Tisdagar: Bara estetiska ämnen (slöjd, gympa och hk) slutar 14.10 Onsdagar: NO från 8.30-12 sen slutar jag (!) Torsdagar: Endast ett "jobbigt" ämnen (Engelska), sen är det bara fokus då man får plugga och gympa. Fredagar: Ja det är ju alltid fredagar, så då är alltid allt på topp!!!  
Nu ska jag kolla på ett avsnitt PPL och känna mig stolt, känner att det går bra nu! Fick tillbaka mitt Franska prov och bonjour A (okej inte så bra på en annan del men en av två delar fick jag A).
431209_335845463134887_246023078783793_990799_465061737_n_large

Scones

Sitter på Djurgården med Li och mumsar i oss scones! Fryser som attans om fingrarna så jag skriver mer sen! Puss


YOUNG 001

Och med sett naglack torkandes på mina fingrar säger jag godnatt! Be kind to each other <3


Historia prov betyg A here we come


Positiv vecka

Är på väg hem från dansen ATM! Har varit en ganska så seg dag mendenna veka ska bli på på topp och jag ska vara positiv så nu jädrans!


Morsning korsning

Läget? Sitter med en kopp Mangote (favorit) och ska plugga lite Historia. Mormor är här på middag, jättemysigt när man inte ses så ofta. Lite om min dag: Har sovit idag. Nej men det var skönt att kunna sova till iaf 10, då väcks man av en viss Joanna som kände för att berätta lite saker. Jojo, men jag och Soffi låg kvar i sängen till 11. Segade oss i några timmar sen stack jag till gymmet!! Har inte varit där på någon vecka så körde riktigt hårt. Jag kom hem vid 15 och ville verkligen åka in till stan för att sitta vid vattnet och äta jordgubbar (detaljerat haha), för det var så härligt väder. Men det var ingen som kunde :'(
Den här veckan har inte varit så bra för min del. Jag har varit otroligt deppig och bettet mig konstigt. Inge bra alls. Nu ska nästa vecka bli kanoners så jag ska gå och lägga mig tidigt idag men också plugga. Dagens låt!

Bekännelser

Namn – Fredrika
Piercingar – Öronen, räknas?
Tatueringar – Vill ha  nån liten som betyder mycket 
Längd – 173cm
Skostorlek – 39
Hårfärg – brownie
Är du kär i någon – singel and ready to mingle och nej jag är inte kär, så himla skönt!
Önskar du att du bodde någon annanstans – oh ja
Tänker du på självmord – nej?
Tycker andra att du är attraktiv - haha klart man hoppas på det
Dricker du – Ja dricker massor, te, mjölk, vatten, choklad...
Använder du droger – Nej verkligen inte!
Vilket shampoo använder du – Har inget speciellt, använder mig av dem vanliga typ.
Vilken parfym använder du – Viktor &Rolf, Disel, Britney Spears x3 olika hehe, VS
Vad är du rädd för – andar men ävennär boys blir arga på mig, hehe weird i know
Gillar du att tvätta – haha iblan får jag mina ryck då jag gillar det men oftast inte, jag gör typ sönder maskinen om jag rör den dessutom


Din första:
Operation:
så fort jag föddes behövde jag opereras
Första piercingen: öronen när jag var 7
Första priset: simning tror jag
Första sporten du började med: dansgympa
Första husdjuret: kaninen nusse
Första semestern: oj jag kommer verkligen inte ihåg, från när jag var typ 3 mån och sånt men dem första som jag har minnen ifrån är Toscana och Thailand när jag var 4
Första konserten: Linda Bengtsing Markolio och Magnus uggla hade någon turné hahah!

