Bill och bull

Går det ens att beskriva denna bild? Inga kommentarer på klädvalen och heller inte på cycklarna. Men coolaste brudarna i kvarteret var vi allt!


Sunday funday

Eller den så kallade deppdagen. Men varför det egentligen? Det är ju fortfarande helg, varför deppa inför den kommande veckan? Kanske blir den grym, who knows? Nej jag kallar den hellre sunday funday.
 
Min sunday funday har jag ägnat på gymmet i två timmar, sen ätit god marinerad tofu och nu även pluggat i någon timme. Jag borde fortsätta men jag försstår inte vad biologi läxan går ut på (!!!!) får lite panik här, känner mig så dålig. Som jag sagt förut så är NO inte min starkaste sida. Jag får helt enkelt fråga någon av proffsen i klassen imorgon ;) . För tillfället får min bok (som jag lovat mig själv läsa ut innan svenska nationella) och mitt te vara min sysselsättning.
Ha en trevlig funday gott folk!

De tre musketörerna

 
Vi lagade en "Coockieintwominutes". Den blev inte så jättegod men det var inget fel med den, framför allt inte när vi drängt den i sprutgrädde!
(Linn kommer troligtvis mörda mig eftersom hon blev så arg när jag la upp denna bild på istagram, men jag tycker den är charmig ♥)

When nothing goes right, go left

Lite så känner jag mig just nu.Och vet ni va? Det funkar riktigt bra!! Så länge jag känner att jag mår bra, så är jag nöjd över det. Haha som jag sa till min kära "Jag känner mig som en frånskild människa, jag kan göra vad jag vill!" Sen börjde våra drömmande planer starta igen.
 
Nej men eftersom att jag har varit på så bra humör idag så vill jag berätta lite om min dag. Jag började vid 08.30 med NO. Satt med Edvin och Felix och typ snackade genom oss de vanligtvis sega 4 timmarna. Åt lite okej lunch, men var på bra humör och kände mig lätt som en fågel, haha gud vilka metaforer. Hade gymnastik med bugg på schemat. Om man får roliga partners, med speciella personligheter, ja då kan man ha riktigt kul! Jag och Julia försökte vara så snälla som möjligt mot pojkarna som dansade med  oss, haha nej okej vi skrattade mest åt hur situationen låg till. Nu nämner jag inga namn här inte. Jag tog mig hem och käkade lite mellis. Mmm vad jag älskar min müsli och vaniljyoghurt, smaskens. Åkte iväg på ett möte med familjen och sen bar det av till gymmet. Som jag längtat! 
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll. För min del ska jag krypa til sängs. Och sen en sak till! Jag ser att jag har lite nya följare, skulle vara så kul om ni vill lägga en kommentar och säga vart ni kommer ifrån eller om ni känner mig -> säg det! Jag blir så nyfiken =) Pussar ♥
 
windspray:

i actually need this

London art #3

Ralp Lauren // The Kooples

Breaking Free

Ligger i min säng och lyssnar på du Zara Larsson på spotify. Gud vad duktig hon är! Klickade även in mig på hennes blogg för första gången igår och hon berättar där att hon jobbat med dessa låtar under de senaste året, och hon har verkligen fått dem bra! 
 
Idag står valet mellan träning eller mattehjälp av bästisen. Jag vill umgås med min kära vän men samtidigt borde jag sticka iväg till gymmet. Jag har börjat komma in i perioden (efter några månaders träning) där jag vill (hör och höpna) åka till gymmet! Jag ser fram emot det, haha! Har aldrig hänt mig någonsin innan jag började träna. Det visar på att träning ger resultat. Både mentalt och fysiskt. 
haha vilken dramatisk bild upptäckte jag nu

London art #2

River Island // Allsaints // Top Shop

Kvällsgodis

 
 

Here comes the sun


i'm sorry

Jag har fått lite klagomål om min Årsresumé. Därför tänkte jag se till att göra alla glada i ett inlägg så här istället för att gå och ändra..
Mikaela, förlåt för att jag skrev ditt namn fel. Jag hade bråttom. 
Ami, jag vet att du fyller år i juni men vi firade inte den utan du var på konfaläger och jag packade för fullt för mitt läger. 
Pao, förlåt för att jag inte skrev om din 18 årsdag. Jag har inga bilder från den så därför kom det inte upp på augusti månad. Men hur kan jag glömma den fantastiskt fina middagen du och Mathilda hade, tack för den!! <3
 

20. 01. 13


London art #1

Victoria can you please tell us your secret?!