Just nu:
Äter du:
Äpple, moms
Dricker du: nada
Ska du: plugga eller hjälpa pappa tvätta bilen
Lyssnar du på: Fun- We are young
Väntar du på: nästa helg lol
Tittar du på: datorskärmen/ ut genom fönstret
Har du på dig: morgonrock och mjukisbyxor


Din framtid:
Barn:
Yes mam!
Giftemål: Åh vad jag ska ha världens bästa brölopp
Karriär: Ska kämpa för att bli hollywood-skådis i LA :P

 

Har du någonsin:
Kysst en främling:
Hehe ja
Tappat bort glasögon/linser: Har inte glasögon
Brutit ett ben: ja, om det gills med lillfingret
Rymt hemifrån: Haha jag kom 50m sen vände jag
Röntgats: Flera gånger
Gråtit när någon dött: Ja  
Ljugit för någon: Ja..
Varit i slagsmål: nejnej, act like a lady you know
Blivit arresterad: nopp

Tror du på:
Gud:
jag vet inte, funderar över det ibland
Mirakel: Ja 
Aliens: Jag tror det finns ngot annat liv som vi inte upptäckt 
Magi: Nej
Himlen: Det finns ett ställe dit alla kommer men vad som händer där och hur det är blir jag bara jättefrustrerad över, över att jag inte vet!
Tomten: Rädd för tomten 
Änglar: Andar

 

Senaste:
Film du hyrde:
Heartbreaker
Film du köpte: kommer inte ihåg
Låten du lyssnade på: Tröjan du hatar
Låten du hade på hjärnan: Euphoria
Personen du ringde: Li som ofc inte svarade
Program du tittade på: satt med pappa nyss och kollade på skidskytte, lol
Person som du tänkte på: Soffi

Favorit:
Mat:
PANCAKES
Låt: Byts hela tiden men kom och tänka på the climb, heh
Sak att göra: resa
Dryck: Just Water, drycken heter så
Bil: vill så ha en moppebil

Antal:
Gånger ditt hjärta brustit:
.
Hjärtan brustit på grund av dej: hoppas noll
Personer från grundskolan du har kontakt med: Går fortfarande i grundskolan men min äldsta vän från skolan är Sophie
Ärr du har på kroppen: 3-6 st kanske

Senaste:
Tidning du läste:
svenska dagbladet?
Personen du fick mail från: lite olika företag
Personen du fick brev av: Charlotte
Personen du fick sms av: Joanna
Saken du köpte: Två toppar

Övrigt:
Vad har du gjort idag:
Sovit och gymmat
Var det kul: otroligt inspirerande, nej skojja bara inte så värst
Hur tidigt stiger du upp: olika men vardagar 06.30-07.30
Gillar du att slåss: nej
Vad ska du göra ikväll: Sova, kul tjej haha
Är du seriös: Nästan aldrig men när det är viktiga saker eller irriternade människor (haha) blir jag seriös
Var har du ont: mår prima
Använder du hårspray: Länge sen
Kan du stå på händer: kunde en gång i tiden, ne men ush nu låter jag jättegamal
Håkan Hellström eller The Ark: inget av dem
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: yes
Är du glad nu: haha har inget riktigt att vara sur över men bråkar med en kompis så jag är väll inte så värst glad över det
Var du glad igår: Glad som en gris
Känner du nån som jobbar på sjukhus: jarrå
Stockholm är: litet
Kan du sjunga: inte speciellt bra
Mer värt än guld: kärlek
Spaghetti eller makaroner: makaroner
Ett land jag helst vill besöka: USA men även Rio de janeiro
Påsar: Samlar på snygga påsar
Ska bli skoj: Sommar
Ska inte bli skoj: skola imorgon
Sparar till: shopping

Tumblr_lctptdprdm1qcf2nso1_500_large

Hittade frågorna på en blogg så dem är inte "mina". Vet att det är lite töntigt att ta samma men vem hittar på egna??


Shopping is cheaper than a psychiatrist

Bilderna är så otroligt orättvisa mot plaggen, verkligen! Här kommer kapen från idag!
Zara 279kr
Gina tricot 59kr, bare minerals 375kr
Zara 399kr

Nu blir det sådär igen

Hej kära readers! lol.
Okej men förlåt nu blir det sådär dålig update igen, men det blir så när jag inte är hemma och bloggappen inte funkar...