Sweet dreams ♥


Årsresumé 2012 #4

Den bästa månaden måste det ha varit. Den började med ett konfirmationsläger som inte kunde ha varit bättre. Lillsved gjorde det igen! Direkt efter följde Sophie med mig till Gotland (om man är bästa vänner blir man inte trötta på varandra. I alla fall inte vi två för vi har den där härliga relationen som man inte blir trött av). Hos mig stannade hon i några dagar och sedan var jag ensam kvar någon vecka. Jag fick ett nytt objektiv till kameran och började fotografera korna precis i närheten av vårt hus en del, faktiskt riktigt roliga att fotografera, haha! Juli månad var en månad jag mådde riktigt bra av!
 
En till bra månad! Jag började månaden med att åka direkt från Gotland till Amis landställe. Där var jag tillsammans med filurerna på översta bilden (och ami såklart). VI myste och hade det soft i en vecka.
 
Jag åkte sen till Köpenhamn för att träffa rara Charlotte (hon från språkresan. Som jag sagt tidigare får man vänner för livet från flera platser). Vi shoppade, gick på zoo och fick en gigantiskt chokladask bara av att svara på en fråga. Nu börjar jag sakna henne igen! Måste åka och hälsa på henne. 
 
Dagarna efter jag kommit hem från Köpenhamn var det exakt 1 månad efter hela Lillsveds konfirmations läger 1 gick ut som nykonfimerade ur Hedvig Elionora's kyrka i Stockholm. Detta behövde firas med en återträff!
 
Kära Mickaela fyllde 15 och detta behövdes firas såklart!!! Brunch för hela gänget ♥
 
Som ett avslut på Augusti månad, och avslut på sommaren, gick jag på konserten jag letat biljetter till under hela sommaren. Men jag fick tag på dem i absolut sista sekund, samma dag. Att slå bandet Coldplay är svårt, och det vet jag flera som kan intyga på. Jag har alltid varit ett fan av dem och kommer nog alltid vara det. Som ni vet så älskar jag deras låtar och inte minst Fix You. Detta var min första livekonsert med dem men jag kan lova er att det inte är den sista, så nästa gång de kommer till Stockholm så hoppas jag på att träffa er på arenan!

Why do i love you so much?

Tumblr_lxropgghdl1qzipvbo1_500_large
Tumblr_ln1oylcn5n1qf7ikto1_500_large
Tumblr_m1ct5sqf5t1rnia9do1_500_large
Tumblr_lyrup96nyb1r35hd7o1_500_large
 

I have to come up with the perfect payback for you.

Tumblr_lospsopodu1qe31xzo1_500_large
Känner du igen dig? 
Usch, hände mig idag. Ville bara sjunka igenom jorden men jag hade ingen annan väg att gå så jag var tvungen att fortsätta. 

Do you like the new one?


Årsresumé 2012 #3

Svenska sommaren började komma på sturt! Jag fick en fotochock och gick ut för att fota. vi hade hemkunskapsprojekt, jag fick en känsla om att jag älskade stockholm och Sverige under en dag (jag har aldrig upplevt en sådan känsla förut) och bäst av allt var One directions besök. Detta var fyra snabba saker under den härliga månaden Maj 2012. Jag mår bara så bra på sommaren och våren. Allt är så härligt!
 
Och så vart sommarlovet här! Den här månade fick 6bilder eftersom jag inte visste vilka jag skulle välja! Bästisen fick en suprise några dagar innan födelsedagen med firande av vänner, hade en solig brunch med Emelie, Hanna och Pao, Sofie från skåne kom upp och hälsade på under några dagar, Sophie fyllde år, jag och den blonda figuren på bilden var servitriser på en studentmottagning och sista bilden min vackra Linn fyllde 15! 
Juni=SOMMAR! ÅH vad jag vill att denna månad ska komma fort till mig igen. 