Igår drog jag till Lidingö med Joanna, Li och Eliza. Vi skulle till en kille som hette Jacob som tydligen hade fest men så mötte vi upp några boyz som inte skulle få komma in, så vi försökte hitta någon annan som hade nått men det verkade vara lite dött... Men kvällen blev faktiskt helt okej, ganska ovärd men sköna människor! Kom hem vid ett och gick upp halv nio. Segt som fan, men men.
Resten av denna dag spenderade jag med Anna och Sophie i stan! Hur härligt som helst!! Fick med mig lite saker hem men skulle också ha köpt en kavaj men den fanns inte någonstans (typ) i min storlek. Blev så himla ledsen, för den var så otroligt fin! Måste hitta den! Nu sitter jag och äter min middag helt ensam i mitt hus, fast nej jag har ju puppi, så jag försöker få tag på några vänner och se vad dem gör. Känner mig jätteensam! Planerna för ikväll är otroligt oklara..

Thank god it's fridag

Åh ja äntligen! Jag har smsat med min kompis Joanna typ hela veckan; "åhh orkar inte, vill ha helg" och nu är det FREEEDAGGG!!! Så himla skönt! I em så fick jag sluta 45min tidigare, tummen upp. Jag hann hem en liten stund sen bar det av till stan för att möta upp Emelie och Hanna. Vi satt på Espresso House i några timmar sen kom även deras kompis som var supertrevlig! Nu är jag hemma och bloggar lite, väntar på att maten ska bli klar. Ikväll blir det kuuul! ;)
Li och jag på Avicii förra veckan

Skola - Isvak


Godmorgon sunshines! Sitter i skolan med le kompisar =) Nästa lektion är Isvak med klassen (!) Åh herre! Alla är jättenervösa men jag försöker att itne tänka på det för då blir hela alltet bara värre... lol!

Önska mig lycka till ♥

Kony 2012

Okej jag vet, värsta depp inläggen typ hela dagen... feta många också! men men!! Har precis kollat på Kony 2012 och sitter nu med min varma choklad och tänker hur bra man har det :) Godnatt på er, Be Kind To Each Other ♥

I need freedom, and when I say freedom I mean not school

Beach-fun-people-sun-young-favim.com-325460_large

You might not be the best but you can always be better than the rest

Det är i stort sett jag. I allmänhet så är det så denna person som sitter här och skriver är. Jag är inte grymt bra på någonting men jag är heller inte dålig på det mesta. Det är otroligt tråkigt. Jag hatar det och försöker ändra på det... Jag förstod det för någon månad sen, då jag såg en otroligt inspirerande bild, sen dess så har jag liksom börjat förstå det mer och mer och pushat mig mer och mer.
I can be better than the rest and also be the best

I just want to do what ever the hell I want

Tumblr_m0itndvwfk1qgmrkso1_500_large
jupp

Mellis såhär en vanlig onsdag

Har varit hemma i några timmar nu och är så less på skolan. Bokstavligt talat känner jag mig helt förvirrad... vet inte riktigt vad jag ska ta mig till!!! Har pluggat "hela" em och gått med Pennie. Nu sitter jag och äter det ni ser på bilden, gott men kanske lite torrt ska kanske ha i lite milk! Lyssnar på Edvins lsta, ser man på Edvin! Jag subscribar den aldrig men jag snor alltid hans låtar, hehe!! Nu ska jag återgå till mitt förvirrande och så blir jag såklart ännu mer besviken när ny Gossip Girl tydligen inte kommer fönrs 2/4 (!!!!) Puss på er och hoppas att ni har haft en trevlig dag, denna vecka är inte min bästa om man säger så... längtar till helgen då allt bara kan försvinna och man får göra vaaad man vill!!

Är det dessa känslor redan?

Jo, det är det! För detta kallar jag vår! Har börjat inviga min converse, så då måste det ju vara vår ;)
Solen skiner och Soffan skjussade (har alltid lika svårt för den stavningen) hem mig, wehåå! KOm precis hem från en prommis med Pennan som verkligen inte ville gå in, kände mig jätteelak eftersom att hon bara får sitta inne hela dagarna :(. Nu önskar jag bara att städerskorna kan gå ut ur köket så att jag kan gå och göra mellis, men det verkar ta onödigt lång tid! Har matte och teknik att göra innan dansen. Bjuder på två bilder från bakethållaren på cykeln, lol!