15. 01. 13

Yumm!!
Idag vadknade jag och kände mig pigg för en ny dag. Därför har jag varit ganska snabb på morgonen. Gått ut med pennie, sminkat mig, ätit frukost, bytt om och varit inne på datorn har jag allt hunnit med. Sovmorgon till klockan 10.15 ringer det in och dagens lektioner börjar med slöjd. Jag slutar klockan 16 och tar mig hem efter det. Lite så ser min dag ut! 

Thank you for this time

Åh vad jag älskar den staden! Har haft en underbar helg. Jag höll er uppdaterade med ett inlägg i lördagsmorgon och efter det har jag gjort en del. Jag har shoppat som en galning, ätit som om jag inte sett mat på flera år, gått låångt, sett staden från flera vinklar men mest av allt har jag myst med min vackra blondinasyster. Denna helg behövde jag verkligen.
Tack!

Årsresumé 2012 #2

Under sportlovet var jag i Åre. Jag avslutade februari och började mars där. Även under sportlovet så var jag på Aviici. Efter det började jag hnga mycket med tjejerna Li och Joanna. Efter lovet var jag på tjejmiddag hos Johanna som fyllde 15, super trevligt! Hade då på mig mina ny acne jeans (syns inte på bilden) och min odd molly blus. Systern kom hem från London en kort tid också. Mars var en månad med start på många relationer, minnen och vänner. 
 
April månad, äntligen är våren här! Jag följde med familjen till Gotland över påsk. Tog det allmänt lugnt och gjorde dem extremt goda och vackra cookiesarna ni ser på bild 4. Träden i kungsträdgården blomstrade ut och jag var där flera gånger med mina vänner för att njuta av värmen. Det var mycket plugg inför betygen men jag klarade av det! April var en riktig start på våren. 
 

Good morning from a rainy London

Har vaknat lite från och till under natten av alla bilar och människor utanför. Är inte särskilt van vid att det låter om nätterna kan man ju säga.

Resan hit gick gallant! Jag mötte upp min älskade syster på paddington och så gick vi hem till lägenheten som ligger 10 min därifrån. Vi lämnade av bagaget och jag bytte om för att gå ut och äta middag. När vi var klara hoppade vi på bussen precis utanför och åkte ner till oxford st. Vi skulle kunnat gå men Cina visste inte riktigt vart vi skulle (8 månader har hon varit här vill jag konstatera haha). Till slut kom vi i alla fall till Soho. Jag var riktigt sugen på pizza så vi hittade en restaurang som var helt ok. Goooood pizza hade de, woho!!

När vi var hemma igen så gick vi till Ben & Jerry's butiken som ligger just över gatan. Jag unnande mig smakerna fish food, chunky banana och rasberry brownie. Riktiga vinnare må jag säga!

Efter att ha somnat framför en halvbra film så har jag nu sovit (om man räknar med då jag har varit halvvaken) i ca 9 h men Cina som är van vid London tiden vill inte gå upp 08.30...

Hoppas ni alla får en härlig Lördag! Bye darlings!


Je vais partir à Londres, au revoir!


Mörkret faller

...redan klockan 15 i detta land! Det är faktiskt bevisatt att på vintern är det fler personer som liter av depression. Vilket borde stämma ganska bra. 
Nu ska jag gå och göra mig lite mer mellis. Slänger även in en till bit av Årsresumén senare. 
Img_0033_50e7ede79606ee4c2c2195b9_large