Why do i love this site so much? oh, yea now i remember..

Tumblr_lqnw8g2mye1qb7gq7o1_500_large
417467_195276870572181_100002696071807_238660_634049996_n_large
386656_253064631416859_227815567275099_726391_1607219004_n_large
313167_251787788210227_235797856475887_659951_1044497786_n_large

I rymden finns inga känslor

Den sura flickvännen, det är Sofie Hamilton. Min Syssling!!! Wehåå :)

Oh shit it's monday

En tjej på dansen hade idag en svart tröja där det stod "oh shit its monday på med knallrosa text", så cool!
Japp, nu börjar verkligheten igen och det börjar med att man får tillbaka sitt matteprov! Oj, så jag inte vill prata om det. Det gjorde hela min dag bara ännu värre... Ma madre is gonna freak out!! Dagen har varit precis som alla andra måndagar, seg men kul med dansen. Fick lite depritionstankar för att jag inte har känt mig helt på topp under dagen men i'm alive. Nu har jag suttit och gjort lite matte som vi inte har i läxa (!!!) och ska nu duscha sen sova, kul va? Puss på er ♥
skarp bild i know

Dear Monday

X_807ceb49_large

I just love you

och med det säger jag Godnatt! ♥ Ska sova mycket nu, så att jag blir pigg inför skolan wehå!

Livet leker


True story bro

391857_2945061949815_1359254124_3130612_1393925921_n_large

söndag söndag söndag

Ojoj nu är det söndag igen. Vll verkligen inte ha skola imorgon! Jag har haft det så soft i två veckor nu, först EV veckan innan lovet som var super chill sen lov! Jag orkar inte!!!! Har haft det så sjukt kul dem senaste dagarna, vill verkligen inte tillbaka to reality, lol! Har lärt känne Joanna och Li dem senaste dagarna och gud så sköna dem är, haha vi har haft så jädrans kuul! Har ett x antal bilder på min mobil efter helgen men vissa personer *host skulle döda mig om dem kommer fram. Vi hade ju en liten konversation i morse... okej nog om det! Nu ska jag ut i det härliga vår vädret med papi och gå på en långpromenad. Hoppas ni alla får en härlig söndag! ♥

Vår?


De senaste dagarna

I torsdags åkte jag hem från härliga åre! Det var såklart strålande sol när vi åkte hem -.- Vi tog en sväng förbi åre choklad fabrik och sen väntade en 8 timmars lång bilresa. Åh, det är så långtråkigt!!! När vi äntiligen var framme så väntade pappa på oss och Emelie fick lite fler packet eftersom det var hennes födelsedag. Haha, hennes födelsedags-middag blev donken.

I Fredags så var jag hemma på morgonen och sen började jag ta mig in till stan för att köpa min biljett och träffa upp lite kompisar innan AVICII!!! Jag har varit så himla fram och tillbaka men det var i onsdagskväll som en av mina kompisar som frågade om jag ville hänga med dem och jag som trodde att alla mina friends var bortresta hade fel! Så jag fixade biljett, som blev sjukt krongligt men det löste sig tillslut!
Kvällen var helt otrolig! Det var sånt drag!! Åh alla killar O.O, lol! Som många utav er säkert redan vet så rasade en utav plattformerna (levels) och flera skadades och fick åka till sjukhus, men det märkte ingen på dansgolvet ellet på andrap plattformen av. Vi bara såg att alla som stod där var tvugna att flytta sig. Jätteläskigt!!!! Men jag är så glad att jag gick för det var en kväll som ingen där kommer glömma!
Wehooo, rmm ♥

Avicii

Efter många om och men är jag nu på väg dit!! Ska berätta senare men har haft det en aning stressigt om man säger så!! <3