Årsresumé 2012 #1

Kanske är jag sen ute... kanske inte enligt mig men bättre sent än aldrig som jag säger här ganska mycket. 
Deta var nog en utav de bättre månaderna. Den gick fort men samtidigt väääldigt långsamt. För den 19:de bar det av. Jag och mina tre bästa vänner åkte iväg till London för att se på One Direction konsert. Det var en resa som var overklig att beskriva i ord här på bloggen. Vi hade så kul!! Att åka på en resa med sina bästa vänner och bo i en lägenhet mitt i centrala London var en upplevelse jag är riktigt tacksam för. Och sen att gå på One direction konsert kändes som en privatspelning för "arenan" var så pass liten, något vi blev riktigt förvånade över när vi kom dit.  
Den månaden hände det inte så mycekt mer. Vi var som tokiga innan och efter resan så jag kunde inte hitta på någonting. Jag var nog tvungen att låta allt smälta in. (Notera att bild 4 tog Anna och är alltså inte tagen från en hemsida). 

Min månad. Jag fyllde år och fick en lite sponton början på min födelsedag med personer jag aldrig träffat förut. Men jag hade Linn så det var superkul! Här får ni även se min första ego bild med min nya iPhone 4s. Jag hängde med filurerna på 4 bilden och så var jag i Åre med min pennie, syster och mamma. En slapp men skön månad! 

07. 01. 13

Sista dagen på detta slappa lov nu. Har haft det så skönt! För att säga i stora drag vad jag har gjort under det här lovet: ingenting. Jag har sovit, tränat, läst (hinner aldrig med det under terminerna), kollat på gossip girl, sovit lite mer, varit med familj, släckt och vänner.
 
Imorgon är man tillbaka i verkligheten igen och denna termin kommer inte direkt vara lugnare än den förra. Nej nu är det gymnasieval, slutbetyg och nationellaprov som står på tur. Jag bara längtar och längtar till sommarlovet! 

Bikini time

Najs att man har prickat in London resan till denna helg!
 
 
 

+

Zara 399:- // Zara 179:- //

David LaChapelle


01. 02. 13

Idag stannade jag förbi monroe i sturegallerian bara för att tita lite på de fantastiska klänningarna som hänger där. Dagen jag väntat på i flera år är snart här och jag måste ha den perfekta klänningen. Balen sker bara två gånger och första gången måste vara magisk. Jag har kollat på en hemsida som har fantastiska klänningar och fallit för en speciell. Men problemet är att frakten är från USA och vad gör jag om klänningen inte passar? Mamma har gett klartecken men samtidigt vill jag inte köpa den för flera tusen kronor om den inte passar... Därför är jag först på jakt här hemma. Men om jag inte hittar någon som är vackraRE så kanske jag beställer den. 
190206784234004675_ctykpfcq_c_large
89362196dd1ba53e6ce6913cea1c700d_large
13558766503_large
Tumblr_mfyxzj8yc51rqn8aao1_250_large
 

My mom is the best

I julklapp fick jag och mina två systrar en suprise av mamma. I morse skulle vi alla ha väskorna packade med träningskläder och badkläder. Vi hade ingen aning om vart vi skulle men i morse när mamma sa att vi skulle in till stan så började jag ana lite, hehe. Hon tog oss alla till en heldag på Sturebadet! Vi fick massage och så gick vi på två tränigspass. Efter det kom pappa dit och vi åt alla lunch tillsammas. Vilken familjedag. Jag uppskattade dagen massor och är så glad för att mamma är så snäll mot oss även fast vi alla kan vara riktigt jobbiga. Har haft en fantastisk dag med mina systrar och min vackra mamma. Vilken bra start på året. 

01 01 13

Oj vad sjukt! Det är 2013!!! Låter inte så snyggt direkt. Men det tyckte jag inte at 2012 gjorde i början heller... man vänjer sig nog. Nyårsafton spenderade jag med ett skönt gäng vänner. Jag valde att inte starta det nya året med misstag från 2012, så jag och tjejerna hade det bra vi! Louise hade gjort det jättemysigt och jag hade det riktigt kul! Saknade endast en person för att allt skulle vara perfekt men hon hade det bra i stöten. Vi hördes vid tolvslaget så det var bra ändå. 
Vill tacka alla tjejer från igår för att få en sån härlig kväll! 
//För er som undrar så valde jag nummer 2. Det kändes mer bekvämt och nummer 1//